2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar sizlerle paylaşmak istedim hep televizyonda görürdüm ve gitmek isterdim evlilik uzak diye gitmezdim.bu yılkine gidicem kısmet olursa neden bahsediyorum dimi önce onu söylemek lazımdı:roflol: neyse Evlilik Fuarı'ndan bahsediyorum İstanbul'da olacak İstanbul'da olan veye gelme imkanı olan arkadaşlar 06-08 Şubat 2009 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda olacak Duyurulurkaydirigubbakcemile2 Şimdiden heyecanlandım merak ettimhihoyyyt

selam arkadaşlar kısmetse benim düğünüm 4 temmuzda bursada yuvam düğün salonunda

sen benım hemsehri mı oluosun sımdık kızz..cnm bende ıst dayım ama benım annem bursa lı..mk.paşa lıyız cnmm..

bu arada hayırlı olsun cnmm aman ne guzel tarıhte bellıı bak bızım daha tarıh bıle bellı dııll 10 ekım dıoruz ıns 10 ekım olurrr

benim düğünüm allah kısmet ederse en geç ocak ayında olur ilk önce ben gidiyorum yaa :a015:

evt bende cok ızledım ama pahalı oluyo genelde ıns bukez daha ekonomık olur sen gezersen bıze anlatrsın resımde cekersın belkı hayalındekı gelınlığı bulursun

kısss geçmiyo valla yaaa yada bana öyle geliyoo :dilcikar:

sana öle gelıyo sayınca gunler gecmıyo sankı bıde takvım varya ondan yaa benımde gozum takılıp takıp edıyorumbıde sızın yerınızde olsam hıc gecmez banada ama bı bakmışın 1 aylık evlısın evınızde net olcak mı:uhm:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun diyorum bu arada arka sayfaya mutlaka bakın görmeyen arkadaşlar vardır belki evlilik fuarı hakkında yazdıklarıma bakın

olur herhalde canım yeni bilgisayar almasak bile evde eski bi laptopum var onu götürürm zaten benden başka kardeşim falan yok annem giriyo arada oda masaüstü pc var onla idare etsin :CüvCüv:

uğur bözcüğü tanıyon tabi msneden toplucana konuşuyozya bursada kına sakaryada düğün olcak sakaryaya gelin gidiyom

yasmın cok sevındımm cnm ayrılmıycaz desene bee yaa ne guzell
alev gırısten bahsetmedım yaww gelınlık damatlık yada ne bılem mobılyalar falan pahalı geldı bana tabı harıka seyler var bakarsın ıns beğendın olur cok pahalı olursa hıc deılse model gelır aklına bu bıle yter
seda nan bılıyom be yaa şaka ettım ayy hayrlısı olsun seker ıns nıkah nerde olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…