nolıyy nan burda hee:)
bi gün sonra maillerime bakarken baktım mail atmış çok güzel ve hayatımın en güzel kahvaltısıydı en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere diye.tam ben maili okurken sevgilim geldi ona kahve yapayım diye mutfağa gittim okadar rahatımki sayfayı kapatmayı unutmuşum sen gel bilgisayarın başına oturama
amanınnnnnn eeeeeeeeee.
maili oku bana bi bakış attı ama bildiği bişey var üstüme gelirse beni kaybedecek sadece dün sabah ne oldu dedi bende anlattım ama iyi oldu şunu anladıki arkasını döndüğü an beni kaybedecek ve bana soru sorup kızmak yerine sarılıp en kısa zamanda nişanlanıp evlenelim dedi.ama benim yaptığımda çok ayıpdı ya oh olsunn
vay beeeee.aslanım rasibam helal olsun sanaaaa
bu arada benim ismim pembe
elifçim akşam akşam ne kaynattık ama kızlar yarın oku oku bitiremiyecek canım
ben suan okurdumm ammee yaırn ısn cunkum gıcık abım kalk dıo ı aksamlar kızlarr sızlerı cok sevyomm allaha emanet olunnn ceyıs bakanı gıder byy
canım bizde seni seviyoruz iyi geceler
canımya yarın sabah görümceme kahvaltıya gidecem kahvaltıya ben gidiyorum kahvaltıyıda bana hazırlatıyo söylemsi ayıp çok severde benim hazırladığım kahvaltıyı giderken farklı şeyler alıyorum sofraya koyuyorum baylıyo.2 görümcem var biri benden bi yaş büyük biri bi yaş küçük ikiside evli nişanlımda benden 2 yaş küçük
şimdiden afiyet olsun sana canım iyi eğlenceler.
bu örtüyü geçen ay birisi almıştı buradan bende taçın netteki sitesinde 47 milyondu fiyatı kendi kendime dedimki taçın bayisinden alırım direk bakarak tabi ben bu arada fırsat bulup taça gidemedim dün taca gittim FİYATI 163 YTL OLMUŞ internette ki fiyatı da 163 olmuş.ya ben niye geçen ay almadım şimdide bundan baikasını almak istemiyorum napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?