2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar 2 yıl önce fuar girişi 10 tl idi bizde düşündük 2 kişi oraya gidicez 20 tl artı yol masrafı bi eksiğimizi alırız dedik hiç oralara gidip dolaşmaya gerek yok die düşündük.
hiçte pişman değilim.

yok hayatım. yaptığım diete ek olarak sadece haşlayıp suyunu içicem sabah ve akşamları... o kadarcık. çorba dietini bende doğru bulmuyorum. hem kolon kanserinden de koruyormuş. hemde asıl iyi yanı selülitlere bire birmiş yerimseniben metebolizmayı hızlandrıyormuş başka bşiy değil.... zaten lahana faydalı bir sebze... a.s.

canım sende sağol verdiğin bilgiler için... a.s.

Listemiz şimdilik sırasıyla böyle

7 mart Perle
31 mayıs Sszzkk
31 mayıs alevesen
4 temmuz yasmine 8383
4 temmuz rasiba
5 temmuz doubledump
16 temmuz burcuözge
26 temmuz TuRuNCu

selam kızlar 2 gündür işler yüzünden giremiyodum nete.evlilik listesini hazırlamışsınız bile.turuncucum benimkini de ekle 17 mayıs hihoyyyt bu arada biz dün evimizi tuttuk nişanlımla kaydirigubbakcemile2 ayyy çok zevkliymiş öyle ev gezip beğenmek. böylelikle sanırım 2. sıraya ben yerleştim :jeyyar:

Hey kızlar 4 temmuza benide yazın lütfennn:teytey::teytey::teytey:

4 temmuz için ayrı bi grup açıcam valla yakında çok kalabalık oluyoruzz

ne kadar mübarek bi gün seçmişizzz naniknanik

kızlar kimler var dişçiden sonra sinemaya ordanda kendime yemek ısmarladım sonrada kadıköy pazarını gezdim

ohh senden iyisi yok valla rasiba ben sabahtan beri hiç kalkmadım masadan diebilrim tabi özel durumlar hariç wc vb. gibi kaydirigubbakcemile3

4 temmuz için ayrı bi grup açıcam valla yakında çok kalabalık oluyoruzz

ne kadar mübarek bi gün seçmişizzz naniknanik

evet baya güzel bi gün olacak hepimiz aynı gün evleniyosss :) diğerleride tarihi değiştirsin lütfen bu yılın yeni trendi 4 temmuz :)

Allah hepimiz için hayırlısını versin. Hayırlı 4 temmuzlar:)

kızlar kimler var dişçiden sonra sinemaya ordanda kendime yemek ısmarladım sonrada kadıköy pazarını gezdim

geçmiş olsun rasibacım ben varım ve çok mutluyum yine.evimizi tuttuk eğer bi arıza çıkmaz da şu miras parası gelince de alıcaz o evi.haftaya temizlicem nişanlım taşınacak çünkü oraya.ee alınan eşyaları da koyucaz.ay bizim evimiz orası hihoyyyt

Hayırlı olsun inşallah güle güle oturursunuz...

ayy ne güzel canım yaaa allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah olmayan herkesede gönlüne göre versin fisfisfis

iyi akşamlar canım bende çıkıcam 7'de hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları diliyorum pazartesi aranızdayım bayanlar.Öpüldünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…