2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tatlım tarihi kesinleşmemiş olanlar tarihi kesinleşmiş olanlardan önce gidecek gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3.Hadi hayırlısı bakalım :1rolleyes:

turuncum teşekkür ederim bitanem hayırlısı olsun tabi bitanem:1hug:
durumumuza göre hareket edicez:CüvCüv
:

sszzkk canım arkadaşım günaydın.. günün sezonla aşk dolu :asigim: geçer inş. gülüm a.s.

tarihi belirsiz olanlar katılmasın filan denilmiş geri sayfalarda ?
ben inatla burdayım vallla
sonbaharda da evlensem sizi evlendirip uğurlayana kadar burdayım bu topikten başka bi yere gidemem :))

şafak 142
emme tatıllerıde cıkarırsam 104 gunum var yuppiiiiiiii:))))))))))))turuncu göbecık atıcaktın unutmaaa

Atıcam atıcam kaydirigubbakcemile3
Önce senin işten ayrılmanı kutlayacağızzz sonra benimm kaydirigubbakcemile2

günyadın herkese

canım bende senin gibi yapmayı dşünüyorum. nişanlım 1 hafta izin bile alsa ben kendi evimde doya doya 1 hafta geçiririm. hem akrasa ziyaretleri de olacak. evde olmam en iyisi olur.
tek sorun benim 2 hafta iziin alıp bi de üstüne 3 günlük evlilik izini alabilmem. çünkü evlilik izini alamazsam hafta ortası işe başlamam gerekecek. dua edin kızlar bi sorun çıkmasın izin konusunda yoksa çok üzülürüm

senın ısten ayrılmanı evden kutlucam üçbeş göbecıkte atıcam :))))

elısam bebem sezomla bolu ısı bu hafta sonu kesınlescek öle olursa boluya yerlesıoz sana yakın oluosmu kıss:)))cnm görumcem

günaydınnnn kızlarrrr hadi yaaa liste yapalım artık evleneceklerin tarihinin listesi

günaydın yasmine..Ben yılbaşından sonra yapma taraftarıydım ama madem herkes yapılmasını istiyor,o halde yapalım.

HADİ HERKES NET OLARAK DÜĞÜN TARİHİNİ YAZSIN BANA :lepi:
TARİHİ HENÜZ BELLİ OLMAYANLAR BELLİ OLDUĞUNDA PAYLAŞSIN :1rolleyes:

tarihi belirsiz olanlar katılmasın filan denilmiş geri sayfalarda ?
ben inatla burdayım vallla
sonbaharda da evlensem sizi evlendirip uğurlayana kadar burdayım bu topikten başka bi yere gidemem :))

boşver sen bellı olmas belkı senlen ben önce gıderız sen takıl anacım bende burdayım hıcbıy yere gtmem hatta onlar evlenır ben hala bekar olunca burası evlenceklerın yerı derım belkı :roflol:
sszzkk nbr fıstıkım masallah az kalmıs nan valla hee cok sevındrek oldum

elısaa banada 2hafta yetmez valla şöle 1 ay olsa hıc fena olmas evlenınce calısmayı dusunmuyom tabı evımız olursa ıns:Saruboceq:

ben büyükk ihtimalle 05/07/2009 tarihinde evlenicem :)))

tarih tam belli deil ama bu gün üstüne yoğunlaşıyoruz

kızlar umarım dieldiğimiz izinleri koparırız çalıştığımız yerlerden.Bir terslik olamz umarım da planladığımız gibi olur izin olayı

böcuk gacısı saolsın gecsın gayrı lanet gunler huzurum ııce kacmıs durumda ısyerınde zaten
kızlar benım dugun tarıhı bellı ama yerı tutmadık bı eksık bı fazla olur o acıdan yınede yazın
29 mayıs kına
31 mayıs dugun :)

gunaydın cnm
evlılık ıznı dedın 3 gunu düğünden sonra mı kullancaksın pekı düğüne cok yakın zmnda yanı mesela 3 gun kala alsan olmaz mı yada o zmn işlerın dahada coğalmaz mı akrabaların gelır evıne bakarsın neyım yanı düğünden önce alsan olmas mı

bıde neden 3 gun ya onu anlamıs deılım ha cok az :sm_confused:

hayrlısı olsun ınsan son zmnlarda çalışası olmas sen genede son zmnlarda işlerını aksatma ıyı gecınmye bak cnm arkandan kımse laf etmesın sen işten ayrılcaksın bende annem babamdan ayrılcam nısan ayında belkıde martta:çok üzgünüm:

düğün tarihi belli olamayan arkadaşlar bu 1.liste olur sonra herkes netleştiğinde bir liste daha yapılır:1hug:

düğünden önce 3 gün (evlilik izini) ve düğünden sonra da 2 hafta senelik izin almayı istiyorum. tabi bizim patron verirse. bazen ğıcıklığı tutuyo vermez. geldi 40 ına hala bekar arada laf sokuyo evlenip napıcan diye. bende içimden evlenmeyip senini gibi turşumu mu kurcam diyorum. tabi içimdennlaelaelaelaelae:roflol:

sszzkk canemm bolu'ya yerleşme durumu nerden çıktı
işe filanmı yerleşicek sezo ?
anlatmadın hiç haberim yok cadıı
görümcene anlatmıcanda kime anlatıcan :))
bu arada bolu yakın bize Sakarya'yada yakın çok sevindimmmmmmm :))
yakınıma yamacıma gel sen hele bakim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…