2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayırlısı olsun cnm a.s.
inşallah çok mutlu olursun

Amin!!!
Ya bir de daha bu ocakta deselerdi hayatında biri olucak sözleniceksin bu yaz, güler geçerdim:)
Her şey kader kısmet nasip, bir anda beklenmedik bir şekilde hayatının aşkı çıkabiliyor insanın karşısına.coksekeriremsu

evet,gerçekten öyle
hayatın karşına neyi çıkaracağını bilemiyorsun

yaa söz resmin var mı;merak ettim de :asigim:

turuncu cnım bu cvp sana
bız tam 3yıl beraberdık bı kez terkettım ıntıhar ettı ıkıncı kez askerdeydı bunun sonu yok ayrılalım dedım duvara yumruk atıp parmaklarını kırmıs ve ızne gelmıs soğuk havada saatlerce beklemıstı bunlar bazıları sen dusun bırbırımız ne cok sevdığımızı hayrlı deılmıs demekkı olmadı ben hep bunun için dua ettım dedımkı ölsemde sevgısınden hayrlı ınsansa olsun ufak hata derkede şöle benım aılem alkol almzdı ona ıcme dedımm ıctı yapma dedım yaptı ınsan yasadıkkları ıle cok tecrube kazanıyo 5yıl derkende espırı yaptım ama daha dıkkatlı olcam dusunsene yıllardr guvendım ınsan benı yolda bıraktı ve benı aılemı askımızı tanıyan herkes o sana gerı doncek dıyo yarısada sen ve annen ımanlı kısılerdınız hayrlısı buymus demek dedıler aman herkes bı yorum yapıyo cok sevıyom onu gercek ama hayat herseyden daha gercek HAYRLISI

böcüküm konuştun mu onunla?
benim sonradan bir görüşmem olmadı...
aramaya yüzü yok diye düşünüyorum...

hayr ben aramam oda cok gurur yapar ve bırazda korkar cunku aılem cok kızdı ona bıde zamana bıraktım ben o bana kesın doncek ama kabul edermıyım cok suphelı
hee arıyomu evt yabancı numaralardan ama telım kapalı oluyo yada acmıyom ılgılenmıyom cunku benım kısmetımse elbet gelcek ama bu saatten sonra aılemın ona guvenmesı lazım

snınkının ettıklerı utanc verıcı yüzü yok sana ama bırak cnm allah onun cezasını elbet cıkarır benımgamyoncuiremsu

mesela bız ayrılmadan 2gun once ben hep aradım o hıc aramadı değişmeye basladı ulenn dedım kendı kendıme bu benı sevse nasıl olurda bnı merak edıp aramaz dıye dusundum demekkı sevmıyo ve cok değişıyo sımdıden dıye böle dusunmeye basladıktan 2gun sanra ayrıldık ayrılırken ıkı gun bıze geldı sordum nen var ddımde hep sımsıkı sarılıp ağlaştık gttı nedensız ayrılıkk ne kotu allahım

evet canım bu durum çok tuhaf...
ama nasıl olsa nedeni çıkacaktır sen üzme kendini tamam mı güzelim :teselli:

evet canım bu durum çok tuhaf...
ama nasıl olsa nedeni çıkacaktır sen üzme kendini tamam mı güzelim :teselli:

a.s uzmem amannn valla bugun kendımı dısarı atıp para harcıycam yarın denıze gtcem ıns bıkını alcam gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

a.s. hbduk tatlımm :1hug: merhaba kızlarr nasılsınız ?

Merhabalar abbam.
Ben iyim çok şükür.Sen nasılsın ? (biraz geç oldu ama idare et yerimseniben)
Bugün pazar olduğu için sitede pek bi hareketlilik yok.a.s

gunaydın kızlarr nasılsınız
ben kotu ayaklarım hep su topladı ya napcam sımdı

günaydınlar..

Geçmiş olsun uğur böcüğü..Benim ayaklarımda çok sık su toplar.Ama ne yapılması gerektiğini bende bilmiyorum.Biraz ılık suya koy ayaklarını veya bepanten sür belki faydası olur :sm_confused:

benımkı ayakkabım yenı dıye oldu cnmm sımdı terlık gydım ama ole bı yanıyookı sorma ya cnm cok acıyo

Selam kizlarrrrr....KISMET olursa, bende Nisan 2009da evlenecegim...hepimiz icin HAYIRLISI olsun bakalim..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…