2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bi gün sonra maillerime bakarken baktım mail atmış çok güzel ve hayatımın en güzel kahvaltısıydı en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere diye.tam ben maili okurken sevgilim geldi ona kahve yapayım diye mutfağa gittim okadar rahatımki sayfayı kapatmayı unutmuşum sen gel bilgisayarın başına otur

maili oku bana bi bakış attı ama bildiği bişey var üstüme gelirse beni kaybedecek sadece dün sabah ne oldu dedi bende anlattım ama iyi oldu şunu anladıki arkasını döndüğü an beni kaybedecek ve bana soru sorup kızmak yerine sarılıp en kısa zamanda nişanlanıp evlenelim dedi.ama benim yaptığımda çok ayıpdı ya oh olsunn

vay beeeee.aslanım rasibam helal olsun sanaaaa

elifçim akşam akşam ne kaynattık ama kızlar yarın oku oku bitiremiyecek canım

canımya yarın sabah görümceme kahvaltıya gidecem kahvaltıya ben gidiyorum kahvaltıyıda bana hazırlatıyo söylemsi ayıp çok severde benim hazırladığım kahvaltıyı giderken farklı şeyler alıyorum sofraya koyuyorum baylıyo.2 görümcem var biri benden bi yaş büyük biri bi yaş küçük ikiside evli nişanlımda benden 2 yaş küçük

ben suan okurdumm ammee yaırn ısn cunkum gıcık abım kalk dıo ı aksamlar kızlarr sızlerı cok sevyomm allaha emanet olunnn ceyıs bakanı gıder byy

kızlar ben de kaçar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın elifçim yarın görüşürüz inşallah ben yokken çok yazışmayında yarın okuması zor olmasın byeeeeeeee

şimdiden afiyet olsun sana canım iyi eğlenceler.

canım ben burda bangır bangır söyledim katologtaki fiyatı 163 görünüyor zatenyerimseniben nette denk düşüdük sırnaşık şey birde üstüne üstlük %50 kampanyasından yararlanıp teyzemle iki tane aldık. kişi başı 31 e geldi... kaçırmayın dedim. nasıl mükemmel bi ötü olduğunu blemezsin. zaten aldığımızın ertesi kriz nedeniyle iptal ettiler kampanyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…