2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim ya keşek elimizden birşey gelse de bir yolunu bulabilsek

Hoşgeldin aramıza nastasia..Umarım askerine en kısa zamanda kavuşursun

böcüğüm yeni gördüm mesajını..
canım senin için de dua ediyorum..
birleşmenizi çok istiyorum:Saruboceq:

hayırlı teskereler canım Allah gönlünüze göre versin.Hoşgeldin bu arada

ayy cnm cok zor bı durum yaa ayrılık cok kotu neysee bn daha kotu olmadan konu değşştrcem
hosgeldın cnm sende aramıza
kız alev sıbel kopcaz demı kız ıstda allah

Heveslendirdiniz kıss benii.Keşke gelebilme imkanım olsaydııı
Şunu sölim aldıklarınız hoşuma giderse bende isterim ona göreee :dilcikar:.Artık kargoyla falan gönderirsinizzz sositososito

off kızlar off geçen hafta biz de ailesi ile ilgili olan bir konuda tartıştık.hatta ben bitsin dedim 3 gün konuşmadım onunla mahvoldum ama onun bei gerçekten sevdiğini anladım benim için çok şey yaptı 3 gün sonunda doğru olanı ailesine yaptırdı.Umarım böyle kalır ama ayrılma noktasına yaklaşmış gibiydik içim yandı.O 5 yıldır benim hayatımda çok farklı ya Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Ahhh bu aileler yok muuuu klava:

Heveslendirdiniz kıss benii.Keşke gelebilme imkanım olsaydııı
Şunu sölim aldıklarınız hoşuma giderse bende isterim ona göreee :dilcikar:.Artık kargoyla falan gönderirsinizzz sositososito

canım benim kayseridesin dimi keşke sen de gelebilseydin.Aldıklarımızı beğenirsen sana da kargo yapıveririzgamyoncuiremsu

Ahhh bu aileler yok muuuu klava:

canım geçen hafta çok kötüydüm hatırlıyorsun değil mi ben çok kötüydüm ya konu çok uzun aslında onları da suçlayamam karışık işte.Çok iyi insanlar ben i kızları gibi seviyorlar ben çok alıngan oldum bana çok düşkünler ama anladım ki işler bu boyuta gelince iki tarafta hassas oluyor ve iki tarafı da endişe ve stres basıyor ne olursa olsun Allah onlardan razı olsun bana hiçbir zararları yok çok da iyiler ama bunu inkar edemem kavgalarımız da yine aileler yüzünden oluyor nedeni sanırım stresli olmamızdan kaynaklı herşeyin en iyi olsun istiyoruz

Hmmm...CADIARZU
Düğün öncesinde bu tür gerginlikleri çok duyuyoruz güzelim ya.Bazen şu düğün bi an önce olsada kurtulsak diyorum kafamçokkarıştı

konumuz hareketlendi kışın daha yoğun olucak yaz gelinleri coşucak.turuncu canım ya düğün yerleri tutulsun da şu listeyi yapalım

Kızlaaaar gelinliklerinizi hazır mı alacaksınız yoksa diktirmeyimi düşünüyorsunuz ?

Ben bitürlü karar veremedim.Diktirmek istediğim gelinliği üzerimde görmediğim için yakışıp yakışmayacağını hiç bilmiyorum.Acaba önce hazırları denesem,beğenmezsem son çare olarak mı diktirsem CADIARZU

canım ben de sana katılıyorum aynen.Benim de korkum o üstüme dikilecek ya yakışmazsa ben de deniycem sonra baktım olmuyor bir gelinlik beğenip diktiririm.Kiralık mı düşünüyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…