Evet rasibacım burdayımgeziyordum sayfalarda görmedim.üzgünüm çünkü nişanlım hiçbişeyle ilgilenmiyor.düğün salonu gelinlik düğün tarihi evlilik işlemleri hiçbişey.bıktım.içimde heves kalmadı.mutluluğun bekarlıkta olduğunu düşünmeye başladım.zaten evleniirsem burcucum gibi ben de ailemden ayrı memlekete gidicem
ay cnmcım 8 ay var dımee bak benım daha en azından 11 ay var ooff off 8 ay kalsa heycandan duramazdım heralde bu arada ceyız hazırlıkları ne alemce cnm nelerın eksık suan..
gunaydın kızlar benım dugunede 6 ay 17 sanırım var 29 mayıs
ama ben daha dugun salonunu tutmadım
dugunden önce mecburen nıkah yapıcam onu ayarlamadım cok uyuşuyum cok
acaba nıkahı nezaman yapsamkı? nısan 10 ısten ayrılıcam ondan önce olmalımı ama nezaman???
1 nisan nasıl kaydirigubbakcemile3
CNM 1 NISAN GEC OLUR SANIRIM DAHA ÖNCESI OLMASI LAZIM ISYERINE CIKICAGIMI BILDIRMEM LAZIM
RASIBA UZULME CANM NISANLINA BU KONUYLA ILGILI DUSUNCELERINI SÖYLE MUTLAKA
Günaydınlaaaaaaaarrrrrr
İyiki topicimiz biraz hareketlensin istedikbenneyaptımki.
Yarım saattir geceden beri kaynattıklarınızı okuyorum :mymeka:
canım ufak tefek eksiklerim haricinde herşeyim tamam.hihoyyyt
Günaydınlaaaaaaaarrrrrr
İyiki topicimiz biraz hareketlensin istedikbenneyaptımki.
Yarım saattir geceden beri kaynattıklarınızı okuyorum :mymeka:
oohh oohh ne guzel hepsını almıssın cnm benım daha cokkk eksıgım var yaaa
acil diyete başlamazsam tombik bir gelin olacağım kafamçokkarıştı
acil diyete başlamazsam tombik bir gelin olacağım kafamçokkarıştı
Bende Bu Yaz Evleniyorum Allahin Izniylen Bekle Bekle Vakit GelmiyOr Sevdigim De Uzak = (
Nasil Gecicek Bu Zaman BilmiyOrum ... Nikahimiz Dugun Salonunda Yapilcak Ilk Once Nikah Sonra Dügün, Salonumuz Tutuldu Allaha Sukur
hadi birlikte başlayalım nasıl zayıflıcaz bende aynı dertten müzdaribim :çok üzgünüm:
bilmem hepimiz aynı gün diyete başlasak işyerinde yiyebilceğimiz şekilde bi liste oluştursak bakalım hangimiz kaç kilo vercek belki bozmayız diyeti birlikte yaparsak
kızlar aramızda diyetisyen yokmuuuuuuuuuuuuuukafamçokkarıştı
hadi rasibaaa yapalım bişiler birlikte başlayalımm ama ayrı bi topic açmak gerekebilir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?