Neyse kızlar size iyi geceler.çıkıyorum artık.belki tekrar uğrarım ama duş alıcam.öptüm şekerlerimmmm baaayyyy
Neyse kızlar size iyi geceler.çıkıyorum artık.belki tekrar uğrarım ama duş alıcam.öptüm şekerlerimmmm baaayyyy
allah muhabettinizi arttırsın ne diyelim
bende kaçar kızlar çok saolun sohbet için çok güzeldi iyi bakın kendin,ze
bende kaçar kızlar çok saolun sohbet için çok güzeldi iyi bakın kendin,ze
Bana çok basit bişeymiş gibi geldi.Hatta ürünün tanıtımında fayanstaki lekeleri önce normal bir paspas ile daha sonra mop ile siliyorlar.Ama paspas ile üzerine basmadan siliyormuş gibi yapıyorlar.Halbuki paspasa biraz bastırsan mop ile aynı görevi görür.Paspas suyuda sıcak olursa mop gibi basit şeylere gerek kalmaz gibi.
Tabi bu benim fikrim.yerimseniben
Ay sibel vallahi aklınla bin yaşa arkadaşım yaaa...
bende ne zamandır nedir bu durgunluk diyordum..
nazara geldi kanımca bizim topik
bencede toparlanmalıyız yahu. silkelenelim şöyle bir.
yaklaştıkça dahada kenetlenip birbirimiz için bile heycanlanacaktık hani...
Dediğin gibi zararın neresinden dönülse kardır yerimseniben
Vallhi biz mobilyaları bile hallettik kızlar küçük ev aleti falan değil...:roflol:
huhuuuuuuuuuuuu..
beni duyan yok mu ayolkaydirigubbakcemile
DÜĞÜN SALONUNU tuttuk şimdi ordan geldik kaporayı verdik
kızlar bizde organizasyon şirketi tutucaz 800 ytl.
askeri kampta açık havada olacak...
yemekli 2.500 ytl... sizin söylediğiniz fiyatların yanında bedava gibi bizimki vallahi...
çok tşk ederim canım evet içime sindi yada sinmek zorunda ben hep restorantta istedim ama şöyle şık denize yakın ama olmadı bu salonda normal düğün salonlarının en iyisi 7 milyara tuttuk
gunaydınlar kızlarrr bende 2009 ekım ayı gelını olcam planlara gore yazmamda sakınca yok dımeee..
kızlar bizde organizasyon şirketi tutucaz 800 ytl.
askeri kampta açık havada olacak...
yemekli 2.500 ytl... sizin söylediğiniz fiyatların yanında bedava gibi bizimki vallahi...
yok canım biz salonda yaptırcaz en büyük hayallerimden biridir salonda herkesin önünde nikahımın kıyılması arkasındanda düğün düğün tarihine gidip randevu almak gerekiyormu ki
Gel canım sen de katıl aramıza hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?