2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hayırlı olsun şekerleeer a.s.
Ooh sizlerin tarihler belli olmuş valla, ay bizim daha tarihimiz belli değil fisfisfis
canım ben asker adamla evleneceğim için onların herrşeyi önceden belli olmak zorunda. ona göre bir dahaki yaz izinlerini ayarlayacak yerimseniben ama nikahı ekimde kıyıcaz...

canım ben asker adamla evleneceğim için onların herrşeyi önceden belli olmak zorunda. ona göre bir dahaki yaz izinlerini ayarlayacak yerimseniben ama nikahı ekimde kıyıcaz...

Evet onlardan haberim var, lojman meselesi icindi hatta ekimdeki nikah. Bizim askerlik durumumuz da daha farklı. Sizinkiler daimi asker, benimki de mart sonu gibi bitirecek inşallah sırnaşık şey
Vay be askeri disiplin tee 1 yıl önceden evlenme tarihini belirletiyor demek. Bakalım bizim tarihimiz ne zaman olacak... Biz de kardeşimin öss ye girdikten sonra yapacağız. Yavrum sınav stresi icinde bir de bu streslerle uğraşmasın diye :teselli:

yani biraz daha bekleyip öyle nikah yapsak olur tabi. ama benim kimliklerim,sağlık karnem falan çıksın hazır olsun istiyoruz. ayrıca lojman puantajı için çok faydası var puanı artıyor yerimseniben ayrıca evlend diye maaşına küçük bir miktar zam geliyor...
birde şubatta balayı kontejanı için kampaa başvuracak... ehh hepsini göz önüne alınca erken nikahta keramet vardır diyoruz :roflol:
canım yaa sende asker yolu bekliyormuşsun allah tez zamanda kavuştursun canımm.... :1hug:

Oooo süpermiş tabi ki erken nikahta keramet vardır bu durumda :roflol:
Amin canım, sağolasın. Asker yolu beklerim günü güne eklerim...

Günaydınn güzelleeer..Cumartesi günlerini çook seviyorum.
Bugün yarım gün çalışıyorum yarında tatill.Oooh güzel bir uyku çekecem :teytey:

Günaydınn güzelleeer..Cumartesi günlerini çook seviyorum.
Bugün yarım gün çalışıyorum yarında tatill.Oooh güzel bir uyku çekecem :teytey:

Günaydın kızlaar... a.s.
TuRuNCucum ben de çok seviyorum cumartesileri, durumlarımız aynı. Ben de yarım gün çalışıyorum.
Çıkışta da kek kalıpları almaya gideceğim bugüüün :dance:

Günaydın kızlaar... a.s.
TuRuNCucum ben de çok seviyorum cumartesileri, durumlarımız aynı. Ben de yarım gün çalışıyorum.
Çıkışta da kek kalıpları almaya gideceğim bugüüün :dance:

Bende çıkışta eve gidip tembel tembel yatmayı düşünüyorum sırnaşık şey.Bu sıcakta yapılabilecek en güzel şey bu olsa gerek

Günaydın TuRuNCu a.s.
Günaydın kızlaaar a.s.
Ben de herkese güzel mi güzel bir hafta diliyorum yerimseniben

günaydın kızlar........... hafta sonunuz nasıl geçti

gunaydın kızlar ctesı sıvanı gectımm dunku saldırıyı yapanların allah cezasını versın ıns pıs haınler

bırgun o kazdıklar kuyuya kendılerı duser ıns tez zamnda sözlumden ayrıldığımda bıle beddua etmemıstım cok cnm yandı cokk okadr ınsan ahh ahh yazık oldu mekanları cennet olsun ıns kalanlarada acıl sıfalar
bu arada maynak turuncu falan nerde mızmız kımsecık yokk be yaa

aha hosgeldın kuzum kımsecık yazmıyo anam yaa sastım kaldım bak benım sevgılım bıle yok ama sızı yanlız bırakmıyom sız nısanlısınızı benı bırakıyonuz ayrıca benı ıstemeye gelceklermıs ıkı kısı ama ben ıstemıym bakalım kısmet

bu arada nişanlımın amcasının nişanında giymek için etek ve üstüne önü pullu arkası saten bir bluz aldım ayakkabı ve çanta umarım güzel olurum yoksa çok üzülürüm.

kandılınız mubarek olsun allahıma sukurler olsun sabah kalktımkı yağmur yağıyo hemde nasıl YOKTAN VAR EDEN VARDAN YOK EDEN RABBIME BINLERCE SUKUR ETTIM
naptınız burayı ekıyonuz artık be nerdesınız bakem
mız mız amma cok resım koymusn bee ıkı taneyle ben doymam dıyem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…