2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

balım inan benide aşardı fiyatı ama evkurdan peşin fiyatına taksitle üstelik kampayadan aldım yerimseniben ayy gel bölşelim iki iki senden çokmu arkadaşım :1hug: a.s.

oyyy canımsın benim
o halde şöle bi anlaşma yapalım
ben sana misafirliğe gelirim sen de bana o tencerelerde güzel yemeklerinden yaparsın olarmı cokacimcoook

kızlaaar hadi soyleyin gari sizi bekliyorum.. en son cekilen 72 kiloluk foto mu koycam ama site kurallarını bilmiyorum.. nereye koyiyimburaya olur mu? ya da ayrı bi topic mi acıyım?once sonra yapalım diyorum

aha kızlar yakaladık bizden önce tecrübelerini paylaşacak birini..:jeyyar: tutunnn bırakmayınn kaçamasınnn kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

kızlaaar hadi soyleyin gari sizi bekliyorum.. en son cekilen 72 kiloluk foto mu koycam ama site kurallarını bilmiyorum.. nereye koyiyimburaya olur mu? ya da ayrı bi topic mi acıyım?once sonra yapalım diyorum

canım resim koymak serbest ama herkesin resim koyacağını zannetmiyorum.Çünkü çoğumuzun vermesi gereken 3-5 kg var sadece.Bu da resimde fazla farkettirmez sanırım.
tabi sen bilirsin yinede a.s

vallahi tatlım bende bilmediğim için bişiy diyemedim :sm_confused:
isterseniz albüm ypın benim gibi. orda dursun fotolar sonra zayıfladıkça oraya ekleriz. benim zatn yeni çekilmiş hallerim var orda...a.s

kızlar aklıma bişiy geldi...
şimcik tarihlerimiz gelipte hepimiz evlenip gidince ne olcak... :a015:
heycan bitecek mi yani :uhm:
bence o zamanda 2009 da gelin olanlar topiği açıp yeni gelinlerin olmanın zorluklarını,evlilik yükümlülükler, acil yemek tarifleri gibi şeylerde birbirimizi yardımcı oluruz... :1rolleyes:
yoksam bu rüya bitecek mi... :çok üzgünüm:

bence resmi koyup tekrardan istersen silebilirsin sorun olmaz kanımca

canım yaa çok haklısın bu rüya bitmesinn sizinle bişeyler paylaşmak çok güzel o yüsden ne gerekiyosa yapıp devam ettirelim ama daha çok var bunu düşünmek için :çok üzgünüm:

ilk kez bir siteden değil de pc den resim ekledim.bunu da deneme tahtası var ya forum da oraya koydum.beceerdim ama silemiyorum. hay allahım yaaa :))))))))

Bizden önceki yaz gelinleri geyiğe topik açtılar şekerler
bizde öle bişeler yapıp yine hep beraber olur her bişeyimizi paylaşırız :)))

vallahi tatlım bende bilmediğim için bişiy diyemedim :sm_confused:
isterseniz albüm ypın benim gibi. orda dursun fotolar sonra zayıfladıkça oraya ekleriz. benim zatn yeni çekilmiş hallerim var orda...a.s

evet canım olabilir.zaten hani hepimizin bildiği bi site var ya hanği milyonlar uye dunya capında bi iletişim sitesi,ilkokul arkadaslarını falan bulduğun,oraya carsaf carsaf foto koyuyoruz buraya mı koymucam.:enbuyukkk: koyuyorum albume.....

aynen katılıyorum tatlımyerimseniben
ben çok fazla önemsemiyorum bu konuyu. dediğin yerde benimde çarşaf çarşaf resimlerim var :roflol: ayrıca sakınan gözede çöp batar diye düşünüyorum... a.s

bende resim ekleyeceğim bende bende
hem fikir söylersiniz birkaç kilo vermem konusunda
bende sizinle aynı dertten muzdaribim hem nişanlımla benide görmüş olursunuz
nişan resmimiz, alıntı yapmayın kıslar sileceğim şimdiden tşk

sildiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
ah o askilar canim keske askili takmasaydin ic camasirini
bir de kambur durmussun kilolar demissin ama coook aman aman fazlan yok durusun daha dik daha kendinden emin olursan belli bile olmaz onlar ama gecenin yorgunlugu da var saniri artik.
en fazla 5 kilo felan versen istedigin gibi olacagina eminim

mutluluklar seker leblebi

kızlaar diyet grubunun son halini listeliyorum.katılmak isteyen varsa ekleyebilirim

( Üye / şuanki kilo / toplam verilen kilo / hedef kilo )

TuRuNCu / 60 / 0 / 54
Cbell / 64 / 0 / 58
Burcuözge / 72 / 0 / 62
Yasmine8383 / 59 / 0 / 52
Rasiba / 54,5 / 0 / 50
Burcuello / 72 / 0 / 56
Nastasia / 64 / 0 / ?

turuncu ekle benide listeye anasını satim
57 kiloyum hedef 53 olsun fazlasını verirsem ne ala

ay eline sağlık turuncum çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile5 hırslandıracak bizi vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…