2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

daha gençsin canım duyanda kaç yaşındasın sanır alla alla...
ama inş gönlüne göre olur canım herşey
ben çıkıorum kızlar bikaç saat sonra gelirim... hoşçakalın

iiki orada yaşamıyoruz canım kıskanırdım sanırım acayip....
ama sonuçta alışmışsınızdır deil mi???
sıradan geliodur artık erkeklere?

iiki orada yaşamıyoruz canım kıskanırdım sanırım acayip....
ama sonuçta alışmışsınızdır deil mi???
sıradan geliodur artık erkeklere?

ne sıradan gelmesi yaaa ben yıllardır içlerinde olduğum halde ben bile gözümü ayıramıyorum bazen.garibim erkekler nasın?ben yolunu buldum ama.nişanlım bakmaz pek ben inadına gösteriyorum ona bak ne güzel bak ne hoş oha kızın göğüslerine bak falan diye.böylece ne olmuş oluyo yasaklar tatlıdır tezini ortadan kaldırmış oluyorum.çünkü bakma etme desem daha çok ilgi uyandıracak. o da sıkıldı zaten hatunlara bakmaktan.öle iç geçirerek bakmıyo da zaten bakarsa oyarım gözlerini tabi de.neyse yani buralarda yaşam o kadar da kolay değil aslında.

ben 2 yıl sonra evlendikten çünkü aşkımla görmek gezmek istediğimiz çok yer var

ben 2 yıl sonra evlendikten çünkü aşkımla görmek gezmek istediğimiz çok yer var

gezin tabi kuşum ama otele falan gidince 2 dk bile ayrılmayın kocişlerinizin yanından valla kaşla göz arası ayartıyorlar adamları.sizin erkekleriniz ne kadar sadık olursa olsun bu kadınlar tam bir şeytan kötükedihüso

ya ben nişanlıma çok güvenirim çünkü ben asla mazeret dinlemeyn biriyim ne akadar aşık olsamda arkamı onu diyelimki bi kızla cafede gördüm bırak dinlemeyi bidaha yüzümü görcek vakit sunmam ona bu huyumuda çok iyi bilir kendisi

aynen rasibacım bende öyleyim.öyle olmak ta lazım zaten.1. de göz yumarsan arkası gelecektir zaten benneyaptımki

öyle yani canım ben şunu öğrendim erkek milletine hissetireceksin sen gidersen peşinde 10 tane erkek olduğunu ve onu sürekli kıskandıracaksın mesala bazen ben yüzümü takmıyorum ve buna çok üzülüyo neden takmıyorum biliyormusun erkekler yüzük takmayı sevmez ya oda bigün yüzükden sıkılırsa benim neler hissedeceğimi düşünsün diye ben şimdiden hissetiriyorum ona

:uhm: annaaaa güzel fikir ha.peki yüzüğü neyi bahane ederek takmıyosun.bizimki ben öyle bişey yapsam küplere biner.ama iyi bi bahane olursa neden olmasın? :jeyyar:

:uhm: annaaaa güzel fikir ha.peki yüzüğü neyi bahane ederek takmıyosun.bizimki ben öyle bişey yapsam küplere biner.ama iyi bi bahane olursa neden olmasın? :jeyyar:

gayet ukalaca banyo yaparken çıkarmıştım unutmuşum banyodakaydirigubbakcemile5

daha nişanlanmamıştık da sözlüydük bende evliliğe pek yatkın değildim korkuyordum evlenmekten neyse bi arkadaşım vardı beni mimar bi arkadaşıyla tanıştırmak istiyordu bende yaramazlık yapcam ya çocukla tanışmayı kabul ettşm tabi çocuk benim bi sevgilim olduğunu bilmiyo neyse çocukla biz bi sabah çok güzel kahvaltı ve sohbet ettik 2 saat falan

gayet ukalaca banyo yaparken çıkarmıştım unutmuşum banyodakaydirigubbakcemile5

hımmm olabilir tabi de o harbiden ellerini yıkadıktan sonra hastanede lavaboda unutmuş.gittim baktım ordaydı ama kıyameti kopardım o ayrı.bu olmaz bana.adamı ameliyata bile yüzükle sokucam nerdeyse.bi orda çıkarmasına izin var zaten.o da yazık hayvancıklar mikrop falan kapar sebep olmayayım diye. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…