- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Konu istenip istenmediğinle alakalı değil ki.
Şurda 1 haftadır diyet muhabbeti ediyoruz,hevesleniyoruz,sen gelmişin "ben burayı evlilik hazırlığı bölümü sanmıştım" diye araya laf sokuyorsun.
Bende madem öyle o halde burasıda evlilik hazırlığı bölümünün 2009 yazı evleneceklerinin alanı diyorum.
Olayın kısmetle veya istenmemekle alakası yok :1closedeyes::
1 )burası diyet bölümü değilse kilo almak isteyenlerinde bölümü değil :1closedeyes:
2 )burası evlilik hazırlığının 2009 yazı evleneceklerinin bölümü,belirsiz olanların değil
3 )kilo vermekte evlilik hazırlığıdır hihoyyyt
evet kılar bencede en geç yıl başında listemiz olsun. ordan takip etmek en çok yaklaşanı yada sıralamayı görmek bize zevk verecektir. yapalım şu düğün listesini bakalım ben kaçıncı sıradayım. en son değilim benden sonra turuncu varda. ondan sonra biri varmı bilmiyorum... ramazan yaklaştğı için kimse ağustos istemiyor doğal olarak....:))))
ben bu konuya dahıl dılım dıe bu topıge gıremem mı sımdı ne yanıı?ole mı demek oluyor ıkıncı şık..bence yanlıs konustun burda turuncucummm
senağlama Bu listeye sanırım en son ben dahil olacağım, aşkım mart başı inşallah askerliğini tamamlamış olacak. O nedenle o tarihe kadar ne gün ne de salon belirleyemeyeceğiz senağlama Neyse ben de marttan sonra katılırım listeye napiyim :çok üzgünüm:
ayy canım yaa kıyamam ben sana :teselli: bak istersen ben tarihimi seninle bölüşürüm sen üzülme yeter kii :1hug:a.s.
kızlar nikah işlemleri 3 ay önce yapılıyormuş en erken diye biliyorum mayıs defteri açılır açılmaz gidelim diyoruz nişanlımla günü alalım.Bu arad hesapladım kızlar bayram bittiğinde 5.5 ayım kalmış olacak veee biz 3 ay kala ev aramaya başlıycaz yani şubat sonu düğün teleşı başlıyor kızlar
Konunun topice dahil olup olmamakla bi alakası yok ki canım.
Tekrar okursan anlarsın tam olarak demek istediğimi yerimseniben
ne demek ıstedıgını cok ıyı anladım ama bu tarz konusmalar yapmak kımsenın hakkı dııl..neyse uzatmayalım ve kımse kımseye kırılmasın konu kapanmısken acmım bende...
ne demek ıstedıgını cok ıyı anladım ama bu tarz konusmalar yapmak kımsenın hakkı dııl..neyse uzatmayalım ve kımse kımseye kırılmasın konu kapanmısken acmım bende...
senın sevgılın yok mu canım
canım ben ARALIK 14 te nişanlanıyorum..EKİM 10 gibide düğün düşünüyoruz malum suan hıc hazır dılız bı seneye ıhtıyacımız var cunku kendımız bısılerı yapıoruz ve suan ki evımızın tadılatları epey tutcak fazla borc ıstemedıgımızden dolayı uzattık yoksa bızımde yazın olcaktı ama ben ıstemedım en azından rahat oluruz dedım bılıosun durumlarda suan krızden dolayı ıyı dııl..
bu arada 10 ekımı benım dogum gunum old ıcın ıstıoruz ıns ıstedıgımız gıbı olur ve nıkah tarıhınıde 09,09,09 ta olmasını ıstıoruz cnm cım..
Demek istediğim ne ki ???
Ayrıca ben kimseye kırılmadım.Böcüklede aylardır aynı topicte yazışıyoruz.Aramızdaki samimiyete dayanarak rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim sadece.
senağlama Bu listeye sanırım en son ben dahil olacağım, aşkım mart başı inşallah askerliğini tamamlamış olacak. O nedenle o tarihe kadar ne gün ne de salon belirleyemeyeceğiz senağlama Neyse ben de marttan sonra katılırım listeye napiyim :çok üzgünüm:
yakınmış nışanın pekı nerde olcak aıle arasımı salonda falan mı canım:uhm:
herseyın allah hayrlısını versın gec olsunda güç olmasın ıns borcla evlenmek cok zor evınız var galıba bu ıyı işte benımde abım ekımde evlendı gecen yıl hava cok soğuk deıldı yanı ıns seneyede normal olur hıc sorun yasamazsın bende sözlumden ayrıdım ayrılığı ceken bılır kım ne derse desın kısmet hersey kımseyı rabbım ayrmasın ben 1 ay kala ayrıldım:çok üzgünüm: hayrlısı olsun
aranızda o şekil samımıyet var ve sen kırıcı oluyosun bu mudur?
tamam ben böcüğü fazla tanımıorum ama kırıldıgını hıssettım..
rahatsız oldugun konu her neyse bunu özelden msj atarak belırseydın daha ıyı olmaz mıydı?ki böcük yanlıs anlasıldım demesıne ragmen sen devam edıp uzattın dıgerlerıde sana tşk ettı.
valla ben de senın bu tutumundan rahatsız oldum acıkcası..
kımsenın kımseye bu tarz konusması gerekmez ha cok rahatsız olsan bıle gıderseın arkadasım bole bole rahatsız oldum dersın oda yapmaz olur bıter ama gelıpte yok bu topık 2009 yazı evlenecekler topıgıdır belırsız olanların dııldır cart curt bu tarz laflarıda soleyemezsın kusura bakma...
aranızda o şekil samımıyet var ve sen kırıcı oluyosun bu mudur?
tamam ben böcüğü fazla tanımıorum ama kırıldıgını hıssettım..
rahatsız oldugun konu her neyse bunu özelden msj atarak belırseydın daha ıyı olmaz mıydı?ki böcük yanlıs anlasıldım demesıne ragmen sen devam edıp uzattın dıgerlerıde sana tşk ettı.
valla ben de senın bu tutumundan rahatsız oldum acıkcası..
kımsenın kımseye bu tarz konusması gerekmez ha cok rahatsız olsan bıle gıderseın arkadasım bole bole rahatsız oldum dersın oda yapmaz olur bıter ama gelıpte yok bu topık 2009 yazı evlenecekler topıgıdır belırsız olanların dııldır cart curt bu tarz laflarıda soleyemezsın kusura bakma...
CANIM SEN DAHA ÇOK YENİSİN BİZ BURDA BİRBİRİMİZE NELER SÖYLÜYORUZ AMA HEPSİ ŞAKADIR BUNU TURUNCUDA UĞURBÖCÜĞÜDE BİLİYOR.SEN ŞİMDİ BU OLAYI CDDİ GİBİ ALGILAMA VE SANKİ ONALRIN ARASINDA SÜRTÜŞME VARMIŞ GİBİ YORUMLAMA LÜTFEN.BİRAZDAN HEPİMİZ CAN CİĞER KUZU OLURUZ:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5
CANIM SEN DAHA ÇOK YENİSİN BİZ BURDA BİRBİRİMİZE NELER SÖYLÜYORUZ AMA HEPSİ ŞAKADIR BUNU TURUNCUDA UĞURBÖCÜĞÜDE BİLİYOR.SEN ŞİMDİ BU OLAYI CDDİ GİBİ ALGILAMA VE SANKİ ONALRIN ARASINDA SÜRTÜŞME VARMIŞ GİBİ YORUMLAMA LÜTFEN.BİRAZDAN HEPİMİZ CAN CİĞER KUZU OLURUZ:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?