kıslar nediyonuz sizz ben daha hiç bi şi almadımtatlicadiarzu
seneye ağustosda yada nasipse ramazandan sonra olacak düğünümcoksekeriremsu
yandım ben yaa:bbo:
bu ay yemek takımından başlıyım bari
karacanınkini alıcaktım..
kızlar karacanın 995 YTL kampanyası var yemek takımı alan var mı aranızda...annem çok beğenmiş ama ben korkuyorum alınca uzun yıllar dayanır mı acaba...daha aday bile yok bende ama yavaş yavaş başlayalım diyo annem.fikrinizi almak istedim
benım 60 dene havlum var hemıde hepsının örneklerıne nadr rastlanır eskı ornek deıldr cok severım dantel yapmayı gecen ay 10 tane daha yaptım benn evlenene kadr bı 80 olur kesın mahalle benden örnek ıster ama ben vermem cok samımı deılsem kıskanıyom gecen ay bırıne verdım pıke takımınım yastığını kaybetmıs saf yenıde öruyo ama aynı kalınlıkta öremez bıde ıpı tuturamaz ondan sonra töbe ettımm bıde ben cok ördum ya oyuzden sımdı tığ elıme bıle almıyom yeter gamyoncuiremsu
ana demırbasta evlenıymıs hec demedın kız bıze hayrlı olsun :1hug:
maşallah kıs ne kadar hamaratsın öyle :1shok:.
Ben bu konuda biraz beceriksizim.Bide benim için pratiklik önemli.Dantel olan havluları yıkadıktan sonra dantellerini ütülemen gerekiyor.İlk günler zevk verirde sonrasında zorlanır insan.Heleki çalışacaksan.O yüzden ben hazır güpürlü modelleri alıyorum.Annem önceden örmüş bisürü havlu kenarı.Onlarıda bohçaya koymak istiyorum.Tabi en güzellerini kendime ayırdım :roflol:.Dolabımda 5-10 tane dantelli havlu bulunsun demi.
uğurböceği merak ettim kusura bakma geçenlerde ayrıldığını falan yazmıştın sorunlar düzeldi mi cnm?Ne alemdesin?
kızlar karacanın 995 YTL kampanyası var yemek takımı alan var mı aranızda...annem çok beğenmiş ama ben korkuyorum alınca uzun yıllar dayanır mı acaba...daha aday bile yok bende ama yavaş yavaş başlayalım diyo annem.fikrinizi almak istedim
işte benim almayı düşündüğüm set kampanyalı karacaannen cok haklı cnm karaca mı tam bılomıyom ama bı kampanya var bence keısnlıkle onu alma neden mı kahvaltı takımı verıyoz dıyolar dandık cok kalın bı set ığrenc tatlicadiarzu sonra hep elınde kalmıs desenlerı kakalıyolar sana bence sen kutahya al yanında cko guzel bıde kahvaltı setı al ınce olsun ben kalın seylerden hoşlanmam
işte benim almayı düşündüğüm set kampanyalı karaca
şimcik olmasmı diyon böcük senfisfisfis
kalınlık incelik felan hey allam ben bi şi bilmiyom sazan gibi atlıyacaktım:uhm:
kütahya nın fiyatları ne kadarkii
çok uçuk bi fiyatda yemek takımına vermek istemem çünkü her zaman kullanılacak bi şi diil
tabıkıde guzelım senın dugun nezaman olur söle bakımsaol bitanemmmmm açılışı sen yapıcan önce ama yawrimmm:icecream:
tecrübelerinide paylaşıcan bisleee jeyyar
haklısın cnm hayırlısı neyse onu istemek en güzeli....Allah karşımıza hayırlı insanları çıkarsın inş.
ya arkadaşlar sizin yemek takımlarının resimlerini koysanız da bi baksam bende.ve kaç parça fiyatları ne güzel olur valla.
canım çok isterdim takımın resmini koymayı ama internette aynı takımı bulamadım maalesef.
84 parça benimki.Karacadan aldım.Fiyatı 550 ytl civarıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?