ben rafet el romanınn klıbındekı yakısuklı cocuğun ustundekı ayy adı aklıma gelmıyoo onun ustundekı kazaktan arıyom ama bulamıyom askıma alcam cok harıka aklımdan hıc cıkmıyoo ama işte bulamaıyom
günaydın kızlar nasılız bakalım dün akşam dayanamadım tartıldım turuncum 53,8 düşmüşüm 700 gr vermişim ama asıl tartı günümüz pazartesimiydi
kız ben klıbı bılem ızlemedım kazagıda bılmıorum kafamçokkarıştı
kızlar bendemı katılayım acaba kılo vermeye boyum bı yerde 1,68 bı yerde 1,70
kılomda 61dugune kadar nolurum bılmem:1closedeyes:
böcüğüm ne maçaı bu hiç davet falan etmediğine göre sevgilinlemi gidecen bu arada tanıştığın çocuğun ailesi gelecekti geldimi nasıl aranız
senın hatlar karışmış az cnm benım:roflol: sımdık aılesı gelcek olan kışı baskası aılemın ıstedığı bırı ben o olaydan cok yara almamak adına uzağım bıraz herseyı zmana bıraktım hayrlısıını dıledım ılk basta aılemın sözunu dınlemedım sımdık onların fıkrı cok etkılı olcak haa suan bı askım var aılemle tanıstrmayı dusnuyom oda cok ıstıyo ama suan çalışmıyo oyuzden kendını guvenı gelmesı ıcn ve bırbırımızı dah ı tanımak ııcn ılerde tanıstrcam tabı ozmna kadar ben evlenmezsem:roflol: kaırsık bende işler salla gtsın bı sbh gelır buraya evelndım dıyebılırım yanı
sonra ben ıst o kayserıde be cnm keske yanımda olsasenağlama ama sağlık olsun gelmek ıstersen tabıkıde gel bacım benım ıst yalnız mac ınonude ben burdan bı ark ıle gtcem ınsallah
kaydirigubbakcemile5 kendin için en hayırlısını sen bilirsin.ama öyle bat diye evlendim deme bizsiz olmaz bak 1 altından olursun şu devirde bi küçük altın bile çok önemli gerçi altın 66 milyon olmuş nasıl alacaz ama olsun sana feda olsuna.s.
kızlar biliyorsun dişlerimle başım dertte 2 haftadır dişçiye taşınıyorum 12 de randevum var ben kaçar ama her gidişimde yine çok korkuyorum dişçiden çıkıncada sinemaya gideyim diyorum bugün yeni filmler geldi kendinize iyi bakın akşam evden konuşuruz
canım bence senin kilon gayet iyi kilonu koruman yeterli olacaktır.
kıyafet konusndada ben sevgilime defacto dan aldım çok beğendi bide fiyatlarıda uygundu üstünde ki fiyattan indirim yapmışlardı bide rodinin kazakları güzel olur süprizzzzz
takvimim beni çok heyecanlandırıyor kızlar yaklaşıyor ya böyle bir tuhaf oluyorum.turuncu canım belli olan kaç kişi oldu düğün tarih listesinde
günaydın kızlar nasılız bakalım dün akşam dayanamadım tartıldım turuncum 53,8 düşmüşüm 700 gr vermişim ama asıl tartı günümüz pazartesimiydi
Ben acıların çocuğuyum
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Turuncum bu yoğun ve stresli günümde beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün canım :)))) Koptum bu mesaja :))) Ama anlayana güzel sanırım
turuncu canım listeyi buraya yazmıycan mı?
Listemiz şimdilik sırasıyla böyle
7 mart Perle
31 mayıs Sszzkk
31 mayıs alevesen
4 temmuz yasmine 8383
4 temmuz rasiba
5 temmuz doubledump
16 temmuz burcuözge
26 temmuz TuRuNCu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?