2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

herkese merhabalarr....

ya kızlarrr benim sorunum biraz farklı şimdi ben minyon tipli biriyim şuan kilom 45,5 ben bu kilodan memnunum ama memnun olmadığım şey ayva göbeğim :))) onu nası yok edicem bilmiyorum yaaa sinir oluyorum gördükce :))) yaza kadar o gitmeli ama çok da kilo vermemem gerek o zamanda hepten çocuk gibi kalıorum uffff kilo vermeden bu göbek nası erir bir bilen varmı

canım evet sen sakın rejim falan yapma bence sporu dene

ya ben zaten hiç ekmek yemem ama makarna falan derken bu hale geldim sebze yicem bugün şirkette sebze var şansıma

sen bugünden ,t,baren başlıyon yani uzmanlar diyorki 7 den sonra hiç bişey yemeyin biraz meyve 7 den sonra yemek yenmeyince gerçekten veriliyo ben çok faydasını görmüştüm ama şimdi dikkat etmiyom dizi izlerken muhakkak yiyorum kek kurabiye faln yada makarna yiyorum akşamları

yarın sabah işe gelmeden tartılcam aç karnına bakayım tam kaç kiloyum en güzel kilo aç karnına sabah belli oluyo hemde daha az çıkıyo

ay ne kadar tesadüf oldu bende bu pazar rejime giriyordum :) işsizlikten evde oturmaktan cok ciddi kilo aldım ( hep 58 olan ben 72 ye cıktım kızlar ne kadar uzulduğumu anlatam.. hiçbir kıyafetim olmuyo,pantolonlar bacaklarımdan girmiyo surekli esofman giyiyorum baska kıyafetim olmadığı için.( ve o kadar hızlı kilo aldımki.... neyse sadete geliyim boyum uzun allahtan 1.70 ama çok zayıf olmak istiyorum onun için hedef kiloma 56 diyorum. 5 ay sure koyuyorum.5 ayda 16 kiloyu hedefliyorum bakalım. en uzun benimki surecek heralde. haftada 1 kilo çok ideal hadi bakalım.yılmak yok :))))

evet canım yılmak yok gerçekten birden çok kilo almışsın sağlımız için bile fazla yağları verip genç zinde kendimize güvenen kızlar olmalıyız demi yoksa kocalar bizi aldıkları gibi boşamasınlar ben seni zayıfken seviyordum diyecokacimcoook

canım mobilyalara baktınızmı ne düşünüyosunuzz

maltepede esmer mobilya %70 indirim yapmış ve ürünler çok modern ve kaliteli 15 milyara olcak olan ürünler 8 milyara falan alıyorsunuz geçenlerde gidip beğendik nişanlım illaki alalım bidaha bulamayız bu fiyata diyo bende 7 aya kadar ya başka yerde daha çok hşumagiden şey olursa diye beklemeyi tercih ediyorum yatak odası-oturma takımı-plazma ünütesi vitrini yemek takımı 8 milyara gelecek ordan alırsak

Yani üyelikten çıkarılmış demek mi oluyor.ama neden ki.uf keyfimizi yerine getiriyor böcüğüm

Yani üyelikten çıkarılmış demek mi oluyor.ama neden ki.uf keyfimizi yerine getiriyor böcüğüm

tam topic eski neşesine kavuştu derken olana bak,peki geri dönebilcekmi başka bi nick adı altındamı kayıt olacakkisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…