2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

YAA AĞLICAM ŞİMDİ.BENİM NİŞANLIM HEP DAHA ÇOK VAR,NEDEN ACELE EDİYOSUN DEYİP DURUYO.AİLEM DE AYNI ŞEKİLDE:çok üzgünüm:

Rasibacım çok tşk ederim.ben de szi seviyorum.çok da haklı olduğunu biliyorum.ama elimden bişey gelmiyor.her yolu deniyorum.konuşyorum olmadı sinirleniyorum patlıyorum.nafile

hani özel olmazsa dedinya evlilik tarihini hazırlıkları veya yeri konuşamıyoruz dedln ya peki sen konuyu açtığında onun gözlerine baktığında çok kuvetli bi aşk gerçekten seninle evlenme isteği görğyormusun.senin istediğin burdan belli oluyo bu hissediliyo peki sen hissedebşlşyormusum

rasibacım çok tşk ederim.ben de szi seviyorum.çok da haklı olduğunu biliyorum.ama elimden bişey gelmiyor.her yolu deniyorum.konuşyorum olmadı sinirleniyorum patlıyorum.nafile

roselincim bnce fazla abartmaya gerek yok.bizimkileri de böyle yaratmış allah.bi kere evlenmek istemiyo olsalardı bizimle kimse onları zorlayamazdı.e silahta dayamadık alınlarına.demek ki onlar da istiyor ki evleniyorlar.sadece her erkek aynı tepkiyi vermiyor işte.kimisi daha oldun davranıp,kimisi bizim gibi çocukça heyecan seline kapılabiliyor.burcu ne seninkinin bu arada?

YAA AĞLICAM ŞİMDİ.BENİM NİŞANLIM HEP DAHA ÇOK VAR,NEDEN ACELE EDİYOSUN DEYİP DURUYO.AİLEM DE AYNI ŞEKİLDE:çok üzgünüm:

onlara göre çok olabşlşr ama bşze göre çok yok.zaten günler su gibi geçiyo aralıkda bayram falan derken yılbaşiı gelir zaten 2009 a girdikmi yandık

onlara göre çok olabşlşr ama bşze göre çok yok.zaten günler su gibi geçiyo aralıkda bayram falan derken yılbaşiı gelir zaten 2009 a girdikmi yandık

HAY AĞZINI ÖPETİM RASİBACIM.GEL BUNU BİDE BİZİMKİLERE ANLAT.EŞYA BAKMAYA GÖNDERMİYORLAR YAA:çok üzgünüm:NE HEVES BIRAKTILAR NE BİŞEY VALLA

Evet ben onu severek nişanlandım o da beni.biraz da alıştık birbirimize.ama şimdi herşey böyle

hele salonlar şimdiden tutulmuşken millet haldır haldır kış indirimden yararlanayım yazın düğün mevsimi tüm eşyalar dahada pahalılanıyor derken onlarında biraz daha özverili ve düşünceli davranması lazım... ayaklarını yorganlarına göre... bizim şimdiden herşeyi alıp ödeme sebebimiz borçsuz evlenme arzmuzdan... ama konuşmakta fayda etmiyorsa mizaçları bu demekki. evlenmeyi kabul etmekle onları bu şekilde kabul etmiş oluyorsunuz. asıl mesela gerçekten bir ömür için evet dediğinizin farkında mısınız?

HAY AĞZINI ÖPETİM RASİBACIM.GEL BUNU BİDE BİZİMKİLERE ANLAT.EŞYA BAKMAYA GÖNDERMİYORLAR YAA:çok üzgünüm:NE HEVES BIRAKTILAR NE BİŞEY VALLA

ya canım işimiz aileler kalırsa ailelere kaldıysa yandıköbenim ailem karışmıyo hatta yavaş yavaş yoluna girdiği için işler seviniyorlar nişanlımında öyle biz mesala bugün salonu tuttuk ailelerin haberi yok.şimdi annem niye bana göstermeden tuttun der ne gerek var kendimizi üzmeye bi gün annemle salonun önünden geçerken anne gel bak burası nasıl dicem burayı tutmayı düşünüyoruz falan maksat kimse üzülmesin ama bizde nişanlımla bildiğimizi okuyoruz

bizde öyle bi şans yok maalesef.nişanlım annemin lafından çıkmıyor.sanki benim değil onun annesi.o ne derse onu yapıyor.savunması da şu ''annedir,tecrübesi vardır,büyüktür,saygı duymak lazım vs....

SANA DA KATILIYORUM BURCUCUM.ANNEM 3 AY ÖNCE KIŞIN FİYATLAR DÜŞER KIŞIN BAKARSINIZ DİYODU.ŞİMDİ İSE DAHA KIŞ GELMEDİ 2-3 AY SONRA FİYATLAR DAHA DA DÜŞECEKMİŞ DİYO:uhm:

:sm_cool:canım ya ne diyelim allah muhabetlerini artırsın sevmemesindense sevmesi sözğnden çıkmaması daha iyi

zaten biz beyaz yani gri eşyalarımızı geçensene aldık tv ye kadar taksidi gelcek ay bitiyo eşyaları daha ailelerimiz görmedi nişanlım herşey eve yerleşince görürler diyo

:sm_cool:canım ya ne diyelim allah muhabetlerini artırsın sevmemesindense sevmesi sözğnden çıkmaması daha iyi

o da öyle ama işte ne bileyim.yine de bu kadar anneme düşkün olması çokta iyi değil.annem ters bi insandır.o na da ters bişey söyleyince üzülüyo hemen

zaten biz beyaz yani gri eşyalarımızı geçensene aldık tv ye kadar taksidi gelcek ay bitiyo eşyaları daha ailelerimiz görmedi nişanlım herşey eve yerleşince görürler diyo

OOO KEŞKE BİZDE SİZİN KADAR RAHAT OLABİLSEK KEŞKE.VAY BE 30 A DAYANDI YAŞIMIZ HALA ANNE BABA AĞZINA BAKIYORUZ BİZ.ÇOK MU YÜZ VERİYORUZ ACABA.AMA ONLARI KIRMAK DA İSTEMİYORUZ.ZATEN KAYINVALİDEM HİÇ BİŞEYE KARIŞMIYOR.NASIL İSTERSENİZ ÖYLE YAPARIZ DİYOR.AMA BENİM ANNEM TAM BİR CADI

ASKER KARISI YAŞIYOR MUSUN?SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYORlaelaelaelaelae

canım bıraksak bizimkilerde herşeye karışıp yorum yaparlar ama biz herşeyi ikimiz yapalım diyoruz kendii zevkimize göre nişanlım eşyalarıda kimseye danışmadan alalım diyor yine gidecez alacaz eve yerleştirince göstercez ama ben yine annem üzülmesin diye aldığımızda almamış gibi onu mağazaya götürüp aldıklarımızı beyeniyormuş gibi yapcam sonrada biz bi ara gelip alırız dşcem oda sevincek eşyaları beraber beğendik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…