KUŞUM BURCUM TABİKİ DE HERKES KENDİ İRADESİ İLE HAREKET EDER AMA BEN KÖTÜ BİŞEY YAPTINIZ DEMEDİM.SADECE BUGÜN ŞU MEYVE SIKACAĞI OLAYINDA DÜNKÜ OKUDUKLARIM GEÇTİ GÖZÜMDEN VE GAZA GELDİM SADECE.İYİKİ YAZMIŞSINIZ DA İYİKİ OKUMUŞUM.YOKSA BİZİMKİSİ HALA SANKİ BEN YANLIZ EVLENECEKMİŞİM GİBİ HAYATINI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEKTİ.BUGÜN OLANLAR İYİ Bİ DERS OLDU ONA.SAĞOLUN KIZLAR SAYENİZDE OLDU ASLINDA.a.s.
eğer öyleyse çok sevindim canım yerimseniben vallahi tam tersi sandım durumu çokda üzüldüm işin aslı :çok üzgünüm: kimsenin mutsuzluğunun sorumlusu olmak isteme. ben böyle biri değilim çünkü :sm_confused: Durumların düzelmesine sevindim canım:1hug: inşallah rosalin içinde iyi şeyler olur a.s.
bu arada alakasız olacak ama sürekli büyük harf kullanıyorsun ya yazarken forum kurallarında büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geleceği için yasaktır. sürekli büyük harf kullananlar ceza alacaktır diye bişiy okumuştum. uyarayım dedim seni... belki ben yanlış biliyorumdur ama bir araştır istersen yerimseniben
birde kızlar birşey sorucam sözlüleriniz nişanlılarınız yada sevgilinilee aranızda kaç yaş var?
ben 23 yaşındayım o şuan 31
o 1977 li ben 1985 liyim yani.. :) ama uyum harika iyiki hayatımda çok mutluyum kıskanç sevgilimlee:)
ay ne kadar tesadüf oldu bende bu pazar rejime giriyordum :) işsizlikten evde oturmaktan cok ciddi kilo aldım( hep 58 olan ben 72 ye cıktım kızlar ne kadar uzulduğumu anlatam.. hiçbir kıyafetim olmuyo,pantolonlar bacaklarımdan girmiyo surekli esofman giyiyorum baska kıyafetim olmadığı için. ( ve o kadar hızlı kilo aldımki.... neyse sadete geliyim boyum uzun allahtan 1.70 ama çok zayıf olmak istiyorum onun için hedef kiloma 56 diyorum. 5 ay sure koyuyorum.5 ayda 16 kiloyu hedefliyorum bakalım. en uzun benimki surecek heralde. haftada 1 kilo çok ideal hadi bakalım.yılmak yok :))))
slm kızlar nasılsınız kim var kim yok bakiiimmm...
böcüküm banlanmış çok üzüldüm geri gelmezmi acep...
bu arada okudumda bende rejim falan olaylarına gireceğim...
boyum 1.72 kilom 64
günaydın kızlar...
bizim aramızda 2 yaş var ben 24 o 26...
merhaba kızlarr..:)
ben geldiiimm...
ben de sözden sonra 2 kilo almışım:) ya düğüne kadar daha çok alırsam
ben 158 boyum kilo 46 oldu:)
günaydın canım
kız uyuyamadınmı sıcak yatağında laelaelaelaelae
kızlar merhaba... bugun rejimsiz son gun yarın harekat baslar!!!
kimsecikler de yokmus
birde kızlar birşey sorucam sözlüleriniz nişanlılarınız yada sevgilinilee aranızda kaç yaş var?
ben 23 yaşındayım o şuan 31
o 1977 li ben 1985 liyim yani.. :) ama uyum harika iyiki hayatımda çok mutluyum kıskanç sevgilimlee:)
evet sekerim burdaymıssınız. :)) dugun tarihin hayırlı olsun bu arada canım :)
kaydirigubbakcemile
allah beni kahretmesinki turuncumm malesef alıştığım saatten fazla uyuyamıyorum.
üstelikte akşam geç yattım saat 1di. 8 de hortla gene :mymeka: bende uyumak istiyorum ama olmuyor :sm_confused: başım sersem gibi... :bbo:
kızlar merhaba... bugun rejimsiz son gun yarın harekat baslar!!!
kimsecikler de yokmus
amaan sen bana bakma kuşum.Ben her hafta pazarı iple çekerim uyumak için.Pazar geldiğinde sabahın 8inde hortlarım.Geri uyumak için ne kadar çabalasamda uyuyamıyorum.benneyaptımki
günaydın kıslar sohbetlerinizi hep okurum bende aranıza katılayım dedim kabul edermisiniz
günaydın kıslar sohbetlerinizi hep okurum bende aranıza katılayım dedim kabul edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?