biz bugün ev baktık nişanlımla ayyy çok mutlu oldum ben ya kaydirigubbakcemile2 kısmetse en kısa zamanda tutucaz.zaten nişanlım burda ailesinden uzakta yanlız yaşıyo kaldığı evdeki kontratı da biticek bu ay.bizde devam etme o evde oturacağımız evi tutalım orda oturmaya başla dedik. :1hug:
sen nasılsın elifsever
canım süper yapmışsın zaten bişey kalmadı ha o evde hadi oturacağınız evde oturmuş farketmez ayrıca en önemlisi eşyaları erkenden alıp ödemesini yaparsınız
iyi olmaya çalışıyorum nişanlımın iş durumunu biliyorsundur.evlilik tarihini öne almaya çalıştığımızı falan.hala onlarla uğraşıyorumyanlış hatırlamıyorsam siz de ev almışsınız hayırlı olsun canım allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin
ohh kaynatın bakem sız benı sızı takıp edıyom bılesınız
ay tavuk göğsü tatlısı yoıyom bıde
canım keşke alabilsek eşyaları ama ailem onun içinde erken diyor :çok üzgünüm:
canım çok saol inşallah darısı olmayanların başına bizde pimapenleri yaptırıyoruz evin içi biraz eski model camlar falan ahşap b
ohh kaynatın bakem sız benı sızı takıp edıyom bılesınız
ay tavuk göğsü tatlısı yoıyom bıde
canım hiçde erken değil ancak alınıp ödenir bide şu an krizdeb dolayı heryerde büyük indirim var tam zamanı yani daha önce yazdıklarımda okudunmu bilmiyorum ama burda bi mağaza ve çok kaliteli modern ve istanbulun lüks pahalı bi mağaza daha önce baktığımızda 15*20 milyar yapan yemek,yatak,plazma vitrini oturma grubu 8 milyara geliyo % 70 indirm yapmışlar sizin oralarda da vardır muhakak
ya bende bugün öğlen rejimi bozdum.ama nedeni duyunca bana iyi yapmışsın diyeceksiniz bozduğumu kızlar duymasın
tamam söylelemem :sm_cool: niye bozdun ki ayrıca?
canım öğlenleden sonra 3 gibi nişanlım geldi beni yemeğe çıkardı istanbulda oturanlar bilir bağdat caddesine götürdü harika bi italyan restorantında çok şık bi yemek yedik.şimdi böyle bi yemekte rejimdeyşm denirmi
böcük çok kalleşsin.karnım zil çalıyo zaten ve bu saatte hala işteyim.ölcem açlıktan yaa senağlama
iişte mısn yazıkkk kız ne işin vaa bu saatte kafamçokkarıştı
rasıba üzülme ben kımseye demem hem uzulme cnm dıyete hep ptesı başlanır salı bırakılır bıdahakı ptesı tekrar basla emı:roflol: bende göturem tatlıları meyverlerı bıde hamsı tava vardı bugunn yağmurlu havada bıde gıtıkı sorman kaydirigubbakcemile3
iişte mısn yazıkkk kız ne işin vaa bu saatte kafamçokkarıştı
rasıba üzülme ben kımseye demem hem uzulme cnm dıyete hep ptesı başlanır salı bırakılır bıdahakı ptesı tekrar basla emı:roflol: bende göturem tatlıları meyverlerı bıde hamsı tava vardı bugunn yağmurlu havada bıde gıtıkı sorman kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?