selam kızlar nasılsınız ? ben aranıza pek katılamayacagım cunku yurt dısından ablam gelıcek 1,5 ay kadra burada durcaklar ama ara ara girer bir selam verırımbu pztsi burdalar insallahhh.. opuyorum hepiniziii gorusmek üzeree.. a.s a.s.[/QUOT]
Gözün aydın canım.Hem sana hem ablana iyi tatiller diliyorum a.s.
slm kızlar dun gıttık yzuuklerı aldık alyans bırde tek tas aldı kaynanam bana :) hemde kocaman taslı:)
ahanda bunun aynısı
evet ya canım sıkılıyor ve işyerinde de artık canımı sıkıyorlar offf offf kızlar benim bu bunalımdan kurtulmam için çeyizlik alışveriş yapmam lazım
Bende çeyizlik alışveriş yapayım diyorum ama sıcaktan dışarı çıkasım gelmiyor ki.Bide benim alınması gereken büyük ihtiyaçlar alındı hep.Ivır zıvır şeyler kaldı.Onlar içinde sıcakta çarşıya gidesim hiç gelmiyor.
Zaten annemde bişi almama izin vermiyor.Ne güzel cicili bicili rengarenk nevresim takımları var.Ne olur sanki alsam bikaç tane dahaa :dilcikar:.
Bende alışveriş yapmak istiyoruuum. Küçük ev aletlerini falan alacağım bi dışarı çıkabilirsem ama çok sıcaaak
Benim de almam gereken biiir sürü şey var daha off. TuRuNCu sen ne güzel büyükleri çıkarmışsın aradan.
Bazen stres oluyorum yetişecek mi diye. Sanki önümüzdeki ay evleniyorum :mymeka: Daha kocamaan bir sene var; ama gel bunu bir de bana anlat işte :tomato:
Allah hayrını versin emi :1hug:
Daha önümüzde koca bi yıl var.Rahatlıkla yetişir.
Ben normalde bu sene düğün olacak diye herşeyimi önceden almıştım ama ertelendi.O yüzden bu sene rahatım yerimseniben
Ay canım sorma annem de bıktı benden. Annee yetisir di mi deyip duruyorum. Kızım tabiki yetişir daha 1 sene var diyor. Yazık kadıncağız sabırla yetişir diyor her defasında :1hug:
Bir de sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bir müddet çeyizle ilgili birşey bakmadığım zaman veya almadığım zaman böyle bir eksiklik hissediyorum. Ödevini yapmamış çocuklar gibi suçlanıyorum :1ninca: Neyse yarın kek kalıplarımı almaya gideceğim Tefal'e. Sabırsızlıkla yarının olmasını bekliyorum :sm_cool:
kızlarrr seneye bu gün arkadaşınız evleniyorrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
kızlarrr seneye bu gün arkadaşınız evleniyorrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
Hadi hayırlısı bakalım..
Bende seneye yarın evleniyorum inşaallah sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?