2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar nasılız bakalım dün akşam dayanamadım tartıldım turuncum 53,8 düşmüşüm 700 gr vermişim ama asıl tartı günümüz pazartesimiydi

kız ben klıbı bılem ızlemedım kazagıda bılmıorum kafamçokkarıştı

kızlar bendemı katılayım acaba kılo vermeye boyum bı yerde 1,68 bı yerde 1,70
kılomda 61 dugune kadar nolurum bılmem:1closedeyes:

günaydın kızlar nasılız bakalım dün akşam dayanamadım tartıldım turuncum 53,8 düşmüşüm 700 gr vermişim ama asıl tartı günümüz pazartesimiydi

ahh cnm sen o 700gramı bana versen hıc fena olmas yaa bı alamadım kılo gercı herkes aldın dıo ama ben tartılmaya bılem korkuyomm

pazar gunu maç var ayy cok heyecan yaptım :hooray:

sszzkk bı ızle nan netten cok harıka bı kazak yanı benım hosuma gıttı bıde kayık yakadan cok hoşlanıyom ben yaa ama beımkısının en sevmedığı şey gıysı alınmasıymıs asla gıymezmıs o yuzden ben ona sevgılıler gununde tactan bjk nevresım takımı ve bjk ürünlerı alcam beraber ıkımızede alam cok şık olur yaa:asigim:

canım bence senin kilon gayet iyi kilonu koruman yeterli olacaktır.
kıyafet konusndada ben sevgilime defacto dan aldım çok beğendi bide fiyatlarıda uygundu üstünde ki fiyattan indirim yapmışlardı bide rodinin kazakları güzel olur süprizzzzz

böcüğüm ne maçaı bu hiç davet falan etmediğine göre sevgilinlemi gidecen bu arada tanıştığın çocuğun ailesi gelecekti geldimi nasıl aranız

böcüğüm ne maçaı bu hiç davet falan etmediğine göre sevgilinlemi gidecen bu arada tanıştığın çocuğun ailesi gelecekti geldimi nasıl aranız

senın hatlar karışmış az cnm benım:roflol: sımdık aılesı gelcek olan kışı baskası aılemın ıstedığı bırı ben o olaydan cok yara almamak adına uzağım bıraz herseyı zmana bıraktım hayrlısıını dıledım ılk basta aılemın sözunu dınlemedım sımdık onların fıkrı cok etkılı olcak haa suan bı askım var aılemle tanıstrmayı dusnuyom oda cok ıstıyo ama suan çalışmıyo oyuzden kendını guvenı gelmesı ıcn ve bırbırımızı dah ı tanımak ııcn ılerde tanıstrcam tabı ozmna kadar ben evlenmezsem:roflol: kaırsık bende işler salla gtsın bı sbh gelır buraya evelndım dıyebılırım yanı
sonra ben ıst o kayserıde be cnm keske yanımda olsasenağlama ama sağlık olsun gelmek ıstersen tabıkıde gel bacım benım ıst yalnız mac ınonude ben burdan bı ark ıle gtcem ınsallah

kaydirigubbakcemile5 kendin için en hayırlısını sen bilirsin.ama öyle bat diye evlendim deme bizsiz olmaz bak 1 altından olursun şu devirde bi küçük altın bile çok önemli gerçi altın 66 milyon olmuş nasıl alacaz ama olsun sana feda olsuna.s.

kızlar biliyorsun dişlerimle başım dertte 2 haftadır dişçiye taşınıyorum 12 de randevum var ben kaçar ama her gidişimde yine çok korkuyorum dişçiden çıkıncada sinemaya gideyim diyorum bugün yeni filmler geldi kendinize iyi bakın akşam evden konuşuruz

ben sözlenıncede dedım hayrlısı olsun ayrılıncada ama bazıları ayrıldım dıe bana laf soktular dedımya allah buyuk bırgun onlarda yaşarsa benı ancak ozmn anlarlar sanmasınlarkı hayat hep onların hayal ettığı gıbı bazen ınanmak bıle ıstemıyorsun başına geleınlerı ama hayattaysan her acıdan azda olsa tadıyorsunsenağlama amme efkarlı konustum ama bırı bana bı laf dedı hala ıcmde ben kımseye beddua etmem allah en ıyı gören ve bılendr derım sabır dıler kenara gecerım

nan gelceksen helekı altın takcaksan hemen senı davet edım :roflol: evt altın cok pahalı ben 684 ytl almıstım bılesığı gecen hafta bu gun aynı bılesık725 ytl olmuş:1shok:

korkulmuycak gıbıde deıl zatı:1rolleyes: gecmıs olsun cnm
ayy şuna bak yaa hava atıyoo sınema falan ohh ben ceyıs derdıne dustum sosyal hayat 0 oldu haa bıde ben gıdem duu haftasonu yanı hatta yarın pazar gıdemem maca gtcem ctesı bakem ne fılmler varmıs

CNM bulundugum sehırdekı rodıde fıyatta hıc ındırım yapmıolar gecen bayram bı sueter bı gömlek 60 ytl almıstım oyuzden bu sefer uygun bıyere gtmek ıstıorum zor kazanıorum kolay harcamıyayımŞeniz
dedıgın gıbı kılomu koruyam ben:lepi:

Daldan dala işte kuşum napalım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…