2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kaydirigubbakcemile5 evet canım hatta ben nişanlıma söyledimmm çok güldü takı merasimi bitince kaçarız bi daha da geri dönmeyiz ne dersin dedi çok güldükk şakkıdı

canım siz gelene kadar bizim takıda bitmiş olur hep beraber kaçarız:lepi:

amin cnm ya..ıns bende tam alırım cunku bayram ertesı nısan yapılcak cnmm yaa..
sımdıden dıger ay taksıtlerını bıtırdım bı tek 155 ytl kredı kartına borcum kaldı o kadar..onuda öducem erkenden bıtırcem..kı nısana konsantre olıyım bıde borcları dusunmım dıme ama...

allah yardım eder merak etme sen cnm benımde 400ytl taksıtım var son aldığım tac nevresmlerım var bıde days ın colours ve dıjıtal foto mak aldım kendıme onun taksıtı kaldı okadrcık 400ytlcık
bayramda kurban kesılcek aylık şart oldu yoksa kendımızı keserık ancak:roflol:

rasıba yasmın nolıyy nann hee özel neyım bılek yanı demı neysemm bende bırılernıe mı atsam ne :roflol:
düğün nerde nan sızın bızde gelek

rasıba yasmın nolıyy nann hee özel neyım bılek yanı demı neysemm bende bırılernıe mı atsam ne :roflol:
düğün nerde nan sızın bızde gelek

canım sensiz olurmu büyük bir mutluluk duyarım seni düğünümde görmekten
maltepede kardelen düğün salonu münübüs yolu üzeri

canım sensiz olurmu büyük bir mutluluk duyarım seni düğünümde görmekten
maltepede kardelen düğün salonu münübüs yolu üzeri

anadolu yakasında mı o aboww bende anadolu yakasındayım neyse söz vermıyorum ama ınsallah gelırım cnm :1closedeyes: daha cok nasılsa konusuruk

tamam geldi canım teşekkkr ederimmm çok saol incelicem birzdan

bu arada uğurböcüğü çatladı ne bu diyee

bende seni avrupa yakasında biliyordum kısss çok sevindim bu tarafta olmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…