Haklı bence canım nişanlın. Olmadı ufak bi kroki koyarsınız ana caddeden sonra nereye dönüleceğine dair. Ben son zamanlarda birkaç davetiyede gördüm bunu. Zarfın içinde ayrı bir kagıt olaraktan gidilecek yerin ana yollarla baglantısını gosteren bir hava fotosu koyuyorlar yerimseniben
aynı canım sabah oldu yine işe geldik.Hayat işte herşey aynı...Şu düğün salonunu tutsak bi heyecan olucak vallahi.O size gösterdiğim düğün salonu biraz aralarda o yüzden istemiyorum ama hoşumuza da gitti.Nişanlım da herkes bulur diyor.Biz herkesin düğün salonlarına giderken biliyor muyduk artayıp buluyorduk diyo.Bilmiyorum siz ne dersiniz
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın başka bir yer bulamıycaz bize yakın güzel düğün salonu yok e o düğün salonunu da beğendik kroki koyarız diyordu nişanlım da zaten.2500 ytlye tutucaz kısmetse.Porselen tabak ile servis yapaaklar plastik olmayacak.
canım sorunun ne olduğunu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama anlatmak istersen rahatlarsın
Ya salon çok güzeldi bence.
Bütçesi size uyuyorsa gerisini düşünmeyin derim.Araya araya bağdat bile bulunur kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese ,
evde gerginlik hat safhada..
sözlüm bir taraftan baskı kuruyor , en geç kasımda resmi nikah diye..
babam hiiiiiiiççççç oralı değil..kızım ne yaptın delikanlıyla diye sorması gerekmez mi bir babanın..
ben evlenmeden deli olucam galibaÇok üzgünüm çoook
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın başka bir yer bulamıycaz bize yakın güzel düğün salonu yok e o düğün salonunu da beğendik kroki koyarız diyordu nişanlım da zaten.2500 ytlye tutucaz kısmetse.Porselen tabak ile servis yapaaklar plastik olmayacak.
canım biz kasımda sözlendik ve mayıs gibi nişanımız olacaktı
ama gel gör ki ocak ayı gibi aramızda çok tatsız bir kavga vukubuldu ve olaya aileler de dahil oldu
böylelikle babama gün doğdu..zaten evlenmemi istemiyordu , eline bir bahane geçmiş oldu..
şimdi ses seda yok nişanım da olmadı , sözlümün sözünü bile ettirmiyor evde..
sözlüm de bir taraftan baskı kuruyor haklı olarak en geç kasımda resmi nikah yapalım diye..
ne yapacağımı şaşırdım artık..
babam konuyu açtırmıyor bile , sanki onunla evlenirsem evlatlıktan reddedicekmiş gibi beni..
zaten baştan beri durum böyle , bahane arıyordu..onu da buldu..
ben ne yapıcam
düğünün yemekli mi olacak canım ?
kıyamam canım yaaa :teselli:
Hiç mi destek olacak biri yok etrafında?
Annen ne diyor bu duruma?
Yardımcı olmuyormu hiç ?
Bu arada aile büyükleri ne alemde?Biri ön ayak olmalı ki orta yol bulunsun.Bu şekilde çok yıpranırsın güzelim yaa
hayır canım normal pastalı servis.Yemekli bizim için fazla .Çünkü ne kadar uygun olursa bizim için o kadar iyi.İstanbulda yemekli yerler de 10.000 ytl üstü
libra canım nerde oturuyorsun sen
annem arada kalıyor..
babam terör estiriyor zira..
amcamın gelmesini bekliyorum , bu hafta sonu gelecek..
tek umudum o..eğer o da ikna edemezse ne olur bilemiyorum..
çok yıprandım çok..
OOOOfff aynı benim babaaam kafamçokkarıştı
Erkek tarafı arayıp sormuyormu hiç sizi?Babanı arasalar,nişan yapmak istediklerini söyleseler.CADIARZU
kıyamam canım ya umarım amcan birşeyler yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?