2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhabalar abbam.
Ben iyim çok şükür.Sen nasılsın ? (biraz geç oldu ama idare et yerimseniben)
Bugün pazar olduğu için sitede pek bi hareketlilik yok.a.s
saol bende iyiyim canım şöyle bi gezinti yaparken buldum burayı tatlicadiarzu :1hug: a.s.
hapimiz için hayırlısı olsun..

Günaydın kızlar..Nasılsınız bakalımm ?Ben bu aralar gelinlik modellerine bakıyorum.Kışın diktirmek istiyorum.Ama bu kadar çok gelinliği görünce kafamda karıştı doğrusu.
Kızlar ben kapalı bi gelinim.Gelinliğin üst kısmının hakim yaka olmasını çok istiyorum.Şimdi iki resim var elimde.Birinin üst kısmı çok güzel(yani yakası) diğerinin alt kısmı hoşuma gitti.Şimdi kızlar bu boydan olan gelinliği uzun kollu ve hakim yaka olarak bi düşünün bakalım ?Duvağıda rahibe duvağı olacak.
Fikirlerinizi bekliyorum.Hakim yaka şu modele daha çok yakışır diyenlerdende model bekliyorum yerimseniben

Bu hakim yaka

Bu gelinliği uzun kol ve hakim yaka olarak düşünün.Kollar hafif ispanyol olacak.

Yorumları bekliyorumm

benımkı ayakkabım yenı dıye oldu cnmm sımdı terlık gydım ama ole bı yanıyookı sorma ya cnm cok acıyo

kıss bugünde benim ayağımda 2-3 parmağım su toplamış.Dün sabah yürüyüşe çıkmıştım,eve geldiğimde su topladığını farkettim ama acımıyordu.Bugün sabah yürüyüş esnasında su toplayan yerler patlayınca eve dönmek zorunda kaldım.Acısından yürüyemedim.Evde yanık kremi sürünce bişeyim kalmadı.a.s

slm kızlar aranızda yeniyim bende inşallah 2009 gelini olucam benimde nişanlım askerde asker yolu bekliyorum hayırlısıyla geldiğinde olucak düğün nisan sonu gibi geliyor hazırlıklar biter bitmezde düğün yapıcaz inş banada yardımcı olursunuz

sende aramıza hoşgeldin canım :1hug:.Bu topicte hep beraber birbirimize yardımcı olalım yerimseniben

2009 gelinleri çoğalmaya başladııı.:teytey:

hatıce hoşgeldın cnm en son ben evlencem hepınıızı evereyım bı
turuncu bence hakım yaka yanı ılk kapalı gelınlık cok guzel ıkıncı koyduğun gelınlığının altını fazla beğenmedım eğer varsa o ılk resmın altınada bı bakam yoksa baska model sec ya şöle yandan kat kat cıksın mesela

canım o hakim yaka gelinliğin alt modelini ben bulamadım maalesef.:sm_confused:
daha başka modeller arayışındayım.Sende bulursan ekle emi a.s.

bence ikinci model hakim yaka olmaz; şuna ne dersin güllüşenin düğün resimlerini koydular; onun eteği ile senin gelinliğin üstü; ama mutlaka taşlı olsun üst.. o gelin çok güzel olmuş; kapalı gelinlerde beyaza çok boğmamak için biraz gümüş pırıltılar hoş oluyor.

Son düzenleme:
daha ıstersen yollarım cnm bunlar cok hoş ben acıkım ama kapalı gelınlıkler cok guzel

Canım çok teşekkür ederim ama bunların hiç biri benim tarzım değil a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…