hayrlısı olsun ınsan son zmnlarda çalışası olmas sen genede son zmnlarda işlerını aksatma ıyı gecınmye bak cnm arkandan kımse laf etmesın sen işten ayrılcaksın bende annem babamdan ayrılcam nısan ayında belkıde martta:çok üzgünüm:
Kızlar sadece düğün tarihinimi yazalım yoksa kına tarihlerinide yazayım mı ?
Kızlar sadece düğün tarihinimi yazalım yoksa kına tarihlerinide yazayım mı ?
sszzkk canemm bolu'ya yerleşme durumu nerden çıktı
işe filanmı yerleşicek sezo ?
anlatmadın hiç haberim yok cadıı
görümcene anlatmıcanda kime anlatıcan :))
bu arada bolu yakın bize Sakarya'yada yakın çok sevindimmmmmmm :))
yakınıma yamacıma gel sen hele bakim :))
cnm görumcem nasıl unuttum sana sölemeyı sezom orda bı ıs yapıcak haftasonu adamla anlasırsa kesın kez boluya yerlesıcem bı ara msne gel etraflıca konusurz kaydirigubbakcemile3
gelıcem yamacına
kastamonu guzelı
cekme helvanı begendım bana ıkı kutu yolla bakım:1closedeyes:bosyere görumce yapmadık senıyerimseniben
anladım gülüm hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2
çekme helvada ne demek canem yollarım tabikidee
güseldir bizim çekme helvamız cokacimcoook
düğünden önce 3 gün (evlilik izini) ve düğünden sonra da 2 hafta senelik izin almayı istiyorum. tabi bizim patron verirse. bazen ğıcıklığı tutuyo vermez. geldi 40 ına hala bekar arada laf sokuyo evlenip napıcan diye. bende içimden evlenmeyip senini gibi turşumu mu kurcam diyorum. tabi içimdennlaelaelaelaelae:roflol:
böcuk bende senın dedıgın gıbı dusunuordum ama son zam olaylarından sonra öle dusunmuorum ısten ayrılıcam dıe en az zammın bana yapıldıgını duyduktan sonra ıs mıs umrum degıl isterse cıkarsınlarr gunumu doldurucam gayrı
alevesen haklısın bellı olmayanlarda var cunku kesın netlesır benım ocakta dugun salonu tutucak nısanlımŞeniz
hakkın olan şeyıde sana vermezlerse yuhh:mymeka: ayy ne sınır bı durum benım patronum melek valla cocuğu olmadığı ıcın benı kızı gıbı sevıyo ama bı yığenı var kıl oluyom ona cık dıo kkdan cabuk ne işin var bazende ıdare ederız bırbırımzı o 2008 nısanda evlndı nışanlısının yanına gtmek için kacardı arada bende ıdare ederdım sımdık nışanlansam o da benı ıdare eder cok şukur:lepi:
çok şanslısın canım inan gıcık biriyle çalışmak çok zor. 6 yıldır burdayım daha bana hayrını görmedim. işimi yaparım fazla muhabbetimiz yoktur. bi benle değl bütün çalışanlarla öyle.
eş seçimı kadar iş secımıde cok onemlı ama maalesf bulunduğumuz ulkede ıstedığımız ısı bulmak cok zor iş bulduğumuza şükredıyoruz ama ben kendımı cok şansı hıssedıyorum onlarda şanslı canım:roflol: benım gıbı çalıskan bırını buldukları için ben kendı gorevım olmadığı işlerı bıle yapıyorum calısmak bana huzur verıyo aradada kk kacmak ayrı bı gzellık
bende 2,5 yıldr calısıyorum ılk işim son olacağa benzıyo emeklı olmak hayal olsada patrnum artık evlen dıo ama sen genede çalıs gel demeyıde ıhmal etmıyo:asigim: allah herkesı ı ınsanlarla karsılastrsın
tek anlasamadığımız konu sıyaset ve futbol ben bjk o fb lı kaydirigubbakcemile3
karaca kampanyası varya bana ondan alcak ocak ayında eğer bıtmezse tabe
canım bende sadece kendi işimi değil diğer işleride yapıyoorum. kendisi de diyo eğer nişanlın evlenince çalışmana izin vermezse vallahi ayırırm sizi, evlense bile ayırırm bırakmam seni diyo. diyo ama o kadar vallahi 1 yıl oldu bize vergi iadesini ödemedi. millet ilk ay alıyo topluca yada her ay 50 50 alıyo. biz hla ağzımız açık bekliyoruzklava:
diğer adı ıle asgarı gecım ındırımını bız her ay alıyoruz 2008 ocak ayından berı 50 ytl alıyorum bazı yerlerde senede verıyo toplu daha guzel ben o parayla tactan nevresım aldım onu öduyom:1rolleyes: ayy ocak ayında hem zam var hemde ctesı gunlerı calısma olmuycak yada keısn olurda herkese ctesı mesaı sayılıp odencekk:dance:
bızde alamıyoz asgarı gecım ındırımını cnm yaaa bayramdan once bes aylık verdıler yıne bayramdan sora mı verırler bılmıorum ama toplu 230 aldım ben 45 felana gelıo sanırsam benımkı ıste dahada var alıcagım..toplu almak guzel oluoo bayramda ek gelır gıbı oldu zaten bayram harclıgı vs vermıolar..oofff offf napalım ıste katlanıoz cunku ceyız taksıtlerım var maleseff...
hadi benide yazz rasibayla aynı gün
04/07/2009 :CüvCüv: :teytey:
turuncum yasmininde belirttiği gibi 4 temmuz hatta yasminle düğün salonlarımız arası 10 dakika hangimizin düğünü erken biterse birbiriminkine gitcez değilmi yasminkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?