slm kızlar neler yapıonuz bakalımmm....
bu arada taçın masa örtüsünü burcuözge 30ytl almıştı
kampanya wardı iki tane alınca ikincsi %50 indirimliydi yaa... sitede fiyatı düşüktü, katologda pahalı bende incelemiştim... annem aldırmamıştı off yaa çok güselmiş gelmiş anlatıodu burcu aldırmadı annem işte:
neyse kısmet diilmiş
ohh maşallah elifciğim, Allah daha çok versin canım hatta olmayanlara da versin mesela bana hahahaha:)
güle güle harcayım canım paracıkları:)
düğün öncesi çok ii olmuş bu durum herşeyi gönlüne göre yaparsın inş canım...
Allah sağlıkla harcamayı nasip etsin inş...
elifciğim buldum nası kullanacaını sen şimdi bi otel alacaksın o büyük mirasınla bizlerde balayına oraya gelecek uygun fiyattan geçircez en mutlu we özel günlerimizi hahahha
hem sen hayır yapacaksın mutlu olacaksın hemde biz...
sonrasında da işleri ilerletirsin...muhahaha
elifciğim buldum nası kullanacaını sen şimdi bi otel alacaksın o büyük mirasınla bizlerde balayına oraya gelecek uygun fiyattan geçircez en mutlu we özel günlerimizi hahahha
hem sen hayır yapacaksın mutlu olacaksın hemde biz...
sonrasında da işleri ilerletirsin...muhahaha
Elif en güzeli tatilde antalyaya gelirim, gezeriz :)))
:roflol: tamam şekerim ne demek otel köpeğiniz olsun.yaw kızlar gün geçtikçe daha bi heyecan basıyo beni sizde ayınımısınız?ben mi biraz ayarsızım.daha 6 ay nerdeyse düğüne sanki yarın evlenecekmişim gibi ter basıyo bazen
eveettt neden olmasın? otel kolay bi iş değil de ama ben size uygun fiyatlı otel ayarlarım antalyada balayı için.eh nede olsa turizmciyiz aynı zamanda. naniknanik
evet kızlar balayını antalyada bi otelde geçirecekler varsa en güzel otelleri uygun fiyata ayarlayabilirim size.sadece tarih ve yerini söyleyin gerisini merak etmeyin.
evet kızlar balayını antalyada bi otelde geçirecekler varsa en güzel otelleri uygun fiyata ayarlayabilirim size.sadece tarih ve yerini söyleyin gerisini merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?