merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım kısmetse bnde seneye evleneceklerdenim.
arkadaşlar benim bu topiğe ilk mesajım.. uzun zamandır sizlerin yorumlarını önerilerini okuyordum.. ilk mesaj yazışım kötü bir güne rastlayacakmış demek ki..uğur böcüğü, seni tanımıyorum ama inan çok üzüldüm.. Allah güç versin..inşallah hayırlı olur..
karanlığın en koyu olduğu anın ardından gün doğar ya..
teşekkür ederim..erkek arkadaşımın askerliği geldi çattı.inşallah kısa dönem yapacak.. onsuz nasıl zaman geçireceğim bilmiyorum.. ama meşakkati veren Allah sabrını da verir derler..hayatta herşey kısmet meselesi.. ben de resmi birşey olmaksızın seneye evlenecekler kısmına bir atlayayım dedim..ya tutarsa hesabı :)
Hayırdır mız mızımmm.Ufukta tatil falan mı görünüyor yoksa :dance:
Şöyle bi diyet bölümüne göz at istersenn.Uzun süre diyet yapmış biri olarak bende yardımcı olabilirim bak sana yerimseniben
Sayılı gün çabuk geçer canım merak etme.Hem evlenmeden önce askere gitmesi daha iyi olmuş.Keşke benim nişanlımda gidebilseydi düğünden önce ama çok zor.
Bu arada söz-nişan falan var mı sizde ?
yok ya nerdeeeaskerden döner dönmez evlenelim diyor ama bakalım..hayal kuruyoruz işte..Allah nasip ederse niyet seneye yaza evlenmek..kısmet tabi..:1no2:
canımın yarısı gıttı allahımm nasıl yasıycam onsuz askımdan vazgecılmezımdan ayrıldım ya allahım onu bana bağışla nolurrr
slm kızlar ben geldımmmmm ısen ayrıldımsartları cok zordu sababh 6:30 kalkıyorum aksam 9 da vedeyım dusunun bırde buu bır kressss hıc dınlenmem yokkkkkkkkk ve parasıda azdııııı bıraktımmmmmm
ınanın cok kotuyum ya tarf edılemez kalbım gıttı koptu sankı
bugun gtcem cafeyı ıptal etcem nışanlık ıptal etcem
teşekkür ederim..erkek arkadaşımın askerliği geldi çattı.inşallah kısa dönem yapacak.. onsuz nasıl zaman geçireceğim bilmiyorum.. ama meşakkati veren Allah sabrını da verir derler..hayatta herşey kısmet meselesi.. ben de resmi birşey olmaksızın seneye evlenecekler kısmına bir atlayayım dedim..ya tutarsa hesabı :)
yok canım nısan var benım ayın 25 cıvarı o zaman kadar 5 kılo en az vermem lazımmmmmmmmmmmmda
canım merak etme kısa donem cok cabuk gecıyorrrr benımkıde kısa donemdıııı valla ne oldugunu anlamadan ger dondu bazen dıyorum yaaaa sen yoksa benımkı kanırdırdın ne cabuk bıttı yanıııı sankı hayal gıbı gelıoooooo ama ALLAHIN IZNIYLE ODA GIDER SANA KAVUSUR HIC DERT ETMEE ZAMAN SU GIBIIIIII
kk'da bi arkadaş daha sözünü atmışneler oluyor ya.. Allah herkese sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?