2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

abbacım hoşgeldiiin kaydirigubbakcemile5
nerelerdesin bakim hıı.Eşyaları falan tamamlayınca aramıza uğramaz oldunkaydirigubbakcemile3
özlettin kendini yerimseniben

Selam ben geldim.geçensene kusenim evlendi.doğtaşta indirim varmış.yengem ordan 1800 e falan almıştı.hoş bi takımdı

Şeker-leblebi özellikle ilk turunculu nevresimin harika.güle güle kullan.içim gidiyo baktıkça bu nevresimlere yaffffff

turumcum canım benımmm valla hiç giremes oldum ne diim yaff
nişanlıyken iyidim sessiz sakın gecıyodu zamanlar ama resmı nıkahtan sonra kendıme bile vakit ayırmaz oldum .gelen giden çok oluyor eve , eşimin ailesi orduya cagırıyor orada gidip kalıyorum nikah oldu ama yıne bi gorucuye cıkıyos bu bızım gelın der gibi kapı kapı ,dugun dugun gezdırıyorlar benı + bide okul öle işte.. dugunden sonra rahatlarım insallah :) bu arada bızım dugun tarıhı yine deişti:))) temmuzun sonu yapalım dedık umarım bidaha deişmez :))
sen neler yaptın ? yatak odası takımları alınmaya baslanmıs bakıyorum cok guzelll :) Allahım istedınız mobilyayı almanızı nasip etsın.. AMİN.
bu arada bi kaç sayfa gerı okudum azıcık gergınler olmus tabıkı olacak hepimiz yaza evlencez ksımetse ,nişanlıyız veya nikahlı (sözüm böcükten dısarı {yanlıs anlamasınız istemem benı } ) stresliyiz sonucta olur böle ufak tefek seyler sonuc ıtıbarıyle tatlıya baglanması daha guzel tabıkı..
şeker-leblebi ben aldıgım nevresım takımlarından turuncu olanı çok beyendım cıvıl cıvıl çok guzellll iyi gunlerde kullanman dilegiyle canım.. :

abba canım benim hoşgeldin ben de kahverengi mavi olanı çok beğendim diğerlerini de çok sevdim ama onu ayrı bir beğendim

35 lira mı inannamıyorumm
bunlar çok güzel ve ucuz. acaba renkleri solar mı?
ben istanbulda anadolu yakasındayım burda nerde vardır bilen var mı??
canım garantili dedi hem solsa bile çok pahalı değil o kadar içim yanmaz site adı vermek yoktu galiba acep nasıl etsek siteyi size söylesek ( ev + 1.tekil şahıs eki ) bunları birleştir anladınız siz onu kaydirigubbakcemile5

özel mesaj atabilir misin? googledan bulamıyorum

Son düzenleme:

canım siteye giremesende herşeyin yolunda olmasına sevindim a.s
bendeki tek değişiklik düğün tarihimizin belirlenmesi canım.26 temmuz olacak inşallah.Seninde düğünün temmuz sonuymuş.Kimbilir belki aynı gün evleniriz kaydirigubbakcemile3

şeker-leblebi istanbulda kadıköy iskele de görünüyo acaba doru mudur? emin olamadım acaba kadıköyde olupta biln var mı??

slm kızlar nasılsınız, böcüklcüğüm aramıza dönmüşün çöok sevindiiiim:)

Kızlar bugün bu nevresim ve pike takımını sipariş ettim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…