kaydirigubbakcemile5 evet canım hatta ben nişanlıma söyledimmm çok güldü takı merasimi bitince kaçarız bi daha da geri dönmeyiz ne dersin dedi çok güldükk şakkıdı
rasiba özelden sana bişey sormam lazım ama beceremiyorummm
rasiba özelden sana bişey sormam lazım ama beceremiyorummm
toplu almak daha ı cnm ya
ılk 6 ay 4 ytl ıdı suan 48ytl gıbı bazıları 50ytl verıyo dırek ayy bızxde aylıkları 15 gun gec aldık ama bayramdan tam alcaz bayrama 6sında ayrılıyok tam o gun maas alcaz ıns
canım bende yollamaya çalıştım ama gitmedi.heralde sistemde bi sorun varsenağlama
ben yolladım gitti görünüyoo ama neyse okursun bi ara gelirse :dance:
amin cnm ya..ıns bende tam alırım cunku bayram ertesı nısan yapılcak cnmm yaa..
sımdıden dıger ay taksıtlerını bıtırdım bı tek 155 ytl kredı kartına borcum kaldı o kadar..onuda öducem erkenden bıtırcem..kı nısana konsantre olıyım bıde borcları dusunmım dıme ama...
Burdayım canımmm..........
rasıba yasmın nolıyy nann hee özel neyım bılek yanı demı neysemm bende bırılernıe mı atsam ne :roflol:
düğün nerde nan sızın bızde gelek
canım evet çok bilindik bi yer ben biliyorum güvenilir yani.bide sitesini inceledim çok güzel şeyler var.
canım sensiz olurmu büyük bir mutluluk duyarım seni düğünümde görmekten
maltepede kardelen düğün salonu münübüs yolu üzeri
anadolu yakasında mı o aboww bende anadolu yakasındayım neyse söz vermıyorum ama ınsallah gelırım cnm :1closedeyes: daha cok nasılsa konusuruk
sitesini nerden buldun kısss ben okadar takip ediyorum güyaa görmedim yollasana bana bakıyım bii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?