tatlım tarihi kesinleşmemiş olanlar tarihi kesinleşmiş olanlardan önce gidecek gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3.Hadi hayırlısı bakalım :1rolleyes:
GUNAYDIN gelın adayları:)
elıfsever senın adına sevındım hayırlı para olur ınsalah:)
alevesen 2 hafta bılem yetmez sana en ıısı sız 1 aylık balayına gıdın :)))
elısam kusum sana ayrıetten gunaydın
şafak 142
emme tatıllerıde cıkarırsam 104 gunum var yuppiiiiiiii:))))))))))))turuncu göbecık atıcaktın unutmaaa
tatlım tarihi kesinleşmemiş olanlar tarihi kesinleşmiş olanlardan önce gidecek gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3.Hadi hayırlısı bakalım :1rolleyes:
kızlar sabah sabah sizden fikir almak istedim.Şimdi biz şubat-mart ayında balayı için tatil rezervasyonumuzu yapıcaz kısmetse.Ben yıllık iznimin 2 haftasını da kullanayım diyorum yasal olan 3 günlük evlilik iznini de düğün öncesi kullanırım yani düğün 31 mayıs 26 mayıs salı akşamı izne çıkıcam o haftaki 3 gün evlilik izni,evlilik sonrası da 2 hafta.Ama nişanlımın 2 hafta izin alamama durumu da var öyle olursa ben de 1 hafta alırım herhalde ama o 2 hafta alırsa ben de 2 hafta balayı yapalım istiyorum 1 hafta tatilde 1 hafta evimizde.Toplam 1 hafta az gelir gibi geliyor bana ne dersiniz?
günaydınnnn kızlarrrr hadi yaaa liste yapalım artık evleneceklerin tarihinin listesi
tarihi belirsiz olanlar katılmasın filan denilmiş geri sayfalarda ?
ben inatla burdayım vallla
sonbaharda da evlensem sizi evlendirip uğurlayana kadar burdayım bu topikten başka bi yere gidemem :))
günaydınnnn kızlarrrr hadi yaaa liste yapalım artık evleneceklerin tarihinin listesi
günyadın herkese
canım bende senin gibi yapmayı dşünüyorum. nişanlım 1 hafta izin bile alsa ben kendi evimde doya doya 1 hafta geçiririm. hem akrasa ziyaretleri de olacak. evde olmam en iyisi olur.
tek sorun benim 2 hafta iziin alıp bi de üstüne 3 günlük evlilik izini alabilmem. çünkü evlilik izini alamazsam hafta ortası işe başlamam gerekecek. dua edin kızlar bi sorun çıkmasın izin konusunda yoksa çok üzülürüm
kızlar umarım dieldiğimiz izinleri koparırız çalıştığımız yerlerden.Bir terslik olamz umarım da planladığımız gibi olur izin olayı
böcuk gacısı saolsın gecsın gayrı lanet gunler huzurum ııce kacmıs durumda ısyerınde zaten
kızlar benım dugun tarıhı bellı ama yerı tutmadık bı eksık bı fazla olur o acıdan yınede yazın
29 mayıs kına
31 mayıs dugun :)
gunaydın cnm
evlılık ıznı dedın 3 gunu düğünden sonra mı kullancaksın pekı düğüne cok yakın zmnda yanı mesela 3 gun kala alsan olmaz mı yada o zmn işlerın dahada coğalmaz mı akrabaların gelır evıne bakarsın neyım yanı düğünden önce alsan olmas mı
bıde neden 3 gun ya onu anlamıs deılım ha cok az :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?