2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kımseye ıyılık yaramas be canım senın ıyı düşündun gıbı baskları dusunmez belkım ama sen bılırsn:1hug: evlenene yardım etmek sevaptr ama ıns senı kımse yanlış anlamaz a.s.

ya niye yanlış anlasınlar ki?ben mesela bu para gelmicek olsaydı bir sürü içimde kalacak alamayacağım şeyler olacaktı.burdada eminim ki herkes her istediğini alamıyordur.ben sadece çok içlerine batan şeyler varsa almak isterim doğrusu.ne gibi bi mefaatim olabilir ki kötü anlaşılayım :uhm: istediğim şey sevaba da girmek değil sadece insanların yüzünde küçücük de olsa bi gülümseme oluşturabilmek. şutarafagitti

allah keşke daha da çok verseydi de evlenicek herkese ev alabilseydim.ya aklıma takıldı şimdi kızlar kimse yanlış anlamasın.biri bana böyle dese ben sevinir,alınmazdım ama alınacak olan varsa da yapcak bişeyim yok valla.ben gayet temiz kalple teklif ettim bunu

canım hem senden hatıra olacak belki ilerde birbirimizi hiç görmücez ama çocuklarımıza her yemek yediğimizde seni anlatcam

rasibacım senin kalbin öyle temiz ki valla uğurlu geldi dileklerin bana.sana masa örtüsü feda olsun b :1hug:eeee

bakın yemek yediğimiz örtüyü elif ablanız yolladı dicem onlarda elif kim dicekler bende hiç tanımadım dicem

Elifcim teşekkür ederim.çok şükür arayı düzelttik :) Yıprandım yafff.küslük zor oluyor, hiç hoş değil.demek miras kalmış sana hı güsel güsel.komsuda piser bize de düser :))) Güle güle harca tatlım

slm kızlar neler yapıonuz bakalımmm....
bu arada taçın masa örtüsünü burcuözge 30ytl almıştı
kampanya wardı iki tane alınca ikincsi %50 indirimliydi yaa... sitede fiyatı düşüktü, katologda pahalı bende incelemiştim... annem aldırmamıştı off yaa çok güselmiş gelmiş anlatıodu burcu aldırmadı annem işte:
neyse kısmet diilmiş

teşekkür ederim kuşummmmm Şeniz.sende düşünedur içinde kalacak alamayacağın bişey olursa not al.ayy allahım bi aksilik olmasın ne olur.herkese bişeyler almak istiyorum.allahım nasıl mutlu olcam bilemezsiniz sositososito

ne ağlaması göbek atcam bol bol kaydirigubbakcemile2 biz kız vermiyoz ki erkek alıyoz.antalyada yaşıcaz süprizzzzz

bizde aynı şehirde oturcaz ama ailemden ayrılmak çok zor geliyoo annemde çok duygusal davranıyoo belki birazda o yüzden..hala salonu tuttuğumuzu söyliyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…