herkese merhabalarr....
ya kızlarrr benim sorunum biraz farklı şimdi ben minyon tipli biriyim şuan kilom 45,5 ben bu kilodan memnunum ama memnun olmadığım şey ayva göbeğim :))) onu nası yok edicem bilmiyorum yaaa sinir oluyorum gördükce :))) yaza kadar o gitmeli ama çok da kilo vermemem gerek o zamanda hepten çocuk gibi kalıorum uffff kilo vermeden bu göbek nası erir bir bilen varmı
öğle saati ne yicezzz :)
kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Akşama doğru uğrarım tekrar.Ben de varım diyenler şuan ki kilosunu ve hedef kilosunu belirtsin emi
görüşmek üzere...
canım evet sen sakın rejim falan yapma bence sporu dene
ya ben zaten hiç ekmek yemem ama makarna falan derken bu hale geldim sebze yicem bugün şirkette sebze var şansıma
böcük yok kızlar bugün nerde acaba gelemdi hiç
evet böcük dün akşamda bugünde yok bende merak ettim hiç bukadar gelmemezlik yapmazdı
ay ne kadar tesadüf oldu bende bu pazar rejime giriyordum :) işsizlikten evde oturmaktan cok ciddi kilo aldım( hep 58 olan ben 72 ye cıktım kızlar ne kadar uzulduğumu anlatam.. hiçbir kıyafetim olmuyo,pantolonlar bacaklarımdan girmiyo surekli esofman giyiyorum baska kıyafetim olmadığı için. ( ve o kadar hızlı kilo aldımki.... neyse sadete geliyim boyum uzun allahtan 1.70 ama çok zayıf olmak istiyorum onun için hedef kiloma 56 diyorum. 5 ay sure koyuyorum.5 ayda 16 kiloyu hedefliyorum bakalım. en uzun benimki surecek heralde. haftada 1 kilo çok ideal hadi bakalım.yılmak yok :))))
canım mobilyalara baktınızmı ne düşünüyosunuzz
kızlar böcük sanırım banlanmış
geldiğinde ayrıntıları kendinden dinleriz..
kızlar böcük sanırım banlanmış
geldiğinde ayrıntıları kendinden dinleriz..
Yani üyelikten çıkarılmış demek mi oluyor.ama neden ki.uf keyfimizi yerine getiriyor böcüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?