2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar benim henüz tencere setim yok
ne teflonum nede çelik tencere setim (
ne önerirsiniz kızlar ?

hemen sorguya çekiyorum seni leblebi. nerelisin ne zaman evleneceksin. çeyizler ne durumda:)))))))

Hoşgeldin canım aramıza...Düğün tarihi belirlendimi ?hihoyyyt
teker teker gelin yafff -tatlicadiarzu-
efem ben konyalıyım ben sizler gibi yaz gelini değilim kesin bir tarih olmamakla birlikte yılbaşından sonra gidiciyim :a015:
çeyizlerde eksik var daha ev tadilat yapılıyor onun için beklemede kafamçokkarıştı
başka sorusu olan süprizzzzz

ahh ahh bu topicde yer almak için neler vermezdimmm neler...ben 2010 cuyum kısmetsesenağlama
bu arada burcu özge kız en çokda senin evini düğününü merak ediyorum.nikah fotolarınızı gördüm evlenmem diyen evlenri valla..maşallah maşallah size

kızlar benim henüz tencere setim yok
ne teflonum nede çelik tencere setim (
ne önerirsiniz kızlar ?

vallahi kuşum ben kampaanyadayken jumbo almıştım ama henüz kullanmadığım için bşiy diyemiycem. teflon henüz bende anlamdım. ama beğendim. böyle dışı cicili bicili tencereler var üçlü teflon seti var ben öyle alıcam. yerimseniben ik boy tencere 1 de derin tava şeklinde...

kızlar bu arada once sonra yapalım mı?fotomuzu ekleyerek.peki bu topicte olmaz mı?kurallara aykırı mı?bi bilgilendirin beni..

ooy ooy sen bizden önce gidicisin o zaman desene.a.s
Canım çeyizdeki eksiklikler ufak tefekse zamanla giderilir merak etme kaydirigubbakcemile5

kuzucum ne iyi etmişsin almakla jumbo nun kalitesi tartışılmaz bence
hem çok kaliteli hemde cep yakıyo çok pahalı
ben alamam jumbo sanırsam
güle güle kullan tatlım

ayy kız utandım şimcik

inan bende korkmaya başladım o kadar çok duyar oldum ki bunu şimdi beklentilerin altında bişiyler olursa hayal kırıklığı uğrarsınız diye korkuyorum:teytey: gerçi bizim olduğumuz yere normal bişiyler olması mümkün değilde görcez işte canımm hepbirliktee:roflol:

turuncummm süper ben karacayı çok beğeniyorum
ne kadardır bu komple set gülüm ?
çok uçuk bi fiyat söleme hee kaydirigubbakcemile

canım ben kampanyadayken 550 ytl ye almıştım tüm takımı.Ama çok kaliteli bilesin.Değer yani verdiğin paraya yerimseniben

kuzucum ne iyi etmişsin almakla jumbo nun kalitesi tartışılmaz bence
hem çok kaliteli hemde cep yakıyo çok pahalı
ben alamam jumbo sanırsam
güle güle kullan tatlım

balım inan benide aşardı fiyatı ama evkurdan peşin fiyatına taksitle üstelik kampayadan aldım yerimseniben ayy gel bölşelim iki iki senden çokmu arkadaşım :1hug: a.s.

ooy ooy sen bizden önce gidicisin o zaman desene.a.s
Canım çeyizdeki eksiklikler ufak tefekse zamanla giderilir merak etme kaydirigubbakcemile5

evet canım öyle çok fazla bir eksiğim kalmadı
ama benimde teflon tencerem yok :1no2:
şurda aşağı yukarı 2 ay sonra evleneceğim ama ben pek bir rahatım allah allah
hala çözemedim ben kendimi :uhm:
:roflol: :roflol: :roflol:

canım ben kampanyadayken 550 ytl ye almıştım tüm takımı.Ama çok kaliteli bilesin.Değer yani verdiğin paraya yerimseniben

Bende karaca alıcam gülüm büyük olasılıkla
550 ytl koca sete çok ii bence ama şuan bu fiyatta değildir sanırsam
güle güle kullan turuncumma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…