2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

:mymeka:
böyle konuşmaya devam edersen, biz zayıflayana kadar seni bu topikten men edeceğiz haberin olsun Çok üzgünüm çoook

turuncu canım hani düğün tarihlerimizden liste yapıcaktık böyle karıştırıcaz nasıl yapsak bir sayfa numarası belirleyelim o sayfaya yazalım herkesi ama daha belli olmayan arkadaşlar var değil mi?nasıl yapsak

canım bencede yapalım belli oldukçada sayfayı yeniden yazarızkaydirigubbakcemile3

canım herşeyden konuşup paylaşıyoruz işte

yaa valla kızlar şaka maka ama kılo vermek kadar kılo almakta sorun bazen bedenıme gore pant bulamıyorum cok uzuluyorum aslında cok dr gttım cok normalsın dedıler bı tanesı 1 kılo eksığın var derken dığerı kılolusun dedı 26 27 gıyyorum kotta zayıf mıyım ben yaa:çok üzgünüm:

burası dıyet bölumu deılkı sımdık ben ne dedım neysemm bende burasını evlenme hazrlığı sandım kusura bakman gayrı

1 )burası diyet bölümü değilse kilo almak isteyenlerinde bölümü değil :1closedeyes:

2 )burası evlilik hazırlığının 2009 yazı evleneceklerinin bölümü,belirsiz olanların değil

3 )kilo vermekte evlilik hazırlığıdır hihoyyyt

Canım listeyi yılbaşından sonra yapmayı düşünüyorum.O zamana çoğumuzun tarihi belli olur sanırım a.s.

evlılık kısmet işi deıl mı yanı alla alla
neysem sen benı ıstemıyon galıba

kızlar nikah işlemleri 3 ay önce yapılıyormuş en erken diye biliyorum mayıs defteri açılır açılmaz gidelim diyoruz nişanlımla günü alalım.Bu arad hesapladım kızlar bayram bittiğinde 5.5 ayım kalmış olacak veee biz 3 ay kala ev aramaya başlıycaz yani şubat sonu düğün teleşı başlıyor kızlar

evlılık kısmet işi deıl mı yanı alla alla
neysem sen benı ıstemıyon galıba

Konu istenip istenmediğinle alakalı değil ki.
Şurda 1 haftadır diyet muhabbeti ediyoruz,hevesleniyoruz,sen gelmişin "ben burayı evlilik hazırlığı bölümü sanmıştım" diye araya laf sokuyorsun.

Bende madem öyle o halde burasıda evlilik hazırlığı bölümünün 2009 yazı evleneceklerinin alanı diyorum.

Olayın kısmetle veya istenmemekle alakası yok :1closedeyes:
:

evet kılar bencede en geç yıl başında listemiz olsun. ordan takip etmek en çok yaklaşanı yada sıralamayı görmek bize zevk verecektir. yapalım şu düğün listesini bakalım ben kaçıncı sıradayım. en son değilim benden sonra turuncu varda. ondan sonra biri varmı bilmiyorum... ramazan yaklaştğı için kimse ağustos istemiyor doğal olarak....:))))

hangı semtte oturmayı dusunuyorsunuz cnm ev bulmak cok zor ıns bulursunuz nıkah tarıhıde ozel bı gun mu olcak sızın ıcn mesela doğum gunu olabılır ıkınızden bırının:1rolleyes:

Evlilik hazırlıklarında gelin adayları neler yapar; çeyiz düzer, mobilyalar beğenir, nikah-düğün salonu beğenir, gelinlik beğenir vs. vs. Beğenilen gelinliğe girmek içinse uygun kiloya ulaşmayı hedefler. Bu uygun kilo herkes için farklı olup kimisi kilo alma şeklinde uygun kilosuna varırken kimisi de verme yolunu dener; ki bu da evlilik hazırlığının bir aşamasıdır. Bu gözle bakıldığında hepimizin yaptığı şey ortak, hepimiz aynı amaca hizmet veriyoruz. Ancaaak bu noktaa birbirimize destek olmamız gerekir, köstek değil.

Bir de şuna değinmeden edemeyeceğim. Herkesin bütçesi, maddi durumu ayrı. Alan var alamayan var. Kıyafetten kısarsın, çeyizden de kısarsın; ama yemek konusu öyle değil. Bir başkasının da canı isteyebilir ve alacak gücü olmayabilir. Lütfen bunları da düşünerek yazalım arkadaşlar. Ay sonunu zar zor getiren birçok kişi var. Hele hele bir yandan da evlilik hazırlıkları devam ederken iyice sıfırı tüketiyoruz.

Lütfen biraz daha özenle yazalım mesajlarımızı ve birbirimize destek olalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…