- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
iyi aksamlar kızlarrr nasılsınız? yenı gelen 2009 gelin adaylarımıza hosgeldınızz :)en son kaldım sayfadan okumaya baslayarak ancak bitirdim :)
turuncucumm benimde babam hala mişanlıma damat deil de '' delikanlı'' derdaha alısamadı vallahi gerci bu 2.damat olucak ablamdan alısık olması gerek dimi ama olmuyr demekki :) birde turuncucum benım ablamda kapalı gelindi .resim koymayı becerebilirsem ablamın gelinliginn resmını koyucam sanırım tarzına yakın bir gelınlıktır .fransız gupurluydu kuması özel getırttık istanbuldan dikimide ablamın istegi dogrultusunda dikildi.fransız guburunun altına şanel saten gecırıldı ,kolları ispanyol ,gelınlık 2parcadan oluyordu yine aynı guburden butun duvagı vardı,basortusu yıne şanel setendendi.,dirsegine kadar yine aynı guburden eldiven.yanlız kolları yarıya kadar şanel setendi ustune fransız gupuru elinin ustune kadar ispanyol uzanıyordu.gelinligin beli kosajlı ,etek kısmı gupur ,satenın ustune duz ınıyor ve yandan 1gulle tutturulmustu.yaka kısmını hatırlamıyorum basortusu ortmus cunku.
ayy ben resmi koyamıyorum buyukmu gelıor ne anlamadım ?:S okadar yazdım hayal edin sizde
ha bu rada benımde tencere takımım karacanın içinde ek olarak caydanlık , cezve takımı , duduklusu vardı.benımkının sapları fıstık yeşili :) öle klasık tencerelerden almadım iyimi ettim kotumu bilmem .modeli degişikti netten bulsamda resım koyma ozurlusuyumkinee .
iyi aksamlar kızlarrr nasılsınız? yenı gelen 2009 gelin adaylarımıza hosgeldınızz :)en son kaldım sayfadan okumaya baslayarak ancak bitirdim :)
turuncucumm benimde babam hala mişanlıma damat deil de '' delikanlı'' derdaha alısamadı vallahi gerci bu 2.damat olucak ablamdan alısık olması gerek dimi ama olmuyr demekki :) birde turuncucum benım ablamda kapalı gelindi .resim koymayı becerebilirsem ablamın gelinliginn resmını koyucam sanırım tarzına yakın bir gelınlıktır .fransız gupurluydu kuması özel getırttık istanbuldan dikimide ablamın istegi dogrultusunda dikildi.fransız guburunun altına şanel saten gecırıldı ,kolları ispanyol ,gelınlık 2parcadan oluyordu yine aynı guburden butun duvagı vardı,basortusu yıne şanel setendendi.,dirsegine kadar yine aynı guburden eldiven.yanlız kolları yarıya kadar şanel setendi ustune fransız gupuru elinin ustune kadar ispanyol uzanıyordu.gelinligin beli kosajlı ,etek kısmı gupur ,satenın ustune duz ınıyor ve yandan 1gulle tutturulmustu.yaka kısmını hatırlamıyorum basortusu ortmus cunku.
laa turuncu been saa kustum nırdesın sen bee
Şenizgünaydın sevgili arkadaşlarım..
dün işlerim pek yoğundu , sizi okudum fakat yazmaya vaktim olmadı..
keyifler nasıl
Şenizgünaydın sevgili arkadaşlarım..
dün işlerim pek yoğundu , sizi okudum fakat yazmaya vaktim olmadı..
keyifler nasıl
oyyy küsme böcüğüm yaa.:1hug:
İşyerinde işler biraz yoğundu.O yüzden pek ilgilenemedim. a.s.
Nasılsın bakalım ? Keyifler yerindemi ?
Günaydın libra :1hug:
Haftasonuna yaklaştıkca keyifim daha iyi oluyooor.Pazar günü nişanlım geliyor coksekeriremsu.Bi an önce pazar olsun istiyorum :icecream:.1 ay oldu görüşmeyelii.Çook özledimm Şeniz
Sende keyifler nasıl bakalım ?
banane kustum baska topıclere yazdın ama neysee :1closedeyes:
ben ıyıyım valla oturuyom baska bısey yapmıymhe bıde kıtap okuyom
saana ceza vercem bıdaha ışın olsada slm yazcan haa
bız ıyıyız sen naptın anlat hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?