2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın başka bir yer bulamıycaz bize yakın güzel düğün salonu yok e o düğün salonunu da beğendik kroki koyarız diyordu nişanlım da zaten.2500 ytlye tutucaz kısmetse.Porselen tabak ile servis yapaaklar plastik olmayacak.

Ya salon çok güzeldi bence.
Bütçesi size uyuyorsa gerisini düşünmeyin derim.Araya araya bağdat bile bulunur kaydirigubbakcemile3

Rica ederim canım, ne demek. Bak tabak olayı da süpermiş. Takdir ettim. kaydirigubbakcemile5

canım sorunun ne olduğunu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama anlatmak istersen rahatlarsın

canım biz kasımda sözlendik ve mayıs gibi nişanımız olacaktı
ama gel gör ki ocak ayı gibi aramızda çok tatsız bir kavga vukubuldu ve olaya aileler de dahil oldu
böylelikle babama gün doğdu..zaten evlenmemi istemiyordu , eline bir bahane geçmiş oldu..
şimdi ses seda yok nişanım da olmadı , sözlümün sözünü bile ettirmiyor evde..
sözlüm de bir taraftan baskı kuruyor haklı olarak en geç kasımda resmi nikah yapalım diye..
ne yapacağımı şaşırdım artık..
babam konuyu açtırmıyor bile , sanki onunla evlenirsem evlatlıktan reddedicekmiş gibi beni..
zaten baştan beri durum böyle , bahane arıyordu..onu da buldu..
ben ne yapıcam

Ya salon çok güzeldi bence.
Bütçesi size uyuyorsa gerisini düşünmeyin derim.Araya araya bağdat bile bulunur kaydirigubbakcemile3

Canım salon gerçekten güzel bütçeye de uygun diğer yerlere göre.Servis de güzel nişanlımın arkadaşı evlendi orda ben gidememiştim nişanlım çok beğenmişti bana anlatmıştı hep.

kıyamam canım yaaa :teselli:
Hiç mi destek olacak biri yok etrafında?
Annen ne diyor bu duruma?
Yardımcı olmuyormu hiç ?
Bu arada aile büyükleri ne alemde?Biri ön ayak olmalı ki orta yol bulunsun.Bu şekilde çok yıpranırsın güzelim yaa

düğünün yemekli mi olacak canım ?

canım benim ya zor bir durum zamanla düzelir belki diycem ama sözlün var arada konuşmayı denedin mi babanla.Barıştığınızı biliyor mu

annem arada kalıyor..
babam terör estiriyor zira..
amcamın gelmesini bekliyorum , bu hafta sonu gelecek..
tek umudum o..eğer o da ikna edemezse ne olur bilemiyorum..
çok yıprandım çok..

hayır canım normal pastalı servis.Yemekli bizim için fazla .Çünkü ne kadar uygun olursa bizim için o kadar iyi.İstanbulda yemekli yerler de 10.000 ytl üstü

evet canım bizde pastalı servis düşünüyoruz.Bütçemize böylesi daha çok uyuyor.Aslında ben yemekli istiyorum çünkü iki şehir arası 5 saat.Düğüne gelen misafirlere artık erkek evi evde yemek hazırlar napalım :sm_confused:

lıbra uzulme cnm hersey olacağına varır bak benım takvımım hala kendınce sayıyo benımde dun dayım geldı ılla gtcem hesap sorcam bı sebep olmalı dıyo bende arada kaldımm napcam bılemıyom
ama uzulme hayrlısı olsun aılenıde hıc uzme bakarsın bıgun hıc değmez buna h

annem arada kalıyor..
babam terör estiriyor zira..
amcamın gelmesini bekliyorum , bu hafta sonu gelecek..
tek umudum o..eğer o da ikna edemezse ne olur bilemiyorum..
çok yıprandım çok..

OOOOfff aynı benim babaaam kafamçokkarıştı
Erkek tarafı arayıp sormuyormu hiç sizi?Babanı arasalar,nişan yapmak istediklerini söyleseler.CADIARZU

OOOOfff aynı benim babaaam kafamçokkarıştı
Erkek tarafı arayıp sormuyormu hiç sizi?Babanı arasalar,nişan yapmak istediklerini söyleseler.CADIARZU

canım erkek tarafı artık babam tarafından refuze edilmekten bıktı..
herkesin bir onuru gururu var..
o nedenle ben de fazla üzerlerine gidemiyorum , kayınpederimde kalp ,şeker ve tansiyon var..
babam adamı yerin dibine sokuyor..
en son bizim kavga olayımızdan sonra aramıştı kayınpederim durumu düzeltmek için..
babam adamda bir daha arayacak hal bırakmadı..
herkes bu duruma benim için katlanıyor..

merhaba kızlar kısmet olursa bende seneye evleneceklerdenim:)
ama daha hiç birşey belli değil:) yani ne nişan oldu, ne söz sadece sevgilimle biz öyle düşünüyoruz. bakalım kısmet artık. şu an için önümüzde askerlik var. hftaya asker oluyor inşallah kısa dönem çıkar da hemen gider gelir. çok stresliyim çokkkk offf...

ayy cnm cok zor bı durum yaa ayrılık cok kotu neysee bn daha kotu olmadan konu değşştrcem
hosgeldın cnm sende aramıza
kız alev sıbel kopcaz demı kız ıstda allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…