2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

rasibacım görmedin sanırım dediğin mağazanın adını bi yazsan bana özelden.belki vardır antalyada da

canım internette baktım şimdi maalesef yok antalyada ama ürünleri çok güzelmiş gerçekten

canım inşallah kampnya bitmeden alcaz.bide oranın köşe takımları okadar güzelki bayıldım ama kararsızım köşe takımları nekadar kullanışlı olur kaç kişi rahat oturur

canım inşallah kampnya bitmeden alcaz.bide oranın köşe takımları okadar güzelki bayıldım ama kararsızım köşe takımları nekadar kullanışlı olur kaç kişi rahat oturur

bende çok beğeniyorum köşe takımlarını hatta içim gidiyor diyebilirim ama oturma gurubu alıcam ben.köşe takımları çok kullanışsız.köşe bölümüne 1 kişi oturabiliyor onunda ayakları havada kalıyor.bide evin şeklini değiştiremiyorsun istediğin gibi.köşeden köşeye aynı modeli çevir dur.bana göre değil yani.ben ayda bir evin şeklini değiştirmeliyim sıkılırım yoksa

evet haklısın alışmışız evlerimizde koltuk takımlarına bide kalabalık aileyiz aimler yengemler gelse sığmayız

Kıslar ya bu rejim moduna fazla kaptırmayın.ne rejimi ya.hiç iyi bişey değil.doktor kontrolünde olmadıktan sonra bence böyle rejimlere girmeyin yafffff
Alevesencim noldu merak ettim.inşallah önemli bişeyin yoktur

canım alerjim var 2 ay ilaç kullanımı dedi doktor arkasından geçmezse alerji testi yapıcaz dedi.Şu an iyi sayılırım teşekkür ederim merak edip sorduğun için sağol canım benim

günaydın kıslar nasılsınız, nasıl gidiyor diyet
unutmayın bol bol * * * SU * * *

Kıslar ya bu rejim moduna fazla kaptırmayın.ne rejimi ya.hiç iyi bişey değil.doktor kontrolünde olmadıktan sonra bence böyle rejimlere girmeyin yafffff
Alevesencim noldu merak ettim.inşallah önemli bişeyin yoktur

2 kere gittim ayrı ayrı diyetisyenlere.Kilo boy ölçümü yaptıktan sonra bi diyet verip gönderiyorlar.
Diyetisyene gitmekte ki amac kişinin sağlıklı beslenmeyi öğrenmesi.
Günde mutlaka 2 lt kadar su tüketmesi ve en az 6 öğün şeklinde beslenmesi.
Bunların hepsini biliyorken diyetisyene tonlarca para dökemem :dilcikar:

ya bende bugün öğlen rejimi bozdum.ama nedeni duyunca bana iyi yapmışsın diyeceksiniz bozduğumu kızlar duymasın

Verilecek çok fazla bir kilon olmadığı için bu defalık affediyorum seni kaydirigubbakcemile3

Bak aslında diyet bozulduğunda öyle hemen kilo alınıyor diye kızılmıyor,bi anda vucudun dengesi bozulduğu için kızılıyor.
O yüzden dengemizi bozmayalım kızlarrr hihoyyyt

günaydın kıslar nasılsınız, nasıl gidiyor diyet
unutmayın bol bol * * * SU * * *

günaydın şeker-leblebi
su içmesi kolayda sürekli wcye gidip gelmek insanın canını sıkıyor kötükedihüso
hele benim gibi işyerindeysen ve wcye giden yol üzerinde çaycı herif gelene geçene bakıyosa....-tatlicadiarzu-
Yani adamın kötü düşündüğünden değilde sürekli wcye gidip geldiğin görülüyor sonuçta.Adam kesin "bu kızın böbrekleri çok iyi çalışıyor" diye düşünüyordur :roflol:

aynı dert hepimizde var turuncu
benimki dahada beter 2 odalı büro içinde çalışıyorum ve wc de büronun içinde kaydirigubbakcemile3
wc ve ben ayrılmaz bir ikiliyiz siyam ikizleri gibi :roflol: :roflol: :roflol:

gunaydın kızlarr bende kılo alma yolunda ılerlemek ıstıyom ama nafıle anacım aksamda tavuk göğsü tatlısı yapmıs yengem supeerdı bıde malum kış artık balık şart hamsı tava yaptım muthıstı superdı hatta ayy neysem sızın ağzınız sulanmasın:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…