canım bıraksak bizimkilerde herşeye karışıp yorum yaparlar ama biz herşeyi ikimiz yapalım diyoruz kendii zevkimize göre nişanlım eşyalarıda kimseye danışmadan alalım diyor yine gidecez alacaz eve yerleştirince göstercez ama ben yine annem üzülmesin diye aldığımızda almamış gibi onu mağazaya götürüp aldıklarımızı beyeniyormuş gibi yapcam sonrada biz bi ara gelip alırız dşcem oda sevincek eşyaları beraber beğendik diye
kesin sevgilisiyle konuşuyordur:hooray:
sizin yazdıklarınızı takip edyorum canım
VALLA İYİ FİKİR.SANIRIM ÇOĞU ÇİFT AYNI POLİTİKAYI İZLİYORDUR.AMA BİZİMKİLERİN ASIL BİZE ALDIRMAMA SEBEBİ,EVLİLİK ÖNCESİ BİZİ BORCA SOKMAMAK.HERŞEYİ YAPMAK İSTİYORLAR.AMA NİŞANLIM DA BENDE KARŞIYIZ.KENDİ PARAMIZLA ALDIĞIMIZ ŞEYLER OLSUN İSTİYORUZ EVİMİZDE:çok üzgünüm:
iki dakkaya dedikodumu çevirdiniz hee:roflol:
aşkım irmik helvası yapmaya karar vermiş benden açtı tarif istedi onu verdim:roflol: ama sizi takipteyim merak etmeyinklava:
YOK ÖYLE UZAKTAN İZLEMEK.KATILALIM SOHBETE LÜTFEN.BU ARADA NE DÜŞÜNDÜM BİLİYOR MUSUNUZ ŞİMDİ.BUNDAN 1 SENE SONRA BURDA NELER YAZIŞACAĞIZ.BU SAYFADA OLMAYACAĞIMIZ KESİN DE,SOHBET KOCALARI ÇEKİŞTİRMEK OLUR HERHALDE:sm_cool:
iki dakkaya dedikodumu çevirdiniz hee:roflol:
aşkım irmik helvası yapmaya karar vermiş benden açtı tarif istedi onu verdim:roflol: ama sizi takipteyim merak etmeyinklava:
sevgilin aşmı eriyo ne helvası böyle sordunmukaydirigubbakcemile3
SEN YAPIVERSENE ÇOCUKCAĞIZAnaniknanik
he vallahi onu bende düşünüyorum bazen a.s neler olur acabaa.... :1rolleyes: umarum hepimiz mutlu şeyler paylaşırız buralarda... :Saruboceq:
YOK ÖYLE UZAKTAN İZLEMEK.KATILALIM SOHBETE LÜTFEN.BU ARADA NE DÜŞÜNDÜM BİLİYOR MUSUNUZ ŞİMDİ.BUNDAN 1 SENE SONRA BURDA NELER YAZIŞACAĞIZ.BU SAYFADA OLMAYACAĞIMIZ KESİN DE,SOHBET KOCALARI ÇEKİŞTİRMEK OLUR HERHALDE:sm_cool:
evet bambaşka bi evde başka duygular içinde olcaz acaba nete girmeye vaktimiz olcakmı ki kızlar ya keşke istanbulda bi gün buluşabilsek herkes uğurböcüğü ellese roselin kırmızı yasmin vs......
Nasıl gelelim biziş güç hazırlıklar...(gerçi ben henüz bişey yapamıyorum ama)
kısmet canım ya dağ dağa kavuşmaz insan insan kavuşur bence olacak bi gün
o burcuyu aramak için bahane yapıyordur helva bahane sohbet şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?