nıe nan :uhm::uhm: benı mı ozledın:1hug:
canım senin burda olmadığın her an özlüyoruz seni sen olmadığında konuşmak bile istemiyoruz sana layık olmasada bu çiçekleride kabul eta.s. a.s.
kımseye ıyılık yaramas be canım senın ıyı düşündun gıbı baskları dusunmez belkım ama sen bılırsn:1hug: evlenene yardım etmek sevaptr ama ıns senı kımse yanlış anlamaz a.s.
allah keşke daha da çok verseydi de evlenicek herkese ev alabilseydim.ya aklıma takıldı şimdi kızlar kimse yanlış anlamasın.biri bana böyle dese ben sevinir,alınmazdım ama alınacak olan varsa da yapcak bişeyim yok valla.ben gayet temiz kalple teklif ettim bunu
canım benim senin bu iyi niyetli düşünmen sayesinde allah zaten bu parayı sana nasip eder okdar güzel şeyler yapmak istiyorsun ki inşallah ilk önce bu gelecek olan para sana sağlık mutluluk getirsinde benim masa örtüm olmasada olur
bakın yemek yediğimiz örtüyü elif ablanız yolladı dicem onlarda elif kim dicekler bende hiç tanımadım dicem
Ay kızlar ben geldim.ben olmadan olurmu noluyor bakem?
Ay kızlar ben geldim.ben olmadan olurmu noluyor bakem?
yaa çok duygulandım ağlıcam şimdi senağlama
5 ay 26 gün sonra çok ağlıcan zaten şimdiden başlama
ne ağlaması göbek atcam bol bol kaydirigubbakcemile2 biz kız vermiyoz ki erkek alıyoz.antalyada yaşıcaz süprizzzzz
Elifcim teşekkür ederim.çok şükür arayı düzelttik :) Yıprandım yafff.küslük zor oluyor, hiç hoş değil.demek miras kalmış sana hıgüsel güsel.komsuda piser bize de düser :))) Güle güle harca tatlım
ne mahkemesi ne parası...
anlamadım gitti
ne ağlaması göbek atcam bol bol kaydirigubbakcemile2 biz kız vermiyoz ki erkek alıyoz.antalyada yaşıcaz süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?