kızlar ya salonu tuttuğumuzu anneme söyleyemedim
bilmem hepimiz aynı gün diyete başlasak işyerinde yiyebilceğimiz şekilde bi liste oluştursak bakalım hangimiz kaç kilo vercek belki bozmayız diyeti birlikte yaparsak
kızlar aramızda diyetisyen yokmuuuuuuuuuuuuuukafamçokkarıştı
kızlar hadi hep beraber diyete başlıyalım.hihoyyyt
Bunun için ayrı bir topic açmayalım ama şöyle yapalım.Mesela diyetimiz pazartesi başlasın.Katılacakların listesini hazırlayalım.Listeye başlangıç kilosunu ve her pazartesi verilen kiloyu yazalım.Herkes kendisine göre uygulasın diyetini.Sayfamızda diyetin ayrıntısına girmeye gerek yok.Dediğim gibi liste oluşturulup haftadan haftaya verilen kiloyu paylaşmamız,o kiloyu nasıl verdiğimizi özeletle anlatmamız yeterli bence.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
nasıl yani gelince eve söylemedin mi kızıcak annen ama canım benim annem çok ağladı içim yandı o öyle yapınca :çok üzgünüm:
süper olur yapalım tamam ama nasıl diyet yapıcaz neler yicez neler yemicez önce onları araştıralımm :CüvCüv:
kızlar hadi hep beraber diyete başlıyalım.hihoyyyt
Bunun için ayrı bir topic açmayalım ama şöyle yapalım.Mesela diyetimiz pazartesi başlasın.Katılacakların listesini hazırlayalım.Listeye başlangıç kilosunu ve her pazartesi verilen kiloyu yazalım.Herkes kendisine göre uygulasın diyetini.Sayfamızda diyetin ayrıntısına girmeye gerek yok.Dediğim gibi liste oluşturulup haftadan haftaya verilen kiloyu paylaşmamız,o kiloyu nasıl verdiğimizi özeletle anlatmamız yeterli bence.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
canım aynen ben bile garip oldum salnu tutunca gerçekten evimden ayrılacağım geldi kendimi akşam bi misafir gibi hissettim ben bu kadar duygusalken anneme söyledeiğimde annemde şimdiden hep gizli gizli ağlamaya başlıcak kıyamam ona ya çok üzülüyo sen olmayınca bu evin tadı kalmıyacak diyo nasıl söylerim
Eveet ben de varım diyet işine hihoyyyt Pazartesi mi baslıyoruz TuRuNCucum
şşşşt kızlar boyunuz kaç ? kaç kilosunuz da dert ediyosunuz ??
ben de varım ama işte ne yiyebilirim diyet adında onu bilemiyorum işte çünkü gelen yemekleri yiyemiyorum evden de hergün yemek getiremiyorum
ben sölüyorum hadi 1,63 boyum ve kilom 59 :çok üzgünüm: acil olaraktan 52 kiloya düşmem lazımklava:
canım boy belirtmene gerek yok...
kilonu 59 hedef kilonu 52 olarak not aldım.Hayırlı uğurlu olsun hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?