- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
merhaba kızlar beni soran olmasa da ben yine geldim.bugün çok güzel bi haberle geldim hemde.annemin bi miras davası vardı.1 aralıkta mahkeme kesin bitiyomuş.yani 1-2 ay sonra zengin bi kız olabilirim.işte o zaman söz veriyorum hepinize 1 er nevresim takımı benden hediye :)
ben sarevden ısterım bak unutmam bılesın haa nekadr zengın olcan nan bu arada:1shok:
böcük valla çok zengin olcam inşallah.6 senedir beklediğimiz bi davaydı bu zaten.nihayet çözüldü.miktarı söylemeyeyim kız nazar değmesin.bize düğün hediyesi oldu bu valla.ayyy çok mutluyum.hemen ev alcaz rasiba duydun muuuuu?kaydirigubbakcemile2
böcük valla çok zengin olcam inşallah.6 senedir beklediğimiz bi davaydı bu zaten.nihayet çözüldü.miktarı söylemeyeyim kız nazar değmesin.bize düğün hediyesi oldu bu valla.ayyy çok mutluyum.hemen ev alcaz rasiba duydun muuuuu?kaydirigubbakcemile2
canım benim duydum duydum ayyy vallahi çok sevindimhihoyyyt bak bana daha dün ne kadar şanslısın diyordun bende darısı başına demiştim canım benim inşallah çok mutlu olacağınız bi ev alırsınızkaydirigubbakcemile2
kızlar sabah sabah sizden fikir almak istedim.Şimdi biz şubat-mart ayında balayı için tatil rezervasyonumuzu yapıcaz kısmetse.Ben yıllık iznimin 2 haftasını da kullanayım diyorum yasal olan 3 günlük evlilik iznini de düğün öncesi kullanırım yani düğün 31 mayıs 26 mayıs salı akşamı izne çıkıcam o haftaki 3 gün evlilik izni,evlilik sonrası da 2 hafta.Ama nişanlımın 2 hafta izin alamama durumu da var öyle olursa ben de 1 hafta alırım herhalde ama o 2 hafta alırsa ben de 2 hafta balayı yapalım istiyorum 1 hafta tatilde 1 hafta evimizde.Toplam 1 hafta az gelir gibi geliyor bana ne dersiniz?
kızlar sabah sabah sizden fikir almak istedim.Şimdi biz şubat-mart ayında balayı için tatil rezervasyonumuzu yapıcaz kısmetse.Ben yıllık iznimin 2 haftasını da kullanayım diyorum yasal olan 3 günlük evlilik iznini de düğün öncesi kullanırım yani düğün 31 mayıs 26 mayıs salı akşamı izne çıkıcam o haftaki 3 gün evlilik izni,evlilik sonrası da 2 hafta.Ama nişanlımın 2 hafta izin alamama durumu da var öyle olursa ben de 1 hafta alırım herhalde ama o 2 hafta alırsa ben de 2 hafta balayı yapalım istiyorum 1 hafta tatilde 1 hafta evimizde.Toplam 1 hafta az gelir gibi geliyor bana ne dersiniz?
kızlar geçmiş sayfalara baktım da evlilik listesi yapıcakmışsınız
listenin sonunda benim olucağım kesin çünkü ortada henüz kesinleşmiş bi tarih yok
daha isteme , söz , nişan olmadı benim eğitimimden dolayı erteliyoruz
ben hepsini ardı ardına istiyorum. Nasipse nisanda filan isteme ile söz olacak inş.
düğünü ise ağustos istiyoruz ama bellide olmaz kimbilir belkide sonbaharda yaparız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?