2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar hadi hep beraber diyete başlıyalım.hihoyyyt

Bunun için ayrı bir topic açmayalım ama şöyle yapalım.Mesela diyetimiz pazartesi başlasın.Katılacakların listesini hazırlayalım.Listeye başlangıç kilosunu ve her pazartesi verilen kiloyu yazalım.Herkes kendisine göre uygulasın diyetini.Sayfamızda diyetin ayrıntısına girmeye gerek yok.Dediğim gibi liste oluşturulup haftadan haftaya verilen kiloyu paylaşmamız,o kiloyu nasıl verdiğimizi özeletle anlatmamız yeterli bence.
Siz ne düşünüyorsunuz ?

süper olur yapalım tamam ama nasıl diyet yapıcaz neler yicez neler yemicez önce onları araştıralımm :CüvCüv:

nasıl yani gelince eve söylemedin mi kızıcak annen ama canım benim annem çok ağladı içim yandı o öyle yapınca :çok üzgünüm:

canım aynen ben bile garip oldum salnu tutunca gerçekten evimden ayrılacağım geldi kendimi akşam bi misafir gibi hissettim ben bu kadar duygusalken anneme söyledeiğimde annemde şimdiden hep gizli gizli ağlamaya başlıcak kıyamam ona ya çok üzülüyo sen olmayınca bu evin tadı kalmıyacak diyo nasıl söylerim

süper olur yapalım tamam ama nasıl diyet yapıcaz neler yicez neler yemicez önce onları araştıralımm :CüvCüv:

Herkes istediği diyeti uygulamakta serbest.Yeter ki sonunda kilo verilsin ve amaca ulaşılmış olsun hihoyyyt

Katılmak isteyenler şuan ki kilosunu ve hedef kilosunu belirleyerek başvursuuun.Ben listeyi hazırlıyayım. :lepi:

canım süper fikir ben varım gerekenide yaparım çok iyi oldu bu:1hug:

canım ben de ciddi ciddi gidiyorum dedim annem hep ağlıyor ev boş kalıcak diyor içim yanıyor benim de söyle de canım alıştırsın kendini kadıncağız yavaş yavaş nişanlıma bana hep diyor sen düğün gecesi hep ağlarsın diye yok diyemiyorum çünkü çok fena oluyorum:1no2:

Eveet ben de varım diyet işine hihoyyyt Pazartesi mi baslıyoruz TuRuNCucum

canım hangi gün arzu ederseniz o gün başlayalım.Bugün haftanın son günü olduğu için ,haftanın ilk günü olarak pazartesi dedim ben.Herkes onaylarsa pazartesi başlarız

ben de varım ama işte ne yiyebilirim diyet adında onu bilemiyorum işte çünkü gelen yemekleri yiyemiyorum evden de hergün yemek getiremiyorum

şşşşt kızlar boyunuz kaç ? kaç kilosunuz da dert ediyosunuz ??

boyu karıştırmaaaa kaydirigubbakcemile3
çıtır gelin olmak için herkes arzu ettiği kiloya kadar diyet yapsın.
tabi iyice kurumanında bi alemi yok di mi kızlarr :mymeka: (sözüm zaten zayıf olup diyet yapmak isteyenlere )lülülülülülü

kızlarrr fazlada kurumayın zayıflıyorum dieee
bende kilo almak isteyenlerdenim ama nafile alamıyorum. Şuan 49 kiloyum
adet düzensizliğimden dolayı kistlerim var o nedenle doğum kontrol hapı kullanıyorum
belki bu hapla alırım demiştim ama hapta kilo aldırmadı

ben de varım ama işte ne yiyebilirim diyet adında onu bilemiyorum işte çünkü gelen yemekleri yiyemiyorum evden de hergün yemek getiremiyorum

canım zayıflamak için biraz sıkıntıya katlanmamız lazım.Hergün evden bi başka sebze haşlayıp getirebilirsin.Akşamdan koy tencereye haşlansın.10dk lık iş yerimseniben

kızlar ben yazıyorum kim kaç kilo hedefi kaç yasmininkini yazdım herkes söylesin yazayım gerektiğinde bana sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…