2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlar nasılsınız kim var kim yok bakiiimmm...
böcüküm banlanmış çok üzüldüm geri gelmezmi acep...
bu arada okudumda bende rejim falan olaylarına gireceğim...
boyum 1.72 kilom 64

merhaba kızlarr..:)

ben geldiiimm...

ben de sözden sonra 2 kilo almışım:) ya düğüne kadar daha çok alırsam

ben 158 boyum kilo 46 oldu:)

LOLİPOP SENİ Bİ DÖVERİMklava: DALGA MI GEÇİYOSUN SEN BİZİMLE?O NE KIZ ÜFLESEM UÇARSIN.BEN 1,60 IM KİLOM OLMUŞ 53 BEN NAPAYIM YA?HADİ KIZLAR BÖYLE YAZIŞACAĞIMIZA İŞE KYULALIM Bİ AN ÖNCE

canikolarr düğün tarihimi bildiren yeni bir konu açtım. hberisi olsun topik arkidişlerimin....a.s.

bzden habersiz konu açmış demeyin sonra.... :lepi::roflol:

QUOTE=burcuözge;4288554]canikolarr düğün tarihimi bildiren yeni bir konu açtım. hberisi olsun topik arkidişlerimin....a.s.

bzden habersiz konu açmış demeyin sonra.... :lepi::roflol:[/QUOTE]

KUŞUM 8 AY SONRA DEĞİL Mİ YOKSA DÜĞÜN?DUR BAKALIM Bİ GELİRİM ZİYARETE KAHVELERİ HAZIRLA

:[/QUOTE]KUŞUM 8 AY SONRA DEĞİL Mİ YOKSA DÜĞÜN?DUR BAKALIM Bİ GELİRİM ZİYARETE KAHVELERİ HAZIRLA[/QUOTE]

8 ay şekerim 8 ay :roflol: ama forum ahalisinede duyurmak istedim düğün tarihimii :lepi:
bu insanlar onca nişan fotoma yorum yazdı.onca nikah fotoma yorum yazdı... sayfalar boyuncaa... şimdi düğün tarihimide duymak hakları diye düşündüm sengözlerimebaksanab bilmem yanılıyormuyum a.s.

KUŞUM 8 AY SONRA DEĞİL Mİ YOKSA DÜĞÜN?DUR BAKALIM Bİ GELİRİM ZİYARETE KAHVELERİ HAZIRLA[/QUOTE]

8 ay şekerim 8 ay :roflol: ama forum ahalisinede duyurmak istedim düğün tarihimii :lepi:
bu insanlar onca nişan fotoma yorum yazdı.onca nikah fotoma yorum yazdı... sayfalar boyuncaa... şimdi düğün tarihimide duymak hakları diye düşündüm sengözlerimebaksanab bilmem yanılıyormuyum a.s.[/QUOTE]

HAKLISIN ŞEKERİM TABİ DE BEN BULAMADIM AMA AÇTIĞIN KONUYU:uhm:

HAKLISIN ŞEKERİM TABİ DE BEN BULAMADIM AMA AÇTIĞIN KONUYU:uhm:[/QUOTE]

canım mutluluktan uçtuğumuz haberler başlığı altında. yerimseniben ayrıcada benim profilimden istatistiklerden yazdığım konuları görebiliyorsun canım ordanda bakabilirsin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…