2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

pazartesi gübü lahana suyu içmeye başlıycam kızlar duyrulur...)

burcucum canım umarım şu sadece çorba olan diyetten değildir.. aman ha diyim.şok diyetler yok kızlar...

canlar ben malum pazar gunu başladım diyete.c.tesi yedinci gunum olduğu için tartılma zamanım gelicek bakalım ne olacak :)) yazarım size. daha hiç tarılmadım ama tahminen 1 liko ila 1.300 arası gitmiş olacak! hadi bakalım inşallaaaaaah!! hihoyyyt

lahana suyu,soğan suyu, 5i bir yerde hepsini denedim fayda görmedim maalesef.kızlar mayıs ayında sıkı bir diyete girmiştim.(ameliyat olduğum için serumlardan dolayı vucudum şişmişti ) diyetten önce 5 ay spora gittim diyet yapmadım spora gittiğim sürece.ve haliyle iyi bir kilo vermedim sadece sıkılaşma oldu.ardından diyete ve birde yüzmeye başladım.haftanın hergünü yüzmeye gidiyordum.sabah 9 akşam 5 e kadar. bunun elbette etkisi olmuştur lakin diyet yapmadan sporun hiçbir faydası yok.diyet yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli şey sık sık ve az az yemek.eğer metabolizma sık sık yemenize alışırsa yediğimiz gıdaları depo yapmıyormuş.ama aralıklı ve çok yiyorsak metabolizma "bu vucut bana 4-5 saatte yemek veriyor ben depolamalıyım"diyip yediklerimizi deposuna atıyormuş sırnaşık şey ama sık sık yiyince depolama gereği duymuyormuş sırnaşık şey doktorum aynen bu şekilde örnekleme yapmıştı sık sık azar azar yemenin önemini anlatırken.hergün mutlaka tahıl,protein,meyve ve süt ürünlerinden tüketmek şart.ve asıl önemli konu ise günlük su tüketimi.çünkü gittiğim diyetisyen bana suyu ne kadr çok içersem metabolizmam o kadar hızlı çalışırmış ve birde yağ hücreleri parçalanıyormuş ama vucuda su girmediği için yağ hücreleri vucuttan atılmıyormuş.ama vucuda su girer ise yağ hücrelerinin yerine su hücreleri geçecekmiş.buna dikkat edin derim.ramazana 1 hafta kalana kadar sağlıklı bir şekilde kas kaybetmeden diyetimi tamamladım..şimdi de koruma diyetindeyim.inşallah başarılı bir şekilde bunu da bitiririm tabi sizlerde diyetlerinizi.

gunaydnlarr ınsallah hepınız ıyısınızdr allahım sağlık versın mutluluk versın hepınıze ınsallah

günaydın bugün cuma haftanın son günü yaşasın..........Haftasonu geldi ama nişanlım çok fena hasta üşütmüş o hasta oldu mu fena oluyor bademcikten dolayı

alev cok gecmış olsun cnm
elısa senın nen var cnm
daha yarında çalıscam yaa off off pazr gunude maçtayım oleyyyy:))))))

takvimim beni çok heyecanlandırıyor kızlar yaklaşıyor ya böyle bir tuhaf oluyorum.turuncu canım belli olan kaç kişi oldu düğün tarih listesinde

kızlar sızden fıkır ıstıorum nısanlıma kazak ve pantolon alıcam ama nasıl bısey alsam saskınım ve nerelerde ındırım var ?

ben rafet el romanınn klıbındekı yakısuklı cocuğun ustundekı ayy adı aklıma gelmıyoo onun ustundekı kazaktan arıyom ama bulamıyom askıma alcam cok harıka aklımdan hıc cıkmıyoo ama işte bulamaıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…