2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlar nasılsınız, böcüklcüğüm aramıza dönmüşün çöok sevindiiiim:)

saol cnm evt geldım cok şukur Şeniz cok ozledım ınsanlar oldu yenı ekledıklerımı gordun mu ceyıs resımlerıne
abba h geldın cnm cok yoğunum bı cvp yazamadım darısı tum ısteyenlere:Saruboceq:

papatyalı olsun cıvıl cııvlll olsun :) ama kırmızılda çok guzel onunda sırf kırmızısı var die sevdım :) iyi gunlerde kullanman dilegiyle tatlım.. a.s.
hee bu arada dugun tarıhının belli olmasına çok sevındım ,hayırlı olsun... gidicisin yanee kımbılır belkıde aynıgun dunya evıne gireriss kıss
aman son 2gun kala olmasında.. benım kaderım nişanım son 2gun kala nikahım son 2gun kala cardık mılleti .. yarabbım barı dugunum en azından 1ay oncesıne belli olsun ..AMİN..
alevcim 31 mayıs sen daha erken gidion kıss :) Allahım mutlu mesut etsın,hayırlı olsun

ıns dökulmez cnm :1closedeyes: yatak odanın suslerı

inşallah canım inan bende cok dikkat ederim baya titizlendim adam garanti verdi dökülmeyeceğine. bende çok yakından inceledim inan dökülecek gibi durmuyodu.
birbirlerine bağlıydı taşlar bi kalıbın içinde uzunca duruyolardı. en fazla çıksa çıksa taşşların oturtulduğu kalp çıkar onuda japonla yapıştırdın mı iş tamam

ama inan çıkıcak gibi değil

evet canım yaklaşıyor günler Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah

ohh cok ı hihoyyyt
bende yemek takımı tencere ve catal kasık var ama karacadan cok hosuma gıden bımodeller var koymustum belkı gordun patronuma dıyemde kampanya bıtmeden alsın bana ceyıs hedıyesı dıe dusndum ben ona almıstım ee patron olmak kolay deıl kaydirigubbakcemile2

görmedim canım koyduklarını ama başka koyduklarını gördüm hepsi çok güzellerdi.
ne güzel patronun var söyle alsın bizimkilerin umurunda olmaz vallahiiklava:

saol cnm evt geldım cok şukur Şeniz cok ozledım ınsanlar oldu yenı ekledıklerımı gordun mu ceyıs resımlerıne
abba h geldın cnm cok yoğunum bı cvp yazamadım darısı tum ısteyenlere:Saruboceq:

heh nihayet msjını buldum böcüğüm... yaff tşk edecem msjına yok tşk butonunu bulamıyorum bak senın için çıktım gerı geldım :lepi: neyse.. sağol tatlısımmm hosbuldum :) sendemı yoktun uzun sure insallah kotu birseyın yoktur.. hasta filan olmadın dimi.. havalar kışa girdi nerdeyse bak dikkat et kendıne , sen bize lazımsın.. kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
bu arada ceyız böolumu acılms yenı gordum vee çokta guzellll olms :içelim: hihoyyyt

Allahım ceyiz bahtı vermesın kımseye , herseyın hayırlısını versın ... :Saruboceq: :Saruboceq:

görmedim canım koyduklarını ama başka koyduklarını gördüm hepsi çok güzellerdi.
ne güzel patronun var söyle alsın bizimkilerin umurunda olmaz vallahiiklava:

ilk baslarda koymustumm hatta tactan nevresım almıstım kampanyadayken ondan once koymstum neyse sonra bıda koyarım senın ıcın hatta aksam sılmedımse pcden koyarım cnm
alsın ya aman ne cok iş yapıyom burda 1,5 yıldrda zam almadım zam verse hıc fena olmas ocakta zam var ama ısler cok durgun bayramdan sonra ıns acılır krız bızı cok etkıledı tekstıl ya ondan bıde yabancı ulkelere gdııyo batcak gıbı allah korusun:a015:

ben mahpustaydım yenı cıktım yenı mı gordun ohoo cok sey kacrdın ozmn bıgununu ayır bak hepsıne bende cok koydum hayrlı ınsanla kullanmayı nasıp etsın allah :Saruboceq:

Ah böcük sorma ya nolcak bisim halimiz.diyom ya o gün alışverişe gittim su bardağı aldım döndüm.güler misin ağlar mısın?

böcüğüm hatırladıgım kadarıyla ben en son 358.sayfada kaldım oda galıba yanı :))
ciidimin ne mapusu kıss dalga gecme bakem benle klava: sanırım bakacam bi gun bu zaman kadar neler olmus die

madem zam yok o zaman alsın. kriz herkesi çok etkiledi inşallah canım batmaz allah korusun

resimlerini bekliyorum:)

böcüğüm hatırladıgım kadarıyla ben en son 358.sayfada kaldım oda galıba yanı :))
ciidimin ne mapusu kıss dalga gecme bakem benle klava: sanırım bakacam bi gun bu zaman kadar neler olmus die

banlanmıstım nan anlasana :roflol:

sıte cok yavs burdan cvp vercem doublebump ıns nıckın doğru yazdım
yaa sorma bayram haftasına elmızdekı işler bıtıyo ondan sonra allah buyuktr dıycez bankalardan kredı cekmeye uğrasıyoz onuda zor verıyorlar adı duyulmus marka olduğu halde
bugunde ruyamda altın fıyatları artmıs bende gecen hafta bılesık almıstım allah dıom ohh be ındırımlı ıken almışım kaydirigubbakcemile3 delımıym neyım

herkese merhabalaaaaaaaa! :)))

diyet kardeşliği nasıl gidiyor rejimler haaa? :) hadi bakalım yılmak,bozmak yok..

kızlar bu arada lutfen sok dietler yapmayın.ayda 4,5 kiloyu hedefleyin,uzun zamana yayın. ara ogunlerinizi atlamayın.seker ve yag tuketmeyin. gunde her ogun 2 dilim kepek ekmek yiyin(kepek ekmeği kısmayın.ekmek yemeden kilo verilemez.onu vucuttan alırsanız,rejiminiz bitip yeniden yemeğe basladığınızda çok kilo alırsınız) rejiminizi kendinizi zorlamadan ac bırakmadan yaparsanız,rejimi kırmaz,bozmazsınız :) ve verilen her kilo için kendinizi abartmadan odullendirin(diyetisyen tavsiyesidir)odullendirmezseniz diyet uzun vadede dayanılmaz hale gelir.. ben pazar basladım,c.tesi oglen ogunumde odullendiricem(aksam değil)pazar yine haftanın ilk rejim gunu olcak..

evet arkadaslarım ben de diyetimin 4. gunundeyim bugun.karnım hiç aç değil ama gozum aç! :) neyse...
pilates yapıyorum yarım saat yuruyus yapıyorum.diyet topicinde elma,bal formulu var bi goz atın isterseniz bir de onu yapıyorum...

malum kriz ceyiz meyiz aldığımız yok bu ara,banyo boy dolabı alcaktık ama erteleedik şimdilik.bizim şansımız oturacağımız ev belli..

evlilik tarihi olarakta ben 6 haziran istiyorum ama ve nişanlım okullar kapanınca olsa olur mu diyo..kayın valide,kayın peder ogretmen cunku.bende 6 istiyorum ama ne biliyim 6 sayısını hep sevmişimdir :))))))))))))9

ev bellı olduğu için sonrada alsanız olur cnm suaralar bısey alınmaz oldu -tatlicadiarzu- evlıklık tarıhınıde ılerkı gunler bellı olur aılesıde cok onemlı artık bı orta yol bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…