2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bu arada benim biraz kilo problemim var.Kilo vermem lazım yine önceki gibi zayıf olmak istiyorum.Var mı bir fikri olan.

Ayy canım valla ben de çok takıntılıyım o konuda. Aşkım askere gittiğinden bu yana tam 11 kilo verdim. İstediğim kiloya ulaşmam için bir 5 kilo daha vermek istiyorum. Ne yapıyorum bunun icin: Ölçülü yiyorum, öglen et yiyorsam aksam sebze yiyorum, bol bol su iciyorum ve spor yapıyorum kaydirigubbakcemile2 Birşey yiyecek olduğum zaman bunu yersen gelinlige nasıl gireceksin Sibel :mymeka: deyip hemen bırakıyorum o şeyi sırnaşık şey

kızlar bu arada benim biraz kilo problemim var.Kilo vermem lazım yine önceki gibi zayıf olmak istiyorum.Var mı bir fikri olan.

bence cok takma nasıl olsa stres dı suydu buydu kılo verırsın benım agustos 20 sınde nısanım var 54 kılodan 50 ye dustum:hooray: hıc anlaamadım ve aksıne sureklı yedıgım halde..

ınsan dusununce verıomus evlılık oncesı ıllakı verılır derlerdı de ınanmazdım

alev duğüun salonu cok harıka cnm uygunda
kız uzulme bee bende almak ıstıyom alamıyom ne etcez senle ben böle

güllüşen canım sağol resimleri de eklemişsin bir tek son resim diğer salona ait bizimki biraz daha farklı ama güzel beğendiğinize sevindim.Siz bana bu morali verdiniz ya tutucam o düğün salonunu

güllüşen canım sağol resimleri de eklemişsin bir tek son resim diğer salona ait bizimki biraz daha farklı ama güzel beğendiğinize sevindim.Siz bana bu morali verdiniz ya tutucam o düğün salonunu

anladın canım olsun salon çok güsel bence:lepi:

şimdidn hayırlı olsun hade bakalımkaydirigubbakcemile5

desteğin için sağol canım ne bilim işte takıyorum kafaya

bir de nikahı salonda istiyorum memur geç gelirse düğün biter diyorlar.Bişey anlamazsınız diyolar o zman korkuyorum.İstanbul trafiği geç kalabilir haliyle ma abilemiyorum ona da bakıcaz bakalım

tutar tutmaz yazıcam size.Masa sandelye olanlar aynı canım sadece gelin damat masası olan resim bizimkine ait değil.İlgin için teşekkürler.İçim rahatladı vallahi

bir de nikahı salonda istiyorum memur geç gelirse düğün biter diyorlar.Bişey anlamazsınız diyolar o zman korkuyorum.İstanbul trafiği geç kalabilir haliyle ma abilemiyorum ona da bakıcaz bakalım

tamam canım bekliyoz haberlerini rica ederim..kaydirigubbakcemile2

canım bende düğünde yaptım nikahı çok güsel oluyo bencede yap ama nikah memuru bi 15 dk geçikti sende onn için memura 15 dk erken de tam zmmda gelsin

canımm benimde kilo problemim varr.Kilo vermek isteyenlerle toplanıp diyet mi yapsak hep beraber sırnaşık şey.
Bu arada benim 5 kg fazlalığım var şimdilik.Kendimi tutamazsam bu fazlalık daha fazla olabilir hihoyyyt

canımm benimde kilo problemim varr.Kilo vermek isteyenlerle toplanıp diyet mi yapsak hep beraber sırnaşık şey.
Bu arada benim 5 kg fazlalığım var şimdilik.Kendimi tutamazsam bu fazlalık daha fazla olabilir hihoyyyt

canım ben üniversitede aldım bu kiloları gitmiyor artık.Bir bant buldum sağlık BAKANLIĞI ONAYLI ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

canım ben üniversitede aldım bu kiloları gitmiyor artık.Bir bant buldum sağlık BAKANLIĞI ONAYLI ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Canım bence çoook aşırı bir kilon yoksa kullanma derim.Yani vermen gereken 15-20kg değilse kullanma bence fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…