2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım tamam gidelim.Ben varım.İstanbulda olan yok sanırım.Keşke diğer arkadaşlar dburda olsaydı turuncu,cbell,rüya,libra,abba,mız mız değil mi?

Valla istanbulda olsaydım kaçırmazdım bu buluşmayı.kaydirigubbakcemile2
Bizim yerimizede gezin emii.Bide aldıklarınızın fotosunu çekin bizde görelim :teytey:

merhabalar kızlar bi selam verim dedim alevesen nasılsın canım hazırlıklar nasıl gidiyor

merhaba güllüşen düğün salonu bakıyoruz işte.Biz nişan olana kadar hep nikah istiyorduk nişandan sonra fikir değişti.Ve balayı için karar veremedik 03 mayıs sıcak olur mu antalya marmariste yoksa 31 mayıs mı yapsak çok kararsız bir durumdayız.Ama kısmetse 1 aya kadar tutucaz salonu .Onun haricinde herşey aynı devam ediyor sanırım yeni yıl gelince hazırlıklar artıcak ev arıycaz.nikah günü falan derken zaman geçer sanırım.
Bizim konumuza her zaman bekleriz.tecrübelerini paylaşmandan mutluluk duyarım.Gelinliğine bayıldım zaten biliyosunkaydirigubbakcemile3

gunaydın cadı gelnlerr
nasınız dun arkdasımın ababsı kendıne geldı beyınden bgun amelıyat olcak ıns ıy olcakk
turuncu senın yerıne gezer aldıklarımızı kesın eklerım sen merak etme cnm

Günaydın canım..Nasılsın görüşmeyeli ?

aynı canım sabah oldu yine işe geldik.Hayat işte herşey aynı...Şu düğün salonunu tutsak bi heyecan olucak vallahi.O size gösterdiğim düğün salonu biraz aralarda o yüzden istemiyorum ama hoşumuza da gitti.Nişanlım da herkes bulur diyor.Biz herkesin düğün salonlarına giderken biliyor muyduk artayıp buluyorduk diyo.Bilmiyorum siz ne dersiniz

günaydın herkese ,
evde gerginlik hat safhada..
sözlüm bir taraftan baskı kuruyor , en geç kasımda resmi nikah diye..
babam hiiiiiiiççççç oralı değil..kızım ne yaptın delikanlıyla diye sorması gerekmez mi bir babanın..
ben evlenmeden deli olucam galibaÇok üzgünüm çoook

canım tamam gidelim.Ben varım.İstanbulda olan yok sanırım.Keşke diğer arkadaşlar dburda olsaydı turuncu,cbell,rüya,libra,abba,mız mız değil mi?

Ayyy gelirim valla, biliyosunuz benim nişanlım da İstanbul'da. Bu nedenle konu İstanbul oldu mu akan sular duruyor benim için hihoyyyt Hele hele bi de çeyiz varsa işin içinde ooooh yeme de yanında yat :jeyyar:

Ayyy gelirim valla, biliyosunuz benim nişanlım da İstanbul'da. Bu nedenle konu İstanbul oldu mu akan sular duruyor benim için hihoyyyt Hele hele bi de çeyiz varsa işin içinde ooooh yeme de yanında yat :jeyyar:

gel kız kopalım valla sonrada parasız gecrrırız bı ayı ohh mıs gıbım kaydirigubbakcemile3

Haklı bence canım nişanlın. Olmadı ufak bi kroki koyarsınız ana caddeden sonra nereye dönüleceğine dair. Ben son zamanlarda birkaç davetiyede gördüm bunu. Zarfın içinde ayrı bir kagıt olaraktan gidilecek yerin ana yollarla baglantısını gosteren bir hava fotosu koyuyorlar yerimseniben

canım sorunun ne olduğunu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama anlatmak istersen rahatlarsın

gel canım yaaa çok seviniriz uğurböcüğü sen ben var mı başka kızlar buyrun istanbul alışverişine

gunaydın cadı gelnlerr
nasınız dun arkdasımın ababsı kendıne geldı beyınden bgun amelıyat olcak ıns ıy olcakk
turuncu senın yerıne gezer aldıklarımızı kesın eklerım sen merak etme cnm

anlaştıkkk o zaman kaydirigubbakcemile5

Rabbim arkadaşının babasına acil şifalar versin tekrardan..Umarım ameliyatı güzel geçer ve rabbim onu ailesine bağışlar..

gel canım yaaa çok seviniriz uğurböcüğü sen ben var mı başka kızlar buyrun istanbul alışverişine

Dün nişanlımla da konuşmuştuk aynı konuyu. İstanbul'daki alışveriş merkezleri ile ilgili. Dedim bi geliyim de birkaç birşey de ordan alalım, çok güzel şeyler varmış diye. Meğer aynı zamanlarda siz de burdan benzer bir muhabbet çeviriyormuşsunuz sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…