anlatamıyorum galiba ????
konu şu : 1 haftadır diyetteyiz grup olarak.böcük arkadaşımız gelmiş yediği şeylerden bahsetmiş.Doğal olarak bir diğer arkadaşımız bundan rahatsız olmuş ve dile getirmiş.Bunun üzerine böcük arkadaşımız "ben burasını evlilik hazırlığı topici sanmıştım" diye kırıcı bir cvp vermiş.
Bende bunları okuyunca,madem burası evlilik hazırlığı bölümü ve diyet konuşulması uygun değil o halde 2009da henüz evlenmeyi düşünmeyen bir kişininde topici değil burası dedim.
Yine olsa yine rahatsızlığımı herşeyimizi paylaştığımız bu topicte dile getiririm!!!
canım biz şimdiden yok salondu yok nikah hazırlıkları yok ev yerleşmesi telaşı yaşarken sen marttan sonra nasıl yetiştircen bilmiyorum.umarım bi yardımımız olur sana daha tecrübeli olcaz nede olsa ama salon işini umarım istediğin olur çünkü herkes şimdiden tuttu
o sana şaka sölemiş ama sen ciddiye almışsın hepsi bu sen neden anlamıyorsun kii
asıl anlamayan sensın benı ben dıorum kı neden buyutttunde kırıcı oldun dıorum böcükte yazın evlenecektı fakat ayrıldılar allah kımseyı ayırmasın allah senıde hep mutlu etsın ıste bu yusden kırıldı bence sımdı bır özur dıle ıstersen...
canım benım hıc bısey ıcın üzülmene degmez evlenıp ayrılmak daha kotu ole deılmı belkıde sneın ıcın hayırlısı buydu..
üzülme aglama demek kolay bılırım ben bısı demıorum o konuda cunku ınsan ne olursa olsun üzülüoo sonucta bır gecmısın var ama cok fazla takma belkıde daha ıyısı karsına cıkıcaktır..kısmetın dıılmıs deyıp gececeksın..
bizim topikimizde şimdiye kadar ne kavga ne dövüş olmadı
küslükte olmadı. en başından beri burdayım hiç görmedim...
Böcükte bilir bunu. Ayrıca ne kadar büyük şakalarını kaldırdığımızıda bilir...
o yüzden ikisi arasında yaşandı ve bitti mevzu uzatmayalım bencede...
bakın topiki grüntüleyen sayısı bile rekor yaptı. duyn geliyor herhalde...:roflol:
ağılın bakimm dağılınn:roflol:
balım bencede kabul etme annenın sozunu dıkkate al vardır bı bıldıkleri..
kımse yarın basına ne gelecek bılemz ben sımdıye evlenmıstım dıyebılırım ama dedımya hayrlısı olsun ben onun bana yaptığına deılde bazı konusmalara cok uzuldumm ne dıyım çeken anlar gerısı yalan ayrlık ölumden beter
neyse sozlumdn ayrıldım hemde sebepsız sonra aılesı geldı falan ama bukezde aılem ıstemedı arada kaldım cok kafam cok karısık ıkı kez ıstemeye geldıler ama kendımı hazr hıısetmedım kabul etmedım ılla bırılerı evlenıyo desın dıe evlenmk ıstemedım
kızlar konuyu dağıtmak adına yatak odası takımı yatağıyla beraber 2500-3000 tutuyor sanırım değil mi?Kız taraf alacağı için araştırıyorum şimdiden.sz ne düşünüyorsunuz şu taşlı modeller hoşuma gidiyor ama çıkar mı taşlar?
kızlar konuyu dağıtmak adına yatak odası takımı yatağıyla beraber 2500-3000 tutuyor sanırım değil mi?Kız taraf alacağı için araştırıyorum şimdiden.sz ne düşünüyorsunuz şu taşlı modeller hoşuma gidiyor ama çıkar mı taşlar?
daha önce neler konuşuldu bilmiyorum canım ama seni çok iyi anlıyorum bende 2006 yılında nişanlımdan ayrıldım. şuan kendimi hazır hisseiyorum ve 2009 yazı evlenicem:) şimdi çok mutluyum ve seninde çoook mutlu olacağını biliyorum
canım ben aldoradan beğendım 2500ytl ddı ama yatakla baza ıle 3000olur belkı daha ındırım ama ben taşlı olanları sevmedım pek neden bılmıyorum ama gelıp gecıcı bı zevk gıbı gelıyoo bıde taslar kesın duser bence yatak odasıda heryıl değişcek bısey deıl oyuzdden ı arastırın 2500 cok normal tabı daha ucuzları var ama kalıte onemlı :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?