günaydın kıslar sohbetlerinizi hep okurum bende aranıza katılayım dedim kabul edermisiniz
hemen sorguya çekiyorum seni leblebi. nerelisin ne zaman evleneceksin. çeyizler ne durumda:)))))))
teker teker gelin yafff -tatlicadiarzu-Hoşgeldin canım aramıza...Düğün tarihi belirlendimi ?hihoyyyt
kızlar benim henüz tencere setim yok
ne teflonum nede çelik tencere setim(
ne önerirsiniz kızlar ?
günaydın kıslar sohbetlerinizi hep okurum bende aranıza katılayım dedim kabul edermisiniz
canım benim tencere ve teflon takımım karaca.
bak bu tencere setim
kızlar benim henüz tencere setim yok
ne teflonum nede çelik tencere setim(
ne önerirsiniz kızlar ?
teker teker gelin yafff -tatlicadiarzu-
efem ben konyalıyım ben sizler gibi yaz gelini değilim kesin bir tarih olmamakla birlikte yılbaşından sonra gidiciyim :a015:
çeyizlerde eksik var daha ev tadilat yapılıyor onun için beklemede kafamçokkarıştı
başka sorusu olan süprizzzzz
vallahi kuşum ben kampaanyadayken jumbo almıştım ama henüz kullanmadığım için bşiy diyemiycem. teflon henüz bende anlamdım. ama beğendim. böyle dışı cicili bicili tencereler var üçlü teflon seti var ben öyle alıcam. yerimseniben ik boy tencere 1 de derin tava şeklinde...
ahh ahh bu topicde yer almak için neler vermezdimmm neler...ben 2010 cuyum kısmetsesenağlama
bu arada burcu özge kız en çokda senin evini düğününü merak ediyorum.nikah fotolarınızı gördüm evlenmem diyen evlenri valla..maşallah maşallah size
turuncummm süper ben karacayı çok beğeniyorum
ne kadardır bu komple set gülüm ?
çok uçuk bi fiyat söleme hee kaydirigubbakcemile
kuzucum ne iyi etmişsin almakla jumbo nun kalitesi tartışılmaz bence
hem çok kaliteli hemde cep yakıyo çok pahalı
ben alamam jumbo sanırsam
güle güle kullan tatlım
ooy ooy sen bizden önce gidicisin o zaman desene.a.s
Canım çeyizdeki eksiklikler ufak tefekse zamanla giderilir merak etme kaydirigubbakcemile5
canım ben kampanyadayken 550 ytl ye almıştım tüm takımı.Ama çok kaliteli bilesin.Değer yani verdiğin paraya yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?