yazdım canım benim inşallah vardır
canım internette baktım şimdi maalesef yok antalyada ama ürünleri çok güzelmiş gerçekten
canım inşallah kampnya bitmeden alcaz.bide oranın köşe takımları okadar güzelki bayıldım ama kararsızım köşe takımları nekadar kullanışlı olur kaç kişi rahat oturur
kızlAR çok uykumvar herkese iyi geceler
Kıslar ya bu rejim moduna fazla kaptırmayın.ne rejimi ya.hiç iyi bişey değil.doktor kontrolünde olmadıktan sonra bence böyle rejimlere girmeyin yafffff
Alevesencim noldu merak ettim.inşallah önemli bişeyin yoktur
ya bende bugün öğlen rejimi bozdum.ama nedeni duyunca bana iyi yapmışsın diyeceksiniz bozduğumu kızlar duymasın
yazdım canım benim inşallah vardır
Kıslar ya bu rejim moduna fazla kaptırmayın.ne rejimi ya.hiç iyi bişey değil.doktor kontrolünde olmadıktan sonra bence böyle rejimlere girmeyin yafffff
Alevesencim noldu merak ettim.inşallah önemli bişeyin yoktur
ya bende bugün öğlen rejimi bozdum.ama nedeni duyunca bana iyi yapmışsın diyeceksiniz bozduğumu kızlar duymasın
günaydın kıslar nasılsınız, nasıl gidiyor diyet
unutmayın bol bol * * * SU * * *
aynı dert hepimizde var turuncugünaydın şeker-leblebi
su içmesi kolayda sürekli wcye gidip gelmek insanın canını sıkıyor kötükedihüso
hele benim gibi işyerindeysen ve wcye giden yol üzerinde çaycı herif gelene geçene bakıyosa....-tatlicadiarzu-
Yani adamın kötü düşündüğünden değilde sürekli wcye gidip geldiğin görülüyor sonuçta.Adam kesin "bu kızın böbrekleri çok iyi çalışıyor" diye düşünüyordur :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?