Merhaba kızlar.nasılsınız
selam kızlar nasılsınız bakalım ?
Umarım keyifler yerindedir kaydirigubbakcemile5
bazılarınız banlanmak ne demek diye sormuşsunuz
banlanmak , belli bir süre yada süresiz olarak sitede engellenmek,siteden yararlanamamak,siteden kısıtlanmaktır...
Ama eminimki böcük arkadaşımızın kısa sürelidir. özledik seni böcük en yakın zamanda dönersin inş. Aramızaa.s.
merhaba elisaa sen nasılsın?var mı bi değişiklik hazırlık,yeni bişeyler?
Görmedim canım inceliğin için tşk ederim.malesef daha üzgünüm.tartıştık.konuşmuyoruz.hayat bana çok boş gelmeye başladı anlamsız
rosalincim duyduklarıma üzüldüm tatlım...
iyi haberlerini bekliyorduk oysa...
Görmedim canım inceliğin için tşk ederim.malesef daha üzgünüm.tartıştık.konuşmuyoruz.hayat bana çok boş gelmeye başladı anlamsız
merhaba canım a.s.
son günlerde pek çeyizlik alamıyorum
geçen hafta kütahya porselenin çatal-kaşık-bıçak takımını aldım cokacimcoook
eksik çoook.. düğüne kadar elimden geldiğince eksiklerimi kapatmaya çalışıcam
sen neler yapıyorsun cnm ? düğün tarihin falan bellimi?
HİÇBİŞEY YAPAMIYORUM CANIM ÇOĞU ÇEYİZLERİM ZATEN ANNEM TARAFINDAN UZUN ZAMAN ÖNCE ALINMIŞTI.MOBİLYALAR VE BEYAZ EŞYALAR KALDI SADECE.ONUN İÇİN DE DAHA ERKEN DİYOLAR.DÜĞÜN 17 MAYIS 2009 6 AY KALDI NE ERKENİYSE DAHA ANLAMADIM HALA:uhm:
cnm çok azalmış :) kimbilir nasıl heyecanlısındır sen :CüvCüv:
bence beyaz eşya için hiçte erken değil
ama büyükler diyorsa vardır bi bildikleri değilmi yerimseniben
kızlar ben gider
herkeze güzel geceler diliyorum
görüşmek üzere fıstıklar..
Elifsevercim tesellin için çok sağol.kendimi nasıl avutucam yoksa bilmem.ben çok bişey istemedimki.her gelin olacak kızın aynı istekleri vardır.
Elisacım dün bizim nişanlılarımızın ilgisiz olmasından bahsettik.üstüne bide nişanlılarla kapışmışız.böyle işte
DÜN KIZLARIN VERDİĞİ GAZLA BENDE KAPIŞTIM BİZİMKİYLE.BAĞRIŞ ÇAĞRIŞ.AMA BENCE BİRAZ ABARTIYORSUN ROSELİN.GERÇİ İÇERİĞİ TAM BİLMİYORUM AMA İNAN ERKEKLERİN ÇOĞU BÖYLE KONULARDA ÇOK İLGİSİZ.MESELA BİZİM NİŞANDANDAN SONRA TÜM AKRABALARIM BANA NİŞANLIMIN NE KADAR İSTEKSİZ GÖRÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ.AMA BEN BİLİYORDUM Kİ O GECE O BENİM GİBİ RAHAT DEĞİLDİ.SÜREKLİ STRES ALTINDAYDI.HİÇBİR RESİMDE GÜLMEMİŞ NERDEYSE.GÖREN CENAZEYE GELMİŞ SANIR.KISSADAN HİSSE KOCA Bİ AİLENİN SORUMLULUĞUNU ALACAKLAR VE DAHA HALA ÇOCUK RUHLU OLDUKLARI İÇİN(40 YAŞINA GELSELER DE AYNI) NE YAPARIZ NASIL YAPARIZ DİYE STRESE GİRİYORLAR.BİZ OLAYIN HEYECANINI MUTLULUĞUNU YAŞARKEN,ONLAR SIKINTI İÇİDE OLUYORLAR.BİRAZ ANLAYIŞLI OL BENCEyerimseniben
canım şu söylediğinde ben kendimi sorumlu hissederim çünkü bende fikrini söyleyenlerden biriydim. ama asla amacım burda kimseyi üzmek sevdiğiyle arasını açmak olamaz... sadece kendi tecrübelerimi paylaştım sizle. Tabikide kişi kişiye benzemez deyip kendi tutumunuzu kendiniz belirleyeceksiniz. Neticesinde olay karşısında objektif durup değerlendirebiliyorsanız ne ala. mesela sen onu öyle kabul etmişsin ne mutlu snaa. sevdiklerimizi olduğu gibi kabul etmeliyiz. ama rosalin bu konudan müzdarip. üzgün... onun bişiyler yapması şart. gene fikrimi söylüyorum. ama hepimizin özgür iradesi var elbette rozalinin kendi bildiği şeyler vardır.... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?