2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben gelınlığımı beğendım bılem ceyıs tamam saylır nışanlık dıkılı gelınlıkcıde bı goca yok ıste tuuh bee koyamsıze beğendım gelınlığı durun

böle ust ıstıyorum ama altı daha kabarık bısey olsun

ben sarevden ısterım bak unutmam bılesın haa nekadr zengın olcan nan bu arada:1shok:

ben sarevden ısterım bak unutmam bılesın haa nekadr zengın olcan nan bu arada:1shok:

böcük valla çok zengin olcam inşallah.6 senedir beklediğimiz bi davaydı bu zaten.nihayet çözüldü.miktarı söylemeyeyim kız nazar değmesin.bize düğün hediyesi oldu bu valla.ayyy çok mutluyum.hemen ev alcaz rasiba duydun muuuuu?kaydirigubbakcemile2

la sen rakamlarını yaz bastakı ben 0ları koyarım cnm:roflol: vaybe tuuhh sımdık bende babama dava acmaya gıdıyom nan hep oğullerı oturuyo evlerde cabuk versın bızm evlerıde senağlama

kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum 10 dakika sonra çıkıyorum.kendinize iyi bakın yarın sabh görüşmek üzere inşallah

alev ı aksamlar cnm bende cıkcam sımdık ama evde gırerım belkım ayy bu aksam avrupa yakası var ama babamda var acmaz kesın off off odamdakı tv ablam aldı yaa neysemm komsulara kacarım gayrı

canım benim duydum duydum ayyy vallahi çok sevindimhihoyyyt bak bana daha dün ne kadar şanslısın diyordun bende darısı başına demiştim canım benim inşallah çok mutlu olacağınız bi ev alırsınızkaydirigubbakcemile2

bitanem yaaa canımsın.sen hep bişeyler dile benim için oluyo çünkü.kalbi temiz arkadaşım benim Şeniz

gunaydın kızlar hayrlı gunler olsun ınsallah
ayy banada annem kazak örmus cok guzel yaa gıydımm ınanılmaz terledımm emeğıne sağlık annecım benım Şeniz

kızlar sabah sabah sizden fikir almak istedim.Şimdi biz şubat-mart ayında balayı için tatil rezervasyonumuzu yapıcaz kısmetse.Ben yıllık iznimin 2 haftasını da kullanayım diyorum yasal olan 3 günlük evlilik iznini de düğün öncesi kullanırım yani düğün 31 mayıs 26 mayıs salı akşamı izne çıkıcam o haftaki 3 gün evlilik izni,evlilik sonrası da 2 hafta.Ama nişanlımın 2 hafta izin alamama durumu da var öyle olursa ben de 1 hafta alırım herhalde ama o 2 hafta alırsa ben de 2 hafta balayı yapalım istiyorum 1 hafta tatilde 1 hafta evimizde.Toplam 1 hafta az gelir gibi geliyor bana ne dersiniz?

bir hafta neden az gelsin alevcim sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
bence bir hafta balayı için yeter ama aile ziyaretlerinide rahat rahat yapıyım dersen 2 hafta makbul

bence az canım ya nereye gtceksınız kesın bılmıyorum ama zaten yol 2 gun surse ne bılem az gıbı gelıyoo ı düşün derım:1closedeyes:

kızlar geçmiş sayfalara baktım da evlilik listesi yapıcakmışsınız
listenin sonunda benim olucağım kesin çünkü ortada henüz kesinleşmiş bi tarih yok
daha isteme , söz , nişan olmadı benim eğitimimden dolayı erteliyoruz
ben hepsini ardı ardına istiyorum. Nasipse nisanda filan isteme ile söz olacak inş.
düğünü ise ağustos istiyoruz ama bellide olmaz kimbilir belkide sonbaharda yaparız :))

Günaydın kızlar...
Bugün yağışlı bir hava var burda.Hiç çalışasım yok gamyoncuiremsu

tatlım tarihi kesinleşmemiş olanlar tarihi kesinleşmiş olanlardan önce gidecek gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3.Hadi hayırlısı bakalım :1rolleyes:

GUNAYDIN gelın adayları:)

elıfsever senın adına sevındım hayırlı para olur ınsalah:)
alevesen 2 hafta bılem yetmez sana en ıısı sız 1 aylık balayına gıdın :)))
elısam kusum sana ayrıetten gunaydın

şafak 142
emme tatıllerıde cıkarırsam 104 gunum var yuppiiiiiiii:))))))))))))turuncu göbecık atıcaktın unutmaaa

Canım güzel düşünmüşünüz.
1 hafta balayı için yeterli bence.Nişanlın 2.ci hafta içinde izin alabilirse 1 hafta da evde geçirirsiniz ne güzel
Bizde balayı tatiline çıkmak istiyoruz ama tatil beldeleri çok uzak kalıyor bize.Otobusle çok uzun bir yolculuk yapmalıyız.Bakalım iç anadolu bölgesinde bi tatil köyü düşünüyoruz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…