2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ohh maşallah elifciğim, Allah daha çok versin canım hatta olmayanlara da versin mesela bana hahahaha:)
güle güle harcayım canım paracıkları:)
düğün öncesi çok ii olmuş bu durum herşeyi gönlüne göre yaparsın inş canım...
Allah sağlıkla harcamayı nasip etsin inş...

canımya ben nasıl almadım ozaman şimdi nette de 163 ytl mağazadada

ewt canım ztn burcu demişti sanırım bi yanlışlık yaptılar die ama kampanya için öleymiş
ilginç olan kampanya varkende katologda o fiyattı...
kısmet diilmiş canım üzülme belki gene indirime girer weya da daha güsellerini bulursun...

Nastasia sıkma canını yafffff.maa örtüsü dolu heryer.annene çaktırmadan bigün hoşuna gider bişey alıverirsin :)) elifcim almış kadar oldun tatlım.yüreğine sağlık.Allah gönlüne göre versin inşallah canım

elifciğim buldum nası kullanacaını sen şimdi bi otel alacaksın o büyük mirasınla bizlerde balayına oraya gelecek uygun fiyattan geçircez en mutlu we özel günlerimizi hahahha
hem sen hayır yapacaksın mutlu olacaksın hemde biz...
sonrasında da işleri ilerletirsin...muhahaha

haklısın roselincğim,
aman yaa ztn okdr takmıorum ben aman alamadım die ztn şimdilik ara verdim evlenen arklarım okdr ıwır zıwırı boşa almışız ihtiyacımız oldukça alsaymışız koyacak yer bulamıoz diolar bende eskidikçe almaya karar werdim çoğu şeyi ayrıca yeter bunaldım al al bitmioki bunlar anacııım

valla öyle de nişanlım girdi bile şimdiden fakir ama gururlu türk erkeği moduna.ben istemem annenden gelcek parayı kendim kazanır çalışırım diye.yarın bi gün kimse benim başıma kakmasın benim evimde oturuyosun falan filan zırvalıyo işte.annem ki hayatta öyle bi insan değil de bu erkek milleti bi cins ama. kaydirigubbakcemile3

bak ben bu fikre bayıldım.zaten 2 yıldır sevgşlşmle tatşle gidiyorum ilk yıl çeşmeye bu yılda marmarise gittik seneyede antalyayı istiyorduk

:roflol: tamam şekerim ne demek otel köpeğiniz olsun.yaw kızlar gün geçtikçe daha bi heyecan basıyo beni sizde ayınımısınız?ben mi biraz ayarsızım.daha 6 ay nerdeyse düğüne sanki yarın evlenecekmişim gibi ter basıyo bazen

Öyledir erkek milleti .hiç gelemezler öyle şeylere.benim nişanlım da bi kuruş bile ödememe bile razı olmaz mesela.erkeklerin yapısı bu :)))

benim daha nişanım falan olmadıı için işin ciddiyetini kavrayabilmiş deilim hahaha:)
bu konu ailemin gündeminde yok yani o yüzden heyecanda yok bende... sanırım benim heyecanda şubattan sonra başlıyacak kısmet olursa ozmn nişanlanacaz çünkü:)

tipik erkek işte neymiş kimsenin parasını istemezmiş iide sonuçta seninde paran sayılrı nolcak yawwww
boşwer takma onu zmnla alışır alışmazsa da sende çaktırmadan para aktarırsın ewe hahaha:):)

evet kızlar balayını antalyada bi otelde geçirecekler varsa en güzel otelleri uygun fiyata ayarlayabilirim size.sadece tarih ve yerini söyleyin gerisini merak etmeyin.

aynen canım bende hele salonu tuttuktan sonra aptala döndüm bazen diyorum ta bidaki yaz kızım daha 1 yıl var bazende okadar az varmış gibi geliyorki saatleri sayıyorum

evet kızlar balayını antalyada bi otelde geçirecekler varsa en güzel otelleri uygun fiyata ayarlayabilirim size.sadece tarih ve yerini söyleyin gerisini merak etmeyin.

tamam antalyayı düşünürsek direk sana danışacaım şekerim... ee peki sadece merkesmi çevren yoksa ilçelere de hakim misinkaydirigubbakcemile3

amannn bekle bekle nereye kadar valla.adamı alıcam yarın ver kafa kağıdını kıyıyom nikahı alıyom seni dicem bi gün o olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…