kıslar nevresim takımı aldım bakalım beğenecek misiniz yorumlarınızı bekliyorum
merhaba kısslar...
uzun bi aradan sonra yenıden burdayım gibi
en azından suan
eee neler yaptınız bakem.. varmı düğünü olan aramızda..??
bu arada ben yokkene sayfalar baya bi ilerlemiş..
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız a.s.
hepsini çok beğendimm nerden aldın fiyatları ne acaba söyleyebilir misin?
ben daha başlamadım bunlara
kıslar nevresim takımı aldım bakalım beğenecek misiniz yorumlarınızı bekliyorum resimleri siteden bulup ekledim
canım aslında bi kullanana danışmak lazım a.s
yada alacağın yere sor bakim,senden kaynaklanmayan taş düşmeleri durumunda nasıl bir garanti veriyorlarmış :1rolleyes:
Bu arada takımını bazalımı alacaksın ?
fiyatları çok uygun 35 ytl. çeyiz mağazasından aldım siteside var her şehirde vardır galiba
canım garantili dedi hem solsa bile çok pahalı değil o kadar içim yanmaz site adı vermek yoktu galiba acep nasıl etsek siteyi size söylesek ( ev + 1.tekil şahıs eki ) bunları birleştir anladınız siz onu kaydirigubbakcemile535 lira mı inannamıyorumm
bunlar çok güzel ve ucuz. acaba renkleri solar mı?
ben istanbulda anadolu yakasındayım burda nerde vardır bilen var mı??
canım garantili dedi hem solsa bile çok pahalı değil o kadar içim yanmaz site adı vermek yoktu galiba acep nasıl etsek siteyi size söylesek ( ev + 1.tekil şahıs eki ) bunları birleştir anladınız siz onu kaydirigubbakcemile5
turumcum canım benımmm valla hiç giremes oldum ne diim yaff
nişanlıyken iyidim sessiz sakın gecıyodu zamanlar ama resmı nıkahtan sonra kendıme bile vakit ayırmaz oldum .gelen giden çok oluyor eve , eşimin ailesi orduya cagırıyor orada gidip kalıyorum nikah oldu ama yıne bi gorucuye cıkıyos bu bızım gelın der gibi kapı kapı ,dugun dugun gezdırıyorlar benı + bide okul öle işte.. dugunden sonra rahatlarım insallah:) bu arada bızım dugun tarıhı yine deişti:))) temmuzun sonu yapalım dedık umarım bidaha deişmez :))
sen neler yaptın ? yatak odası takımları alınmaya baslanmıs bakıyorum cok guzelll :) Allahım istedınız mobilyayı almanızı nasip etsın.. AMİN.
bu arada bi kaç sayfa gerı okudum azıcık gergınler olmustabıkı olacak hepimiz yaza evlencez ksımetse ,nişanlıyız veya nikahlı (sözüm böcükten dısarı {yanlıs anlamasınız istemem benı } ) stresliyiz sonucta olur böle ufak tefek seyler sonuc ıtıbarıyle tatlıya baglanması daha guzel tabıkı..
şeker-leblebi ben aldıgım nevresım takımlarından turuncu olanı çok beyendım cıvıl cıvıl çok guzellll iyi gunlerde kullanman dilegiyle canım.. :
canım vallahi ben istanbulu bilmemkişeker-leblebi istanbulda kadıköy iskele de görünüyo acaba doru mudur? emin olamadım acaba kadıköyde olupta biln var mı??
canım vallahi ben istanbulu bilmemki
telefon falan varsa ara bir sor istersen
hosbulduk melegim a.s. a.s
nasılsın neler yaptım bakem görüşmeyeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?