2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ınsalah hepınızde ıstedğıne ulaşır dedım canm bısey demedımkı kımseyı kırmak ıstemedım bende bakarımm belkı kılo alırm ıns:Saruboceq: 3 4 kılo olsa super olcak

ben bu konuya dahıl dılım dıe bu topıge gıremem mı sımdı ne yanıı?ole mı demek oluyor ıkıncı şık..bence yanlıs konustun burda turuncucummm

senağlama Bu listeye sanırım en son ben dahil olacağım, aşkım mart başı inşallah askerliğini tamamlamış olacak. O nedenle o tarihe kadar ne gün ne de salon belirleyemeyeceğiz senağlama Neyse ben de marttan sonra katılırım listeye napiyim :çok üzgünüm:

ben bu konuya dahıl dılım dıe bu topıge gıremem mı sımdı ne yanıı?ole mı demek oluyor ıkıncı şık..bence yanlıs konustun burda turuncucummm

Konunun topice dahil olup olmamakla bi alakası yok ki canım.
Tekrar okursan anlarsın tam olarak demek istediğimi yerimseniben

ayy canım yaa kıyamam ben sana :teselli: bak istersen ben tarihimi seninle bölüşürüm sen üzülme yeter kii :1hug:a.s.

canım bu nikah işleminin en erken 3 ay önceden yapıldığını söylediğin çok iyi oldu.Tşk ederim a.s.

Konunun topice dahil olup olmamakla bi alakası yok ki canım.
Tekrar okursan anlarsın tam olarak demek istediğimi yerimseniben

ne demek ıstedıgını cok ıyı anladım ama bu tarz konusmalar yapmak kımsenın hakkı dııl..neyse uzatmayalım ve kımse kımseye kırılmasın konu kapanmısken acmım bende...

ne demek ıstedıgını cok ıyı anladım ama bu tarz konusmalar yapmak kımsenın hakkı dııl..neyse uzatmayalım ve kımse kımseye kırılmasın konu kapanmısken acmım bende...

Demek istediğim ne ki ???

Ayrıca ben kimseye kırılmadım.Böcüklede aylardır aynı topicte yazışıyoruz.Aramızdaki samimiyete dayanarak rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim sadece.

senın sevgılın yok mu canım

canım ben ARALIK 14 te nişanlanıyorum..EKİM 10 gibide düğün düşünüyoruz malum suan hıc hazır dılız bı seneye ıhtıyacımız var cunku kendımız bısılerı yapıoruz ve suan ki evımızın tadılatları epey tutcak fazla borc ıstemedıgımızden dolayı uzattık yoksa bızımde yazın olcaktı ama ben ıstemedım en azından rahat oluruz dedım bılıosun durumlarda suan krızden dolayı ıyı dııl..
bu arada 10 ekımı benım dogum gunum old ıcın ıstıoruz ıns ıstedıgımız gıbı olur ve nıkah tarıhınıde 09,09,09 ta olmasını ıstıoruz cnm cım..

kızlar 10 dakika uzaklaştım bakıyorum hararetli konuşmalar yapmışsınızbence bu topikte kimse birbirini tanımıyo insanın gerçekten tanımadığı insanlar hiç bir çıkarı olmadan herşeyi paylaşabilmeleri çok güzel ben burda kendimi çok huzurlu hissediyom üzülsem sevinsem size anlatmak istiyorum çünkü burda kimsenin kimseden çıkarı yok

yakınmış nışanın pekı nerde olcak aıle arasımı salonda falan mı canım:uhm:
herseyın allah hayrlısını versın gec olsunda güç olmasın ıns borcla evlenmek cok zor evınız var galıba bu ıyı işte benımde abım ekımde evlendı gecen yıl hava cok soğuk deıldı yanı ıns seneyede normal olur hıc sorun yasamazsın bende sözlumden ayrıdım ayrılığı ceken bılır kım ne derse desın kısmet hersey kımseyı rabbım ayrmasın ben 1 ay kala ayrıldım:çok üzgünüm: hayrlısı olsun

Demek istediğim ne ki ???

Ayrıca ben kimseye kırılmadım.Böcüklede aylardır aynı topicte yazışıyoruz.Aramızdaki samimiyete dayanarak rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim sadece.

aranızda o şekil samımıyet var ve sen kırıcı oluyosun bu mudur?
tamam ben böcüğü fazla tanımıorum ama kırıldıgını hıssettım..

rahatsız oldugun konu her neyse bunu özelden msj atarak belırseydın daha ıyı olmaz mıydı?ki böcük yanlıs anlasıldım demesıne ragmen sen devam edıp uzattın dıgerlerıde sana tşk ettı.

valla ben de senın bu tutumundan rahatsız oldum acıkcası..

kımsenın kımseye bu tarz konusması gerekmez ha cok rahatsız olsan bıle gıderseın arkadasım bole bole rahatsız oldum dersın oda yapmaz olur bıter ama gelıpte yok bu topık 2009 yazı evlenecekler topıgıdır belırsız olanların dııldır cart curt bu tarz laflarıda soleyemezsın kusura bakma...

canım biz şimdiden yok salondu yok nikah hazırlıkları yok ev yerleşmesi telaşı yaşarken sen marttan sonra nasıl yetiştircen bilmiyorum.umarım bi yardımımız olur sana daha tecrübeli olcaz nede olsa ama salon işini umarım istediğin olur çünkü herkes şimdiden tuttu

canım benım hıc bısey ıcın üzülmene degmez evlenıp ayrılmak daha kotu ole deılmı belkıde sneın ıcın hayırlısı buydu..
üzülme aglama demek kolay bılırım ben bısı demıorum o konuda cunku ınsan ne olursa olsun üzülüoo sonucta bır gecmısın var ama cok fazla takma belkıde daha ıyısı karsına cıkıcaktır..kısmetın dıılmıs deyıp gececeksın..

CANIM SEN DAHA ÇOK YENİSİN BİZ BURDA BİRBİRİMİZE NELER SÖYLÜYORUZ AMA HEPSİ ŞAKADIR BUNU TURUNCUDA UĞURBÖCÜĞÜDE BİLİYOR.SEN ŞİMDİ BU OLAYI CDDİ GİBİ ALGILAMA VE SANKİ ONALRIN ARASINDA SÜRTÜŞME VARMIŞ GİBİ YORUMLAMA LÜTFEN.BİRAZDAN HEPİMİZ CAN CİĞER KUZU OLURUZ:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

anlatamıyorum galiba ????

konu şu : 1 haftadır diyetteyiz grup olarak.böcük arkadaşımız gelmiş yediği şeylerden bahsetmiş.Doğal olarak bir diğer arkadaşımız bundan rahatsız olmuş ve dile getirmiş.Bunun üzerine böcük arkadaşımız "ben burasını evlilik hazırlığı topici sanmıştım" diye kırıcı bir cvp vermiş.
Bende bunları okuyunca,madem burası evlilik hazırlığı bölümü ve diyet konuşulması uygun değil o halde 2009da henüz evlenmeyi düşünmeyen bir kişininde topici değil burası dedim.

Yine olsa yine rahatsızlığımı herşeyimizi paylaştığımız bu topicte dile getiririm!!!

aman canım zaten bende öle olmalarını ıstıorum burda evlılık konusmak varken neden sürtüşelim deılmı?

böcükcümm nişan bızım orda bır dernekte olcak bız dernegı tuttuk ıste orkestra felan tultulcak öle işte...

Canım benim yaaa :1hug:
Beni anladığın için tşk ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…