54,5--hedef 50...................
turuncu seninki............................
senide not aldım rasiba.Hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
ay ne guzel yaaaa :))))) walla bizde yemekli, içkili kır dugunu veya otel istiyorduk ama fiyatlar cok ucuk.salonda da yapmayı hiç ama hiç istemiyoruz dedik salonda olacağına dugun yapmayalım.nikah olcak sadece bir otelin bahcesinde sadece nikah ozel olcağı için 2500 ytl. olcak :)) ama o bayaa susulu olcak en azından.işe bak dimi?sonra da 30 kişilik arkadas grubumuzu fix menu bir yere goturucez o da 3000 tutacak.o kadar işte.tabii bunlar hala plan kesinleşmedi tam.
ohh ne güzel allah icinize sindirsin güle güle kullan canım
:roflol:aha bir tombul gelinde ben:roflol:
benide listenin en başına yaz turuncum... :teytey:
herhalde en kilolunuz benim :çok üzgünüm: 72 kilıyum 62 ye düşmek istiyorum ama sırıf kilom çok gorünmesin diye boyumunda uzun olduğunu belirtmek istiyorum. rezil olamyayım iyicene :roflol: adi bakim 10 kiloda bana yazz kuzummm :sm_cool:
ben zaten geçtiğimiz pazartesi başlamıştım 750 gram vermişim bu sabah tartıldım burdan devam o zamana.s.
:roflol:aha bir tombul gelinde ben:roflol:
benide listenin en başına yaz turuncum... :teytey:
herhalde en kilolunuz benim :çok üzgünüm: 72 kilıyum 62 ye düşmek istiyorum ama sırıf kilom çok gorünmesin diye boyumunda uzun olduğunu belirtmek istiyorum. rezil olamyayım iyicene :roflol: adi bakim 10 kiloda bana yazz kuzummm :sm_cool:
ben zaten geçtiğimiz pazartesi başlamıştım 750 gram vermişim bu sabah tartıldım burdan devam o zamana.s.
pazartesi başlayalım a.s
hehe turuncu pazartesi olmaz :)) bence hemen şimdi başlayın!!!!!
isaura senin durumun nedir
hehe turuncu pazartesi olmaz :)) bence hemen şimdi başlayın!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?