2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tamam canım ben gelirim beraber giderizgamyoncuiremsu

canım ben baviera diye alman markası aldım yemek takımımı 300 ytl 10 taksitle kahvaltı takımımı da ablam aldı markası ünlü değil ama güzel.

evt bende mavıyı cok beğendım benım yemek takımım kutahya yanında karacanın kahvaltı takımını beles aldım bıde ablam aldı kucuk bı servıs setı kahvaltı ıcn o var
alev olur cnm bende bu ay anneme tencere setı alcam koyde kullanmak için orda yengem mahvetmıs teflonlara kasık falan sokmus sonra anneme bılet alcam harclık vercem ablama borcum var ama bıdahakı ay yok bısey ıns cnm cok guzel bızım burda bı cadde var muthıs

bızım burda kapalı bı cadde var hem cok ucuz hemde unlu markalar zaen semt olarak refah sevıyesı dusuk ya o bakımdan ucuz senı bı gezdıremde ıcın acılsın hem gelmek ısteyen olursa gelsın kız ben esenlerde oturuyom ıst olan gelsın bacım hee en onemlısı bıde pazarlık nasıl yapılır gorun bii

canım tamam gidelim.Ben varım.İstanbulda olan yok sanırım.Keşke diğer arkadaşlar dburda olsaydı turuncu,cbell,rüya,libra,abba,mız mız değil mi?

cok gecmiş olsun senağlama
allah yardımcıları olsun. babamı kaybedeli iki sene oluyor. üç gün yogun bakımda beklemiştik. ama herkesin ömründen ömür gidiyor. herseye ragmen allah dayanma gücü veriyor ve yaşamaya devam ediyorsunuz arkadaslar

cok seviyorsun üzülüyorsun haklısın. ama bence ailende cok haklı. senin göremedigin seyleri onlar görüp hissedebilir. senin daha fazla üzülmeni kırılmanı istemedikleri icin bu sekilde davranıyorlar bence. biraz daha sabır arkadasım zamanla hersey yoluna girecektir elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…