canım tamam gidelim.Ben varım.İstanbulda olan yok sanırım.Keşke diğer arkadaşlar dburda olsaydı turuncu,cbell,rüya,libra,abba,mız mız değil mi?
kızlar 5 ekım salon tutulduuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey:
selam kızlar ne zamandır yazamadım herkes iyidir umarım
bu arada yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz
merhabalar kızlar bi selam verim dedim alevesen nasılsın canım hazırlıklar nasıl gidiyor
günaydın kızlar................
Günaydın canım..Nasılsın görüşmeyeli ?
gunaydın cadı gelnlerr
nasınız dun arkdasımın ababsı kendıne geldı beyınden bgun amelıyat olcak ıns ıy olcakk
turuncu senın yerıne gezer aldıklarımızı kesın eklerım sen merak etme cnm
canım tamam gidelim.Ben varım.İstanbulda olan yok sanırım.Keşke diğer arkadaşlar dburda olsaydı turuncu,cbell,rüya,libra,abba,mız mız değil mi?
Ayyy gelirim valla, biliyosunuz benim nişanlım da İstanbul'da. Bu nedenle konu İstanbul oldu mu akan sular duruyor benim için hihoyyyt Hele hele bi de çeyiz varsa işin içinde ooooh yeme de yanında yat :jeyyar:
aynı canım sabah oldu yine işe geldik.Hayat işte herşey aynı...Şu düğün salonunu tutsak bi heyecan olucak vallahi.O size gösterdiğim düğün salonu biraz aralarda o yüzden istemiyorum ama hoşumuza da gitti.Nişanlım da herkes bulur diyor.Biz herkesin düğün salonlarına giderken biliyor muyduk artayıp buluyorduk diyo.Bilmiyorum siz ne dersiniz
günaydın herkese ,
evde gerginlik hat safhada..
sözlüm bir taraftan baskı kuruyor , en geç kasımda resmi nikah diye..
babam hiiiiiiiççççç oralı değil..kızım ne yaptın delikanlıyla diye sorması gerekmez mi bir babanın..
ben evlenmeden deli olucam galibaÇok üzgünüm çoook
Ayyy gelirim valla, biliyosunuz benim nişanlım da İstanbul'da. Bu nedenle konu İstanbul oldu mu akan sular duruyor benim için hihoyyyt Hele hele bi de çeyiz varsa işin içinde ooooh yeme de yanında yat :jeyyar:
gunaydın cadı gelnlerr
nasınız dun arkdasımın ababsı kendıne geldı beyınden bgun amelıyat olcak ıns ıy olcakk
turuncu senın yerıne gezer aldıklarımızı kesın eklerım sen merak etme cnm
gel canım yaaa çok seviniriz uğurböcüğü sen ben var mı başka kızlar buyrun istanbul alışverişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?