2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

senide not aldım rasiba.Hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3

canım çok saol umurım veririz ben geçen sene 64 kiloydum kızlar bi basenim vardı sormayın nişanlım beni o halimle nasıl beğendi bilmiyorum hep etek giyerdim pantolanlar çok çirkin dururdu sonra ama hep kiloluydum sonra ne olduysa son biryılda 52 kiloya düştüm şimdi kot pantolunu çıkarmıyorum basenlerim eridi o yüzden 50 kiloya düşüp kilo almadan 50 ile 53 arası korumak istiyorum

canım kaldıki bu fiyata nelerin dahil olduğunu söylesem diliniz uçuklar vallahikaydirigubbakcemile3

ordöv tabağı,ana yemek(tavuk,et,köfte karışık ızgara),salata,arkasından meyve,pasta,sınıdsız yerli içecek dahil...şte bizde organisazyon şirketi tutup masaları süsletip sandalyelere giydirmi falan yaptırıcaz olcak bitcek. vallahi allah bir yüzümüze güldü...
hani derler ya allah yuva yapanın yardımcısı olur inan öyle. eminim sizin içinde iyi şeyler olacaktır canım.. :1hug:

:roflol:aha bir tombul gelinde ben:roflol:
benide listenin en başına yaz turuncum... :teytey:

herhalde en kilolunuz benim :çok üzgünüm: 72 kilıyum 62 ye düşmek istiyorum ama sırıf kilom çok gorünmesin diye boyumunda uzun olduğunu belirtmek istiyorum. rezil olamyayım iyicene :roflol: adi bakim 10 kiloda bana yazz kuzummm :sm_cool:
ben zaten geçtiğimiz pazartesi başlamıştım 750 gram vermişim bu sabah tartıldım burdan devam o zamana.s.

ooy burcumda gelmişşş.
canım elbet boyu uzun olan birinin kilom 50 demesini beklemiyoruz.Herkesin kilosu boyuna göre.a.s.
notumuda aldım şimdi hihoyyyt

canım en büyük hedef senin 12 kilo ama bu kiloyu verince manken gibi olacağın kesin başarılar.zaten resimlerde uzun boylu olduğun gözükü kiloyu verince nişanlın bidaha aşık olacak desene

sağolun şekerler moraliniz için.:1hug:
ben zaten daha öncede kiloluydum ama sonra aşkıma aşık olunca aşktan eridim 60 kiloya kadar düştüm. neyse 2 sene öyle gitti. çok iyiydi. sonra aşkımın tayini marmarise çıkıp beni yaban ellerde bırakıp gidince yeniden aldım :çok üzgünüm: koruyamadım işte :mymeka: şimdi tekrardan düşme çabasına giriştim. allahtan bünyem hızlı aldığı gibi hızlıda veriyor nankör değil. göreceksiniz fidam gibim olcam :lepi:

isaura senin durumun nedir

canım çok şükür benim hiç kilo sorunum olmadı nazar değmesin.. boyum 166 kilom 52 ama ilerde sanırım annem gibi dobiş olcam :roflol: şimdiden göbek belirti göstermeye başladı :)) yaşım da 24 artık yediklerimi eirtemeyebilirim ben de dikkat etmeye başladım..

hehe turuncu pazartesi olmaz :)) bence hemen şimdi başlayın!!!!!

canım gruba cumartes pazar katılacak olanlar olur diye pazartesi başlamayı önerdim a.s
kızlaaar sakın ola ki pazartesi başlıyoruz diye fazla kaçırmayın haaa klava:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Akşama doğru uğrarım tekrar.Ben de varım diyenler şuan ki kilosunu ve hedef kilosunu belirtsin emi
görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…