2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınnnn tatlicadiarzu
mız mız 1 ay bekle kız nolceksee alla alla keske benımde öle olsa ama bak baa hıc yok koca bılem yok (zaten ıstememde) gamyoncuiremsu
arzum evt cnm cok becerıklıyım evelallah ama bu erkekler kıymet bılmıyıı
baksana tarkan bıle bılge yı 7yıl sonra terk ettı yazık bee koca 7 yıl :1no2:

iyi aksamlar kızlarrr nasılsınız? yenı gelen 2009 gelin adaylarımıza hosgeldınızz :) en son kaldım sayfadan okumaya baslayarak ancak bitirdim :)
turuncucumm benimde babam hala mişanlıma damat deil de '' delikanlı'' der daha alısamadı vallahi gerci bu 2.damat olucak ablamdan alısık olması gerek dimi ama olmuyr demekki :) birde turuncucum benım ablamda kapalı gelindi .resim koymayı becerebilirsem ablamın gelinliginn resmını koyucam sanırım tarzına yakın bir gelınlıktır .fransız gupurluydu kuması özel getırttık istanbuldan dikimide ablamın istegi dogrultusunda dikildi.fransız guburunun altına şanel saten gecırıldı ,kolları ispanyol ,gelınlık 2parcadan oluyordu yine aynı guburden butun duvagı vardı,basortusu yıne şanel setendendi.,dirsegine kadar yine aynı guburden eldiven.yanlız kolları yarıya kadar şanel setendi ustune fransız gupuru elinin ustune kadar ispanyol uzanıyordu.gelinligin beli kosajlı ,etek kısmı gupur ,satenın ustune duz ınıyor ve yandan 1gulle tutturulmustu.yaka kısmını hatırlamıyorum basortusu ortmus cunku.

hos geldın canım senın dugun tarıhın bellımı

sağol tatlım.maalesef diil canım nişanlımın abd ye tayını çıktıda (askeri personel) 9ay kadar orada olcaklar ama daha abd ye gidecekleri tarih belli olmadıgından bizim dugun tarihide belli deil.ama tahmını temmuz yada eylul diorus bakalım hayırlısı ne olursa . senınkısı bellimi peki?

ayy ben resmi koyamıyorum buyukmu gelıor ne anlamadım ?:S okadar yazdım hayal edin sizde
ha bu rada benımde tencere takımım karacanın içinde ek olarak caydanlık , cezve takımı , duduklusu vardı.benımkının sapları fıstık yeşili :) öle klasık tencerelerden almadım iyimi ettim kotumu bilmem .modeli degişikti netten bulsamda resım koyma ozurlusuyumkinee .

cnm resım koymanın cok kolay yolunu dıyem saa resmın ustune tıkla ozellıklerden url kopyala yazı yazdığın yerdekı yarı panel var ya oraya yapstr kesın cıkar ayrıca yapiştrmadan evvel htpp yazısını sıl öle yapıstr

gunaydın canım bende o söledıgın takımdan aldım karacadan tabıkı daha kullanamadım ama cok guzel görunuolar gule gule kullan gamyoncuiremsu

kanımca sızler akşamları gırıyonuz bende gunduzlerı ama bana sormak ıstedığınız bıey varsa yazın ben sabah cvplarım kıb yaa bu arada buraya kımse uğramaaz oldu kızıyom ama

Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Abbacım bu gelinliği mutlaka görmek istiyoruuum.Gelinliği nasıl ekleyebileceğine gelincehttp://www.kadinlarkulubu.com/foruma...372/index.html buraya tıklarsan foruma nasıl resim eklendiğini öğrenirsin canım yerimseniben

Şenizgünaydın sevgili arkadaşlarım..
dün işlerim pek yoğundu , sizi okudum fakat yazmaya vaktim olmadı..
keyifler nasıl

Şenizgünaydın sevgili arkadaşlarım..
dün işlerim pek yoğundu , sizi okudum fakat yazmaya vaktim olmadı..
keyifler nasıl

Günaydın libra :1hug:
Haftasonuna yaklaştıkca keyifim daha iyi oluyooor.Pazar günü nişanlım geliyor coksekeriremsu.Bi an önce pazar olsun istiyorum :icecream:.1 ay oldu görüşmeyelii.Çook özledimm Şeniz

Sende keyifler nasıl bakalım ?

oyyy küsme böcüğüm yaa.:1hug:
İşyerinde işler biraz yoğundu.O yüzden pek ilgilenemedim. a.s.
Nasılsın bakalım ? Keyifler yerindemi ?

banane kustum baska topıclere yazdın ama neysee :1closedeyes:
ben ıyıyım valla oturuyom baska bısey yapmıym
he bıde kıtap okuyom

canııııımmmmm kıyamam sana yaaaaa..senin yine 1 ay olmuş görmeyeli..kuzum ben nisan ayından beri görmüyorum ve ekime kadar da göremiycem:çok üzgünüm:izin problemi var benim kocişimin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…