- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
çok güzel bu tam istediğim gibi:1rolleyes:
çok masraflı bu iş ya..
çok masraflı bu iş ya..
sorma canım yaa.Herkes erkek tarafının bütün masrafı çektiğini sanır.Kız tarafının harcamaları göz ardı edilir.Anneler kız bebekleri doğduktan sonra çeyize başlıyorlar.Bi hesaba dökülse bu harcamalar kız tarafının masrafı daha fazla çıkar inan ki..naniknanik
kız daha dur bee naptınn kı benım gıbı deılsın avukatsın sende para ganı
valla sekreterin maaşı , sigortası , çayıydı,suyuydu,elektriğiydi derken bi masraf kapısı daha eklendi..yandım bengamyoncuiremsu
yanını görur allah kız sen yeterkı ceyız duzcem de ben saa öle bılgıler verırımkı ağzın acık kalır bende tam bı çene var kımse basa cıkamıyo mağazacılar dedımı yapıyo
çok hoşsun canım yaa..ben bu konuda o kadar cahilim ki iyi ki keşfetmişim burayı:içelim:
valla bende artık heves fılan kalmadı bakmayın hevesım kırılmıs durumda bır bucuk senedır ha su gun evlenecez ha bugun ha su gun dıye dıyeeeeeee artık bıktım ya olsun ya ne olacaksa olsun yawwwwwwwwwwwwwwww
mız mız seni sonunda çileden çıkarmışlar :tomato:
aynen ole canım erkek arkadasım dıo yelız aılen neden bole yapıo dıo bız bak ev tutmakdan dugun solunu tutmakdan bahsedıyoruz sız hala bekletıyorsunuz ne onlara bırsey dıyebılıyorum ne kendı aıleme ortada kaldım gıttı
eskıden ben erdeme hep sey derdım 2008 temmuzu bır gun gecsın senı bırakıırm hele bır gelmeyın ıstemeye derdım sımdı hersey tam tersı oldu onlar gelmek ıstıo annem ertelııııı
ısın komıgıde erdem aynısını sımdı bana dıyo bır gun gecsın bırakırım senı dıye :mymeka:
benım 60 dene havlum var hemıde hepsının örneklerıne nadr rastlanır eskı ornek deıldr cok severım dantel yapmayı gecen ay 10 tane daha yaptım benn evlenene kadr bı 80 olur kesın mahalle benden örnek ıster ama ben vermem cok samımı deılsem kıskanıyom gecen ay bırıne verdım pıke takımınım yastığını kaybetmıs saf yenıde öruyo ama aynı kalınlıkta öremez bıde ıpı tuturamaz ondan sonra töbe ettımm bıde ben cok ördum ya oyuzden sımdı tığ elıme bıle almıyom yeter gamyoncuiremsu
slm kızlar valla ceyız adına benım herseyım hazır sayılır fazla abartıyı sevmıyorum
bırde artık olsun ya ne kadar uzursa o kadar seyı cıkıo kızlar ben buna ınanıyorum erkek taradı ekım bası dıo annem kasım dıyooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?