2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nan sarevden nevresım unutma:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
maşallahh ev bılem alınmış pekı kım aldı sen mı aldın mırastan yoksa nısanlınla bır mı nan evı kendı ustune yaptrsaydınn

canım tşk ederim.bu arada ev tutmanıza çok sevindim iyi olmuş şimdi rahat rahat eşya bakarsınız inşallah en kısa zamanda alöak nasip olur temizliğe yardım istemisin

khena senin nerde olcak düğünün yer tuttunuzmu

evet tuttuk. bir salon tuttuk anadolu yakasında istediğimiz gibi biyer bulamadık bulduklarımızda pahalıydı bu hep uygundu hem beğendim sayılır. siz ne yaptınız peki hazırlıklar ne durumda siz tuttunuzmu biyer:jeyyar:

canım tşk ederim.bu arada ev tutmanıza çok sevindim iyi olmuş şimdi rahat rahat eşya bakarsınız inşallah en kısa zamanda alöak nasip olur temizliğe yardım istemisin

valla ne iyi olurdu aslında kaydirigubbakcemile3 alışalım artık bundan sonra ana olmayacak başımızda kendi evimizi kendimiz temizlicez kaydirigubbakcemile5

ayyy heyecan basıyo günden güne.biliyosunuz kayınvalidemler tekirdağda yaşıyo biz antalyadayız.onlar olmadan pek bişey yapamıyoruz.annem de daha erken eşyaların alınması için deyip duruyodu.meğer kaynanamlar ocakta gelecekmiş onları bekliyormuş.yani kızlar ocak ve şubatta benim tüm eşyalar gelinlik falan alınmış olacak.sonra mayısa kadar boş boş beklicez.napalım kısmet.alllaaahhh valla ölcem heyecandan..

bu örtüyü geçen ay birisi almıştı buradan bende taçın netteki sitesinde 47 milyondu fiyatı kendi kendime dedimki taçın bayisinden alırım direk bakarak tabi ben bu arada fırsat bulup taça gidemedim dün taca gittim FİYATI 163 YTL OLMUŞ internette ki fiyatı da 163 olmuş.ya ben niye geçen ay almadım şimdide bundan baikasını almak istemiyorum napcam ben

kıs para gelince söz veriyorum alcam sana bak gelsin yemin ediyorum.yeter ki bi aksilik çıkmasın.burda gelinlik giyemeyecek olan kişlere yardım sayfası var orayada yollıcam bi yığın gelinlik.allahım yardım etsin de hepimizin yüzü gülsün inşallah.en son mahkemede annem,bu paranın ihtiyacım kadarını alıp kalanını ihtiyacı olanlara harcıcamyarabbim bitsin artık şu mahkeme diye dua ettiğini duydum.ve allaha şükür bitti.kızlar para elime geçtiktren sonra bi sayfa açıcam zaten yeminle bak.herkese alamadığı şeyleri almaya çalışıcam.yardım meleği olcam ben :sm_cool:

bu arada örtüyü bende çok beğenmiştim ama benim uyuz annem 4 tane mutfak örtün var otur oturduğun yere demişti

canım benim senin bu iyi niyetli düşünmen sayesinde allah zaten bu parayı sana nasip eder okdar güzel şeyler yapmak istiyorsun ki inşallah ilk önce bu gelecek olan para sana sağlık mutluluk getirsinde benim masa örtüm olmasada olur

kımseye ıyılık yaramas be canım senın ıyı düşündun gıbı baskları dusunmez belkım ama sen bılırsn:1hug: evlenene yardım etmek sevaptr ama ıns senı kımse yanlış anlamaz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…