balım inan benide aşardı fiyatı ama evkurdan peşin fiyatına taksitle üstelik kampayadan aldım yerimseniben ayy gel bölşelim iki iki senden çokmu arkadaşım :1hug: a.s.
teker teker gelin yafff -tatlicadiarzu-
efem ben konyalıyım ben sizler gibi yaz gelini değilim kesin bir tarih olmamakla birlikte yılbaşından sonra gidiciyim :a015:
çeyizlerde eksik var daha ev tadilat yapılıyor onun için beklemede kafamçokkarıştı
başka sorusu olan süprizzzzz
oyyy canımsın benim
o halde şöle bi anlaşma yapalım
ben sana misafirliğe gelirim sen de bana o tencerelerde güzel yemeklerinden yaparsın olarmı cokacimcoook
kızlaaar hadi soyleyin gari sizi bekliyorum.. en son cekilen 72 kiloluk foto mu koycam ama site kurallarını bilmiyorum.. nereye koyiyimburaya olur mu? ya da ayrı bi topic mi acıyım?once sonra yapalım diyorum
kızlaaar hadi soyleyin gari sizi bekliyorum.. en son cekilen 72 kiloluk foto mu koycam ama site kurallarını bilmiyorum.. nereye koyiyimburaya olur mu? ya da ayrı bi topic mi acıyım?once sonra yapalım diyorum
tamam kız gitmiyom bir yereaha kızlar yakaladık bizden önce tecrübelerini paylaşacak birini..:jeyyar: tutunnn bırakmayınn kaçamasınnn kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-
bence resmi koyup tekrardan istersen silebilirsin sorun olmaz kanımcakızlaaar hadi soyleyin gari sizi bekliyorum.. en son cekilen 72 kiloluk foto mu koycam ama site kurallarını bilmiyorum.. nereye koyiyimburaya olur mu? ya da ayrı bi topic mi acıyım?once sonra yapalım diyorum
kızlar aklıma bişiy geldi...
şimcik tarihlerimiz gelipte hepimiz evlenip gidince ne olcak... :a015:
heycan bitecek mi yani :uhm:
kızlar aklıma bişiy geldi...
şimcik tarihlerimiz gelipte hepimiz evlenip gidince ne olcak... :a015:
heycan bitecek mi yani :uhm:
bence o zamanda 2009 da gelin olanlar topiği açıp yeni gelinlerin olmanın zorluklarını,evlilik yükümlülükler, acil yemek tarifleri gibi şeylerde birbirimizi yardımcı oluruz... :1rolleyes:
yoksam bu rüya bitecek mi... :çok üzgünüm:
vallahi tatlım bende bilmediğim için bişiy diyemedim :sm_confused:
isterseniz albüm ypın benim gibi. orda dursun fotolar sonra zayıfladıkça oraya ekleriz. benim zatn yeni çekilmiş hallerim var orda...a.s
evet canım olabilir.zaten hani hepimizin bildiği bi site var ya hanği milyonlar uye dunya capında bi iletişim sitesi,ilkokul arkadaslarını falan bulduğun,oraya carsaf carsaf foto koyuyoruz buraya mı koymucam.:enbuyukkk: koyuyorum albume.....
kızlaar diyet grubunun son halini listeliyorum.katılmak isteyen varsa ekleyebilirim
( Üye / şuanki kilo / toplam verilen kilo / hedef kilo )
TuRuNCu / 60 / 0 / 54
Cbell / 64 / 0 / 58
Burcuözge / 72 / 0 / 62
Yasmine8383 / 59 / 0 / 52
Rasiba / 54,5 / 0 / 50
Burcuello / 72 / 0 / 56
Nastasia / 64 / 0 / ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?