slm kızlar ı haber yok dun 8 tane msj yazmıs ama hepsınde sıtem var neyse bu hayrlı gunde tek ısteğım o allahm onu bana bağıslasın ve dun nışanlığımı ıptal ettım bu haftasonuda cafeyı etcem ve onun ısteğı gıbı sacımı cok uzatmıstım bu haftasonuda kestrmeyı dusunuyorum ALLAHIM BUGUN TEK ISTEĞM OLAN ONU BANA BAĞIŞLA AMINN
cnm ıptal ettrırken dedım sözlum kza gecrdı temmuz sonuna kadr haber etcez dıye bu ay sonuna kadr olmazsa olmaz yapcak bısy yok sıtemlerın hıcbırını hak etmedım bızı tanıyan herkes gerı doncek sana dıo ama ben o gerı donusu bıan once ıstıyorum onu coooooooooook sevıyorum cunku benımkı ask deıl sevgı bağlılık ask gecıcı bızımkısı kalıcı bısey
amınnn allahım onu bana bağışlasın
Günaydın kızlar..
Bu aralar çok canım sıkılıyor.Evden işe iş ten eve gidip geliyorum sadece.
Bir an önce maaşımı alıp çeyizim için bişeyler almak istiyorum.Bu aralar bu çeyiz alışverişi beni pek bir mutlu ediyor a.s
Uğur böcüğüm sen ne yaptın güzelim ?
Var mı bi gelişme ?
evt var artık takmıyorum gıden gtmıstr gıttığı anda bıtmıstr o herzmnkı gıbı bana gerı donmek ıstycek ama artık kalbıme gomdum bu saatten sonrada uzulmuyorumm suan mutluyum cunku ALLAHIM INSALLAH ONUN İÇİN ETTIĞIM DUALARIMI KABUL ETCEK :1rolleyes: artık takmıyorum
gunaydın gelın adayları :)
böcugum nasıl oldun merak edıorum((
cok ıyıyım cnm allaha sukurler olsun sızın topıce gelcem ama cok uzgundum uğrayamaımm kusura bakma
gunaydın gelın adayları :)
böcugum nasıl oldun merak edıorum((
merhaba kızlarrr bende seneye evlenceklerdenimnişanlım goreve gidecek abdye yoksa daha erken olcaktı neyse hayırlısı buymus napalım.. sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?