2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

eğer öyleyse çok sevindim canım yerimseniben vallahi tam tersi sandım durumu çokda üzüldüm işin aslı :çok üzgünüm: kimsenin mutsuzluğunun sorumlusu olmak isteme. ben böyle biri değilim çünkü :sm_confused: Durumların düzelmesine sevindim canım:1hug: inşallah rosalin içinde iyi şeyler olur a.s.

bu arada alakasız olacak ama sürekli büyük harf kullanıyorsun ya yazarken forum kurallarında büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geleceği için yasaktır. sürekli büyük harf kullananlar ceza alacaktır diye bişiy okumuştum. uyarayım dedim seni... belki ben yanlış biliyorumdur ama bir araştır istersen yerimseniben

hiiiii aman sus o zaman duymsın kimsecikler.küçülttüm bak.sağol canım.:sm_cool: emin ol canımcım bugünkü gelişmelerden bizimkisinin dili yandı artık.bundan sonra o beni kolumdan sürükleyerek götürür hadi çeyiz bakıcaz diye:roflol: umarım dediğin gibi roselin de düzelir bir an önce:çok üzgünüm:

canım biz yaşıtız nişanlımla ikimiz de 28 yaşındayız.erkeğin biraz olgun olması gerekiyo ama.bence aranızdaki 7 yaş fazla değil.aslında en güzeli erkeğin 5 yaş büyük olmasıymış(malum bizden 5 sene geriden geliyorlarya ondandır.):roflol: ama aranızdaki yaş farkı anlaşabiliyorsanız sorun yaratmaz bence.

senide diyet grubumuza dahil ettim canım :teytey:

slm kızlar nasılsınız kim var kim yok bakiiimmm...
böcüküm banlanmış çok üzüldüm geri gelmezmi acep...
bu arada okudumda bende rejim falan olaylarına gireceğim...
boyum 1.72 kilom 64

canım diyet grubumuza katılmak istiyorsan hedef kilonu yazarmısın kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlarr..:)

ben geldiiimm...

ben de sözden sonra 2 kilo almışım:) ya düğüne kadar daha çok alırsam

ben 158 boyum kilo 46 oldu:)

laa havleeeee

deli etmeyin beni yaaa :mymeka:

boyu 158 olup kilosu 46 olan biri kilo almaktan niye korkar anlamam

kaydirigubbakcemile
günaydın canım
kız uyuyamadınmı sıcak yatağında laelaelaelaelae

allah beni kahretmesinki turuncumm malesef alıştığım saatten fazla uyuyamıyorum.
üstelikte akşam geç yattım saat 1di. 8 de hortla gene :mymeka: bende uyumak istiyorum ama olmuyor :sm_confused: başım sersem gibi... :bbo:

bizimde aramızda 1 yaş var.Ben 23 nişanlım 24 yaşında

amaan sen bana bakma kuşum.Ben her hafta pazarı iple çekerim uyumak için.Pazar geldiğinde sabahın 8inde hortlarım.Geri uyumak için ne kadar çabalasamda uyuyamıyorum.benneyaptımki

günaydın kıslar sohbetlerinizi hep okurum bende aranıza katılayım dedim kabul edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…