2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende kaçar kızlar çok saolun sohbet için çok güzeldi iyi bakın kendin,ze

canım bende annemin kullanacı rahat birsey arıyorum iste
bu hafif ve kullanıslı geldi gözüme sadece ama arstırmak lazım özellikle kullana biri olursa cok daha iyi tabi

ohh ne güzel allah icinize sindirsin güle güle kullan canım

kızlar bizde organizasyon şirketi tutucaz 800 ytl.
askeri kampta açık havada olacak...
yemekli 2.500 ytl... sizin söylediğiniz fiyatların yanında bedava gibi bizimki vallahi...

ay ne guzel yaaaa :))))) walla bizde yemekli, içkili kır dugunu veya otel istiyorduk ama fiyatlar cok ucuk.salonda da yapmayı hiç ama hiç istemiyoruz dedik salonda olacağına dugun yapmayalım.nikah olcak sadece bir otelin bahcesinde sadece nikah ozel olcağı için 2500 ytl. olcak :)) ama o bayaa susulu olcak en azından.işe bak dimi?sonra da 30 kişilik arkadas grubumuzu fix menu bir yere goturucez o da 3000 tutacak.o kadar işte.tabii bunlar hala plan kesinleşmedi tam.

Günaydınlaaaaaaaarrrrrr

İyiki topicimiz biraz hareketlensin istedikbenneyaptımki.
Yarım saattir geceden beri kaynattıklarınızı okuyorum :mymeka:

gunaydınlar kızlarrr bende 2009 ekım ayı gelını olcam planlara gore yazmamda sakınca yok dımeee..

çok tşk ederim canım evet içime sindi yada sinmek zorunda ben hep restorantta istedim ama şöyle şık denize yakın ama olmadı bu salonda normal düğün salonlarının en iyisi 7 milyara tuttuk

7 milyar mı :1shok:.Yemekli bir düğün olsa hadi neyse de...

Biz G.antepin en luks salonunu tuttuk.Çerez,içecek,kuru pasta ve yaş pasta dahil pazarlıklı fiyat 3000 ytl :1rolleyes:.
Dışardan orkestra getireceğimiz için + 500 ytl bi masrafımız olacak.Bize bu 3500 ytl bile bazen çok gelirken 7 000 ytl olsa ne yapardık bilmiyorum.Allah hepimizdede ödeme kolaylıgı versin kızlar a.s.

yok canım biz salonda yaptırcaz en büyük hayallerimden biridir salonda herkesin önünde nikahımın kıyılması arkasındanda düğün düğün tarihine gidip randevu almak gerekiyormu ki

Bende nikahın salonda kıyılmasını istiyorumm.Daha düğüne 8 ay 12 gün var.Ne zaman gün alacağımı ise hiç bilmiyorum.:sm_confused:
Neyse hele yılbaşını geçirelimde bi,o zaman sorar soruştururum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…