- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Selam kizlarrrrr....KISMET olursa, bende Nisan 2009da evlenecegim...hepimiz icin HAYIRLISI olsun bakalim..!
saol bende iyiyim canım şöyle bi gezinti yaparken buldum burayıMerhabalar abbam.
Ben iyim çok şükür.Sen nasılsın ? (biraz geç oldu ama idare et yerimseniben)
Bugün pazar olduğu için sitede pek bi hareketlilik yok.a.s
söz takılarak start almış oldu benim de evlilik maceram.
Allah hepimizinkini tamamına erdirsin:)
benımkı ayakkabım yenı dıye oldu cnmm sımdı terlık gydım ama ole bı yanıyookı sorma ya cnm cok acıyo
Selam kizlarrrrr....KISMET olursa, bende Nisan 2009da evlenecegim...hepimiz icin HAYIRLISI olsun bakalim..!
güle güle kullan canım
bu arada keyifler iyidir umarım
benımkı ayakkabım yenı dıye oldu cnmm sımdı terlık gydım ama ole bı yanıyookı sorma ya cnm cok acıyo
slm kızlar aranızda yeniyim bende inşallah 2009 gelini olucam benimde nişanlım askerde asker yolu bekliyorum hayırlısıyla geldiğinde olucak düğün nisan sonu gibi geliyor hazırlıklar biter bitmezde düğün yapıcaz inş banada yardımcı olursunuz
hatıce hoşgeldın cnm en son ben evlencem hepınıızı evereyım bı
turuncu bence hakım yaka yanı ılk kapalı gelınlık cok guzel ıkıncı koyduğun gelınlığının altını fazla beğenmedım eğer varsa o ılk resmın altınada bı bakam yoksa baska model sec ya şöle yandan kat kat cıksın mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?