2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

saol cnm valla bızım evede ramak kalmıstı hemıde evde kasamız vardı ve abımın düğününe 2 gun kala eve hırsız grmeye calısmıs ama gırememıstı ınan bana bunu bızım en yakınlarımız yapıyoo emın ol yoksa bzım tam komsumuz evde yokken ılkdefa gundz vaktı bu olaylar oluyo ve ınanamzsın ya allahım kotulere fırsat vermeısn gözlerı kör olsun keske hırsızlık yapanın kolunu kesseler keske tecavuz edenı ıdam etseler bak ozmn bu olaylar oluyo mu benım kankam polıs o gece yakalıyo sabh arka kapıdan bıırakıyolar ve ınanmıycaksın 4ay once cekmecemden telım calındı calan bellı savcılığa herseyı ıle verdım kımlığını bıle fotokopısı ıle ama dun kağıt gelmıs zamanları yokmus benım telle ılgılenmeye 1000ytl lık tel gıttı

Ayyy hadi yaaa :1shok: Canım valla çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Kesinlikle katılıyorum sana, cezasını vereceksin bak gör bir daha yapabiliyor mu Allahım sen koru bizi yaa...

turuncu canım saatin çıkar biryerlerden umarım.Ben de hediyeme çok değer veririm bana 5 yıl önce aldığı kolyeyi bile saklarım bir kere kayboldu sandım zır zır ağlamıştım ama buldum sonrada.Bu arada aramıza sürekli katılanlar var çok mutlu oluyorum 2009 gelinleri de arttı.

canım benim ya sorma geçen gün bizim burdan birinin eltisinin evine hırsız girmiş su istemiş kadın da arkasını dönmüş tam suyu vericekken kadına saldıröışlar kadın boğuşmuş kadın diyormuş hiçbirşeyimi vermedim,kaçtım ellerinden diye ama mosmor olmuş heryeri ama o da iyi yolmuş tırnaklarıyla hırsızların yüzünü .Allah korusun ya emek verip birşeylere sahip olmaya çalışıyoruz.

Canım çok geçmiş olsun ya:1shok:.
Verilmiş sadakanız varmış.Rabbim esirgesin korusun hepimizi.

sorma güzelim yaa.Evde bi yerde kayboldu ondan eminimde bi türlü bulamıyorum.Bugün odamı tekrar bi arayayım.:çok üzgünüm:

sanırım bende yakında aranıza katılcam kızlarrrr annemi bi ikna edebilsek yüzük takılcakta annem kıyıpda veremyr beni:)))

sanırım bende yakında aranıza katılcam kızlarrrr annemi bi ikna edebilsek yüzük takılcakta annem kıyıpda veremyr beni:)))

canım benim annem de öyleydi ama hala kıyamıyor dün akşam bile diyor seneye bu zamanlar akşam işten gelmeni bekleyemiycem diyor ağlamamk için bend e konuyu kapatıyorum sonra kaçıyorum yanlarından.senağlama

canım benim annem de öyleydi ama hala kıyamıyor dün akşam bile diyor seneye bu zamanlar akşam işten gelmeni bekleyemiycem diyor ağlamamk için bend e konuyu kapatıyorum sonra kaçıyorum yanlarından.senağlama

ben annemi daha gelmelerine bile ikna edemedim senin annen gibi oda sen gidince ben napcam ev bos kalcak falan diyip üzüyor benide :çok üzgünüm: inşş bende sizin gibi basarılı olurumda söz fotolarımı koyarım :sm_cool:

ayyy kızlar benım annemde öle aglamamk ıcın zor tutuorum kendımı yalnız kalıcak annem ben baska sehırde ancak yılda 2kez gelırım calısırsam yılda 1kez off off nasıl zoruma gıdıor bı bılsenız ((((((((((((

canım başka şehirde olucan haklısın.Ben düğün salonundan çıkış anını düşünmek bile istemiyorum annem nişanda bile ağladı bir köşeye oturdu kaldı.Bütün arkadaşlarım sordu annenin neyi var diye.O öyle yapınca ben de çok üzülüyorum.Offff offfff en iyisi erkek olmakmış

bagrımı yakmayın kızlar zaten dusundukce cok kötu oluorum kınamda cok aglıcam ben daha sımdıden basladım ama evde aglamıyorum anneme guc vrıorum ne guzel yuvamı kuruorum falan dıorum oda sakasına gıtte gelın alam söle gezem tozam dıor:çok üzgünüm:

ben evin en küçük kızıyım .3 kız kardeşiz biz ben en sonum ve 9 ayım kaldı.Ben de çok ağlarım keşke tutabilsem kendimi.Ablalarımdan biri ağlamamıştı ona hayranım ama diğeri benim gibi sulu gözlü.Neyse alışıcaz canım ya

ben budayım yaa sızn konularla alakam kalmadı pek ama kendıme ask adamı bulursam ok hanıya yk deıl ama suanlık ıstemıyom benı pek sarmayan konulardada bısey yazmıyom

selam kızlar nasılsınız ? ben aranıza pek katılamayacagım cunku yurt dısından ablam gelıcek 1,5 ay kadra burada durcaklar ama ara ara girer bir selam verırım bu pztsi burdalar insallahhh.. opuyorum hepiniziii gorusmek üzeree.. a.s a.s.

sağolun kızlarrr :))) ay nasııı sevincliyim bilseniz ,birde ilk defa bukadar uzun sure kalcak gecen sen filan hep 10gun kaldı (( haftasonuda aşkum gelicekk oyzden giremeyevcem yanee :DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…