2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yasmin istersen hep beraber gideriz uğurböcüğünüde çağırırız hem tanışmış oluruz.modelleri dener dener çıkartıp birbirimize nasıl aykıştığına hangi modellerin bize gittiğine bakarız tabi bide fiyatları öğreniriz belki aynı anda alınca indirimde yaparlar

ayy bence süper olur canımmm toplu indirimde yaparla gerçekten

kızlar gelinlikten bahsediyoruz anlamayanlara duyurayımm .... ilgilenenler varsa yazsınlar:dilcikar:

ahh ahh cok özur kızlar yaa ben anadolu deıl avrupa yaaksındayım nasıl yanlıs yazdım bılmıyorum kusuruma bakman ıns ama düğünu gelcem ınsallah hem guldum kendıme hem üzüldum ben esenlerdeyım yanı avrupa yakası :1rolleyes:

Ya kıslar hazır gelinlik alsam acaba bi yamuk olurmu?illaki diktirmek şart mı?bu hazır gelinlikleri kiralayıp sora kuru temizlemeden geçirip satışa sunduklarını duydum.ama heryerde yoktur umarım böyle bi hile

her yerde vardr o hıle sen merak etme baskasına kıraladıkları gelınlıklerı yıkatıp tekrar baskası gıyıyo
benım fıkrım gelınlık nışanlık gıbı haytta yalnızca bı kere gıycen seyı ozel olarak dıktr ılla satın al demıyorum ama ılk gıyen en azından sen ol ama maddı gücün elverırse tabı

Ya kıslar hazır gelinlik alsam acaba bi yamuk olurmu?illaki diktirmek şart mı?bu hazır gelinlikleri kiralayıp sora kuru temizlemeden geçirip satışa sunduklarını duydum.ama heryerde yoktur umarım böyle bi hile

hazır gelinliği senden önce kimbilir kaç kişi giymiştir. bunun garantisi yoktur. en iyisi ilk kez senin giymen ve bunun için gelinliği diktirmelisin.

canım ben de onu duydum ama benim gastritim var ve gaz problemim var lahana da malum..kayınvalidem de içmeye başlamış ben de başlamak istiyorum da

lahana suyunu nasıl hazrılıcaz nasıl içcez:icecream:

canım diyet ve sağlıklı beslenme bölümünde açık açık çok güzel bir şekilde anlatılmış ordan bak istersen... yerimseniben
ama lahana çorbası dieti değil lahana suyunu yapıcam bena.s
hadi bakalım hayırlısı işe yararsa zaten paylaşırım sizlerle... :sm_cool:

Kıslar taktınıs zayıflamaya sanki çok kilolusunuz ya.hepinis genceciksiniz maşallah

54.5 dum birazönce tartıldım 53.80 nim inşallah 50 ye inerim ama çok dikkat edemiiyorum şu starbucks dan kahve içmeyi kessem

:) ilahi.madem illa zayıflicam diyosun bi tavsiye de benden.çok sık ama çok az yemek iyi geliyor

ya sık ama az yemeyeyi beceremiyorum sık sık yerim sorun değil ama az yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…