tamam antalyayı düşünürsek direk sana danışacaım şekerim... ee peki sadece merkesmi çevren yoksa ilçelere de hakim misinkaydirigubbakcemile3
ne demek canım benim bugüne bugün toprak ağasıyım buralarınsengözlerimebaksanab :roflol: şaka maka bi tarafa 12 senedir antalya ve ilçelerindeki bi çok otelde çalıştım.allaha şükür çoğuyla da hala bağlantım var.
amannn bekle bekle nereye kadar valla.adamı alıcam yarın ver kafa kağıdını kıyıyom nikahı alıyom seni dicem bi gün o olcak :)
iimiş canım tamam aklımda bulunacaksın
tşk ederim tatlım...
heyyt bee kim tutar seni, okuduum kitapta kız erkek arkadaşına ewlenme teklif ediyor ve nişanlılar şimdi kitabın sonunda evlenecekler mi bilemiyorum...
sende onun gibi yeter beee de çek kolundn götür hahaha
değişiklik olsun di miii
ama sonra yıllarca kafana kakar bak çok ısrar etti zorla götürdü
tartışmalarında çok hewesliydin evlenmeye vs vs wıdı wıdı eder dururkaydirigubbakcemile3
valla kızlar ben en çok kemer ve alanyayı severim.hatta alanyayı bi ayrı severim.orası patates şeklindeki alman kızlarla doludur.kemer de ise fidan gibi rus kızlar vardır.tatiliniz zehir olsun istemiyorsanız kemere sakın gitmeyinnnn çünkü bu rus yos....ları çok güzeller ve de zayıflar
amannn bekle bekle nereye kadar valla.adamı alıcam yarın ver kafa kağıdını kıyıyom nikahı alıyom seni dicem bi gün o olcak :)
canım bekarlığın tadını çıkartalım birazdaha allah kısmet ederse ömür boyu onların yanında olmıcazmı şöyle eve gelşipde iş yapmamanın hazır annemizin yaptığı yemekleri yemenin çamaşır yok bulaşık yok oh ne rahat hayat
haklısın canım ben geçen sene yapmıştım öle bi hata
hftasonu kaçamağı yapamalım 2 günlük dedim tutturdum kemer kemerrrr die
bi gittik al sana kemer dedim muhahahah
mirada del mar da kalmıştık biliomusun orayı
rasibacım ben 28 yıldır çıkartıyom bekarlığın tadını.yeter artk yuvamın kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum :roflol:
waaaaw fedakar türk kadını
bilmem miii hiç oranın adı eskiden sultan saraydı 3 sene çalıştım orda.nete yaz sultan saray diye eski hali çıkar otelin.çok güzel oteldir.tamamen gelen müşteriler dahil :roflol:
ewt çok güselddiiiii:1no2:
ama bende güseellliiim yaaakaydirigubbakcemile5
iiki 3 gün kaldık kaydirigubbakcemile3
nevet kuzum.şüphen mi vardı?
olursun canım fedakar türk kadını kimsenin şüphesi yoktur benceee
hemen çocuk istiomusun elifciğim...
ben dşünüyorum bazende evlendikten bikaç sene sora istiorum kısmetse
peki kızlar ya sizzz
tabiki güzelsin canım benim.ayrıca sizler çok şanlısınız istanbullular.antalyada nerdeyse adım attığın her sokakta bi tane mini şortlu sütun babaklı bi rus çıkıyor karşınıza.heryerdeler artık.valla burda yaşayıpta kıskançlık krizine girmemek mümkün değil.her gittiğimde nişanlımın iş yerinde görüyorum rus hatun.off off sürsünler bunları bu ülkeden.kaç kişinin yuvasını yıktılar burda anlatamam size Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?