- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
saol cnm valla bızım evede ramak kalmıstı hemıde evde kasamız vardı ve abımın düğününe 2 gun kala eve hırsız grmeye calısmıs ama gırememıstı ınan bana bunu bızım en yakınlarımız yapıyoo emın ol yoksa bzım tam komsumuz evde yokken ılkdefa gundz vaktı bu olaylar oluyo ve ınanamzsın ya allahım kotulere fırsat vermeısn gözlerı kör olsun keske hırsızlık yapanın kolunu kesseler keske tecavuz edenı ıdam etseler bak ozmn bu olaylar oluyo mu benım kankam polıs o gece yakalıyo sabh arka kapıdan bıırakıyolar ve ınanmıycaksın 4ay once cekmecemden telım calındı calan bellı savcılığa herseyı ıle verdım kımlığını bıle fotokopısı ıle ama dun kağıt gelmıs zamanları yokmus benım telle ılgılenmeye 1000ytl lık tel gıttı
saol cnm valla bızım evede ramak kalmıstı hemıde evde kasamız vardı ve abımın düğününe 2 gun kala eve hırsız grmeye calısmıs ama gırememıstı ınan bana bunu bızım en yakınlarımız yapıyoo emın ol yoksa bzım tam komsumuz evde yokken ılkdefa gundz vaktı bu olaylar oluyo ve ınanamzsın ya allahım kotulere fırsat vermeısn gözlerı kör olsun keske hırsızlık yapanın kolunu kesseler keske tecavuz edenı ıdam etseler bak ozmn bu olaylar oluyo mu benım kankam polıs o gece yakalıyo sabh arka kapıdan bıırakıyolar ve ınanmıycaksın 4ay once cekmecemden telım calındı calan bellı savcılığa herseyı ıle verdım kımlığını bıle fotokopısı ıle ama dun kağıt gelmıs zamanları yokmus benım telle ılgılenmeye 1000ytl lık tel gıttı
turuncu canım saatin çıkar biryerlerden umarım.Ben de hediyeme çok değer veririm bana 5 yıl önce aldığı kolyeyi bile saklarım bir kere kayboldu sandım zır zır ağlamıştım ama buldum sonrada.Bu arada aramıza sürekli katılanlar var çok mutlu oluyorum 2009 gelinleri de arttı.
sanırım bende yakında aranıza katılcam kızlarrrr annemi bi ikna edebilsek yüzük takılcakta annem kıyıpda veremyr beni:)))
canım benim annem de öyleydi ama hala kıyamıyor dün akşam bile diyor seneye bu zamanlar akşam işten gelmeni bekleyemiycem diyor ağlamamk için bend e konuyu kapatıyorum sonra kaçıyorum yanlarından.senağlama
canım başka şehirde olucan haklısın.Ben düğün salonundan çıkış anını düşünmek bile istemiyorum annem nişanda bile ağladı bir köşeye oturdu kaldı.Bütün arkadaşlarım sordu annenin neyi var diye.O öyle yapınca ben de çok üzülüyorum.Offff offfff en iyisi erkek olmakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?