2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

VALLA İYİ FİKİR.SANIRIM ÇOĞU ÇİFT AYNI POLİTİKAYI İZLİYORDUR.AMA BİZİMKİLERİN ASIL BİZE ALDIRMAMA SEBEBİ,EVLİLİK ÖNCESİ BİZİ BORCA SOKMAMAK.HERŞEYİ YAPMAK İSTİYORLAR.AMA NİŞANLIM DA BENDE KARŞIYIZ.KENDİ PARAMIZLA ALDIĞIMIZ ŞEYLER OLSUN İSTİYORUZ EVİMİZDE:çok üzgünüm:

sizin yazdıklarınızı takip edyorum canım

YOK ÖYLE UZAKTAN İZLEMEK.KATILALIM SOHBETE LÜTFEN.BU ARADA NE DÜŞÜNDÜM BİLİYOR MUSUNUZ ŞİMDİ.BUNDAN 1 SENE SONRA BURDA NELER YAZIŞACAĞIZ.BU SAYFADA OLMAYACAĞIMIZ KESİN DE,SOHBET KOCALARI ÇEKİŞTİRMEK OLUR HERHALDE:sm_cool:

canım annen bile olsa kendi parasıyla aldığı zaman alım ve seçim işine karışıyo bizde annemin parasyla alsak annem muhakkak gelir yoksa parayı nasıl ödicek vede seçim işine karışır ve sonuç tartışma nedemişler azıcık aşım kaygısız başım bizde bu ay alacaz eşyaları düğüne kadar bitircez

he vallahi onu bende düşünüyorum bazen a.s neler olur acabaa.... :1rolleyes: umarum hepimiz mutlu şeyler paylaşırız buralarda... :Saruboceq:

iki dakkaya dedikodumu çevirdiniz hee:roflol:

aşkım irmik helvası yapmaya karar vermiş benden açtı tarif istedi onu verdim:roflol: ama sizi takipteyim merak etmeyin klava:

sevgilin aşmı eriyo ne helvası böyle sordunmukaydirigubbakcemile3

evet bambaşka bi evde başka duygular içinde olcaz acaba nete girmeye vaktimiz olcakmı ki kızlar ya keşke istanbulda bi gün buluşabilsek herkes uğurböcüğü ellese roselin kırmızı yasmin vs......

evet bambaşka bi evde başka duygular içinde olcaz acaba nete girmeye vaktimiz olcakmı ki kızlar ya keşke istanbulda bi gün buluşabilsek herkes uğurböcüğü ellese roselin kırmızı yasmin vs......

valla benim nişanlım pc manyağı.o kalkarsa başından ben belki girebilirim nete evlendikten sonra

Neyse kızlar size iyi geceler.çıkıyorum artık.belki tekrar uğrarım ama duş alıcam.öptüm şekerlerimmmm baaayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…