2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aahh ah aranızda olmak vardı kızlar:çok üzgünüm:
konu başlığını gördüm sadece bunu söylemek istedim bağışlayınsenağlama hepinize şimdiden mutluluklar dilerim yerimseniben

konu başlığını gördüm sadece bunu söylemek istedim bağışlayınsenağlama hepinize şimdiden mutluluklar dilerim yerimseniben

canım benim hayırdır neden öyle dedin merak ettim dertli gibi hissettim seni üzme kendini hiçbirşey için:1hug:

Tamam böcük şükrediyom zaten ya.he yarın da sürahi alırım sora böcük de bana baharatlık alır.öyle düzeriz çeyisi gider :))))

bakarsın sen daha once evlenırsın bacım neden olmasınyerimseniben
roselın alev yasemın napersınzı bakem kaydirigubbakcemile5

Tamam böcük şükrediyom zaten ya.he yarın da sürahi alırım sora böcük de bana baharatlık alır.öyle düzeriz çeyisi gider :))))

hangısınden ıstersen alım 3lu porselenden mı bıraz tuzlu ama olsun alımm napım resıl etme benıde kaydirigubbakcemile3

valla burda topic yalnız kalmasın diye çabalıyoruz uğurböcüğü ama kimsede tık yokk klava:

zaten mesaiye kaldım 8 e kadar gerginim :dilcikar:

bızdede mesaı var ama kalmıyom oleyyy cunkum evım uzak yollar cok sessız karanlık ve ıdarı kadroya mesaı paarsı yok dıe kalmıyom haftaıcı
evden yazarım sana artık ama benımde cıkmama1 saat var

bende 8e kadar kaldım çünkü kdv çalışcam gün içinde ödemelerden bakamıyorum..kriz var ama hala deli gibi çalışıyoruz anlamadım nasıl iş

benimki çok engebeli bişiiii bacılarım sırnaşık şey damat adayım var ama yok gibi bişi kısmet diyelim yine de. başlığı görünce şööle bi hoş oldum hayal ettim bi kendimi, bir kaç sayfa okudum özendim size, hazırlıklarınıza Şeniz... oysa ben gelinlikleri bile çok çirkin bulurdum, yaş kemale erip gönülde sevda olunca iş değişiyormuş ama o kadar yani. mutlu kalın :1hug:

canım istediğin zaman yanımızda olabilirsin seni de aramızda görmek isteriz evlenmen şart değil tatlım umarım herşey gönlünce olur

Gelinlik modeli bakmaya başladım internetten ama bi türlü kafamda oluşturamıyorum istediğim modeli.bi türlü tam beğenemiyorum.neden acaba

bu dertte başka anam napsakk kısmet dıyelımm napalım zaten ask evlılık bıanda olan bısey bence beklenmedık bı anda sende evlenırsın bıgun:asigim:

merhaba kızlar beni soran olmasa da ben yine geldim.bugün çok güzel bi haberle geldim hemde.annemin bi miras davası vardı.1 aralıkta mahkeme kesin bitiyomuş.yani 1-2 ay sonra zengin bi kız olabilirim.işte o zaman söz veriyorum hepinize 1 er nevresim takımı benden hediye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…