iyi akşamlar canım bende çıkıcam 7'de hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları diliyorum pazartesi aranızdayım bayanlar.Öpüldünüz....
geçmiş olsun rasibacım ben varım ve çok mutluyum yine.evimizi tuttuk eğer bi arıza çıkmaz da şu miras parası gelince de alıcaz o evi.haftaya temizlicem nişanlım taşınacak çünkü oraya.ee alınan eşyaları da koyucaz.ay bizim evimiz orası hihoyyyt
geçmiş olsun rasibacım ben varım ve çok mutluyum yine.evimizi tuttuk eğer bi arıza çıkmaz da şu miras parası gelince de alıcaz o evi.haftaya temizlicem nişanlım taşınacak çünkü oraya.ee alınan eşyaları da koyucaz.ay bizim evimiz orası hihoyyyt
h geldın cnm a.s.Hey kızlar 4 temmuza benide yazın lütfennn:teytey::teytey::teytey:
bak nasılda tanıdın benıkaydirigubbakcemile3hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hoşbulduk ceyis bakanım t
4 temmuz için ayrı bi grup açıcam valla yakında çok kalabalık oluyoruzz
ne kadar mübarek bi gün seçmişizzz
kısss giripp baksaydın yaaa modellereeee
khena senin nerde olcak düğünün yer tuttunuzmu
nan sarevden nevresım unutma:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
maşallahh ev bılem alınmış pekı kım aldı sen mı aldın mırastan yoksa nısanlınla bır mı nan evı kendı ustune yaptrsaydınn[/Fböcük delü müsün.daha almadık alcağımız evi tuttuk miras parası 2-3 aya anca geçer elimize.nişanlımın oturduğu evdeki kontratı bitti.bizde bi ev tutalım sonra satarlarsa orayı alırız dedik.bi ev bulduk süper dün.üstünde de satılık veya kiralık yazıyo.bizde dedik kiralayalım kısmetse alırız.kızlar sözüm söz.PARA GELİNCE HERKESE NEVRESİM TAKIMI BENDEEEEEEEEEENNNNNN
canım tşk ederim.bu arada ev tutmanıza çok sevindim iyi olmuş şimdi rahat rahat eşya bakarsınız inşallah en kısa zamanda alöak nasip olur temizliğe yardım istemisin
nan sarevden nevresım unutma:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
maşallahh ev bılem alınmış pekı kım aldı sen mı aldın mırastan yoksa nısanlınla bır mı nan evı kendı ustune yaptrsaydınn[/Fböcük delü müsün.daha almadık alcağımız evi tuttuk miras parası 2-3 aya anca geçer elimize.nişanlımın oturduğu evdeki kontratı bitti.bizde bi ev tutalım sonra satarlarsa orayı alırız dedik.bi ev bulduk süper dün.üstünde de satılık veya kiralık yazıyo.bizde dedik kiralayalım kısmetse alırız.kızlar sözüm söz.PARA GELİNCE HERKESE NEVRESİM TAKIMI BENDEEEEEEEEEENNNNNN
canım çok sıkıldı kızlar yaasenağlama bana masa örtüsü yolla
tamam canım sen beğen bana markasını modelini söyle.neye sıkıldı canın bu arada? :1shok:
bu örtüyü geçen ay birisi almıştı buradan bende taçın netteki sitesinde 47 milyondu fiyatı kendi kendime dedimki taçın bayisinden alırım direk bakarak tabi ben bu arada fırsat bulup taça gidemedim dün taca gittim FİYATI 163 YTL OLMUŞ internette ki fiyatı da 163 olmuş.ya ben niye geçen ay almadım şimdide bundan baikasını almak istemiyorum napcam ben
nıe nan :uhm::uhm: benı mı ozledın:1hug:
kıs para gelince söz veriyorum alcam sana bak gelsin yemin ediyorum.yeter ki bi aksilik çıkmasın.burda gelinlik giyemeyecek olan kişlere yardım sayfası var orayada yollıcam bi yığın gelinlik.allahım yardım etsin de hepimizin yüzü gülsün inşallah.en son mahkemede annem,bu paranın ihtiyacım kadarını alıp kalanını ihtiyacı olanlara harcıcamyarabbim bitsin artık şu mahkeme diye dua ettiğini duydum.ve allaha şükür bitti.kızlar para elime geçtiktren sonra bi sayfa açıcam zaten yeminle bak.herkese alamadığı şeyleri almaya çalışıcam.yardım meleği olcam ben :sm_cool:
kıs para gelince söz veriyorum alcam sana bak gelsin yemin ediyorum.yeter ki bi aksilik çıkmasın.burda gelinlik giyemeyecek olan kişlere yardım sayfası var orayada yollıcam bi yığın gelinlik.allahım yardım etsin de hepimizin yüzü gülsün inşallah.en son mahkemede annem,bu paranın ihtiyacım kadarını alıp kalanını ihtiyacı olanlara harcıcamyarabbim bitsin artık şu mahkeme diye dua ettiğini duydum.ve allaha şükür bitti.kızlar para elime geçtiktren sonra bi sayfa açıcam zaten yeminle bak.herkese alamadığı şeyleri almaya çalışıcam.yardım meleği olcam ben :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?