klava: klava: italyan llokantası falan bilmem ben :dilcikar: bi daha bozmak yok
canım banada yazarmısın magazanın ısmını ne olur?a.s.
gunaydın kızlarr bende kılo alma yolunda ılerlemek ıstıyom ama nafıle anacım aksamda tavuk göğsü tatlısı yapmıs yengem supeerdı bıde malum kış artık balık şart hamsı tava yaptım muthıstı superdı hatta ayy neysem sızın ağzınız sulanmasın:1rolleyes:
:mymeka:
böyle konuşmaya devam edersen, biz zayıflayana kadar seni bu topikten men edeceğiz haberin olsun Çok üzgünüm çoook
ama canım :dance: akşam bişey yemedim bide sabah tekrar başladım bi simit bide şekersiz çay içtim
turuncu canım hani düğün tarihlerimizden liste yapıcaktık böyle karıştırıcaz nasıl yapsak bir sayfa numarası belirleyelim o sayfaya yazalım herkesi ama daha belli olmayan arkadaşlar var değil mi?nasıl yapsak
böyle konuşmaya devam edersen, biz zayıflayana kadar seni bu topikten men edeceğiz haberin olsun Çok üzgünüm çoook
burası dıyet bölumu deılkı sımdık ben ne dedım neysemm bende burasını evlenme hazrlığı sandım kusura bakman gayrı
canım herşeyden konuşup paylaşıyoruz işte
burası dıyet bölumu deılkı sımdık ben ne dedım neysemm bende burasını evlenme hazrlığı sandım kusura bakman gayrı
turuncu canım hani düğün tarihlerimizden liste yapıcaktık böyle karıştırıcaz nasıl yapsak bir sayfa numarası belirleyelim o sayfaya yazalım herkesi ama daha belli olmayan arkadaşlar var değil mi?nasıl yapsak
1 )burası diyet bölümü değilse kilo almak isteyenlerinde bölümü değil :1closedeyes:
2 )burası evlilik hazırlığının 2009 yazı evleneceklerinin bölümü,belirsiz olanların değil
3 )kilo vermekte evlilik hazırlığıdır hihoyyyt
bende katılıyorum nispete luzum yok
evlılık kısmet işi deıl mı yanı alla alla
neysem sen benı ıstemıyon galıba
kızlar nikah işlemleri 3 ay önce yapılıyormuş en erken diye biliyorum mayıs defteri açılır açılmaz gidelim diyoruz nişanlımla günü alalım.Bu arad hesapladım kızlar bayram bittiğinde 5.5 ayım kalmış olacak veee biz 3 ay kala ev aramaya başlıycaz yani şubat sonu düğün teleşı başlıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?