sen evlen bende antalyaya tatile geldiğimde bana evlilikten şikayet edersen bu sözlerini hatırlatırım kuşum
daha gençsin canım duyanda kaç yaşındasın sanır alla alla...
ama inş gönlüne göre olur canım herşey
ben çıkıorum kızlar bikaç saat sonra gelirim... hoşçakalın
tabiki güzelsin canım benim.ayrıca sizler çok şanlısınız istanbullular.antalyada nerdeyse adım attığın her sokakta bi tane mini şortlu sütun babaklı bi rus çıkıyor karşınıza.heryerdeler artık.valla burda yaşayıpta kıskançlık krizine girmemek mümkün değil.her gittiğimde nişanlımın iş yerinde görüyorum rus hatun.off off sürsünler bunları bu ülkeden.kaç kişinin yuvasını yıktılar burda anlatamam size Çok üzgünüm çoook
iyi akşamlar arkadaşlar herkese selamlar. roselincim sana katılıyorum kesinlikle evlendikten sonra bütünleşmek, tek vücut olmak aile kurmanında özünü oluşturur.
iiki orada yaşamıyoruz canım kıskanırdım sanırım acayip....
ama sonuçta alışmışsınızdır deil mi???
sıradan geliodur artık erkeklere?
:çok üzgünüm: yaaaa tabiki şikayet etcem hayat güllük gülistanlık geçmez ki.sana etmicem de kime etcem hem naniknanik
ben 2 yıl sonra evlendikten çünkü aşkımla görmek gezmek istediğimiz çok yer var
gezin tabi kuşum ama otele falan gidince 2 dk bile ayrılmayın kocişlerinizin yanından valla kaşla göz arası ayartıyorlar adamları.sizin erkekleriniz ne kadar sadık olursa olsun bu kadınlar tam bir şeytan kötükedihüso
ya ben nişanlıma çok güvenirim çünkü ben asla mazeret dinlemeyn biriyim ne akadar aşık olsamda arkamı onu diyelimki bi kızla cafede gördüm bırak dinlemeyi bidaha yüzümü görcek vakit sunmam ona bu huyumuda çok iyi bilir kendisi
Hadi görüşürüz kızlar.kendinize ii bakın.öptüm
Hadi görüşürüz kızlar.kendinize ii bakın.öptüm
öyle yani canım ben şunu öğrendim erkek milletine hissetireceksin sen gidersen peşinde 10 tane erkek olduğunu ve onu sürekli kıskandıracaksın mesala bazen ben yüzümü takmıyorum ve buna çok üzülüyo neden takmıyorum biliyormusun erkekler yüzük takmayı sevmez ya oda bigün yüzükden sıkılırsa benim neler hissedeceğimi düşünsün diye ben şimdiden hissetiriyorum ona
:uhm: annaaaa güzel fikir ha.peki yüzüğü neyi bahane ederek takmıyosun.bizimki ben öyle bişey yapsam küplere biner.ama iyi bi bahane olursa neden olmasın? :jeyyar:
gayet ukalaca banyo yaparken çıkarmıştım unutmuşum banyodakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?