canım herşeyle bu sabah kalkınca beni aradı hadi salonlara bidaha bakalım daha çok işimiz var diye salonu hallettik çok şükür inanmıyacaksınız ama bütün gün arayıp yada mesaj çekip gelinliği nasıl halledeceğimizi sordu daha 7 ay var diyorum 5 ayda ancak beğeniriz diyo şimdiden sen bak modellere hafta sonu beraber dolaşırız diyo bide tutturdu eşyaları alalım diye her gün bi mağazadayız ha unutmadan kuaförüde ayarlamış
kızlar darısı başınıza
Rasibacım çok tşk ederim.ben de szi seviyorum.çok da haklı olduğunu biliyorum.ama elimden bişey gelmiyor.her yolu deniyorum.konuşyorum olmadı sinirleniyorum patlıyorum.nafile
rasibacım çok tşk ederim.ben de szi seviyorum.çok da haklı olduğunu biliyorum.ama elimden bişey gelmiyor.her yolu deniyorum.konuşyorum olmadı sinirleniyorum patlıyorum.nafile
YAA AĞLICAM ŞİMDİ.BENİM NİŞANLIM HEP DAHA ÇOK VAR,NEDEN ACELE EDİYOSUN DEYİP DURUYO.AİLEM DE AYNI ŞEKİLDE:çok üzgünüm:
onlara göre çok olabşlşr ama bşze göre çok yok.zaten günler su gibi geçiyo aralıkda bayram falan derken yılbaşiı gelir zaten 2009 a girdikmi yandık
bence evlilik bu şakaya gelmez iyi düşünmeli..ölümdür tek başına yaşanan AŞK İKİ KİŞİLİKTİR
HAY AĞZINI ÖPETİM RASİBACIM.GEL BUNU BİDE BİZİMKİLERE ANLAT.EŞYA BAKMAYA GÖNDERMİYORLAR YAA:çok üzgünüm:NE HEVES BIRAKTILAR NE BİŞEY VALLA
ya canım işimiz aileler kalırsa ailelere kaldıysa yandıköbenim ailem karışmıyo hatta yavaş yavaş yoluna girdiği için işler seviniyorlar nişanlımında öyle biz mesala bugün salonu tuttuk ailelerin haberi yok.şimdi annem niye bana göstermeden tuttun der ne gerek var kendimizi üzmeye bi gün annemle salonun önünden geçerken anne gel bak burası nasıl dicem burayı tutmayı düşünüyoruz falan maksat kimse üzülmesin ama bizde nişanlımla bildiğimizi okuyoruz
hele salonlar şimdiden tutulmuşken millet haldır haldır kış indirimden yararlanayım yazın düğün mevsimi tüm eşyalar dahada pahalılanıyor derken onlarında biraz daha özverili ve düşünceli davranması lazım... ayaklarını yorganlarına göre... bizim şimdiden herşeyi alıp ödeme sebebimiz borçsuz evlenme arzmuzdan... ama konuşmakta fayda etmiyorsa mizaçları bu demekki. evlenmeyi kabul etmekle onları bu şekilde kabul etmiş oluyorsunuz. asıl mesela gerçekten bir ömür için evet dediğinizin farkında mısınız?
bizde öyle bi şans yok maalesef.nişanlım annemin lafından çıkmıyor.sanki benim değil onun annesi.o ne derse onu yapıyor.savunması da şu ''annedir,tecrübesi vardır,büyüktür,saygı duymak lazım vs....
:sm_cool:canım ya ne diyelim allah muhabetlerini artırsın sevmemesindense sevmesi sözğnden çıkmaması daha iyi
zaten biz beyaz yani gri eşyalarımızı geçensene aldık tv ye kadar taksidi gelcek ay bitiyo eşyaları daha ailelerimiz görmedi nişanlım herşey eve yerleşince görürler diyo
hele salonlar şimdiden tutulmuşken millet haldır haldır kış indirimden yararlanayım yazın düğün mevsimi tüm eşyalar dahada pahalılanıyor derken onlarında biraz daha özverili ve düşünceli davranması lazım... ayaklarını yorganlarına göre... bizim şimdiden herşeyi alıp ödeme sebebimiz borçsuz evlenme arzmuzdan... ama konuşmakta fayda etmiyorsa mizaçları bu demekki. evlenmeyi kabul etmekle onları bu şekilde kabul etmiş oluyorsunuz. asıl mesela gerçekten bir ömür için evet dediğinizin farkında mısınız?
ASKER KARISI YAŞIYOR MUSUN?SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYORlaelaelaelaelae
ASKER KARISI YAŞIYOR MUSUN?SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYORlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?