kızlar bu arada benim biraz kilo problemim var.Kilo vermem lazım yine önceki gibi zayıf olmak istiyorum.Var mı bir fikri olan.
güllüşen yanlış yazmışım www.ozmutluds.com
kızlar bu arada benim biraz kilo problemim var.Kilo vermem lazım yine önceki gibi zayıf olmak istiyorum.Var mı bir fikri olan.
alev duğüun salonu cok harıka cnm uygunda
kız uzulme bee bende almak ıstıyom alamıyom ne etcez senle ben böle
güllüşen canım sağol resimleri de eklemişsin bir tek son resim diğer salona ait bizimki biraz daha farklı ama güzel beğendiğinize sevindim.Siz bana bu morali verdiniz ya tutucam o düğün salonunu
bence cok takma nasıl olsa stres dı suydu buydu kılo verırsın benım agustos 20 sınde nısanım var 54 kılodan 50 ye dustum:hooray: hıc anlaamadım ve aksıne sureklı yedıgım halde..
ınsan dusununce verıomus evlılık oncesı ıllakı verılır derlerdı de ınanmazdım
anladın canım olsun salon çok güsel bence:lepi:
şimdidn hayırlı olsun hade bakalımkaydirigubbakcemile5
tutar tutmaz yazıcam size.Masa sandelye olanlar aynı canım sadece gelin damat masası olan resim bizimkine ait değil.İlgin için teşekkürler.İçim rahatladı vallahi
bir de nikahı salonda istiyorum memur geç gelirse düğün biter diyorlar.Bişey anlamazsınız diyolar o zman korkuyorum.İstanbul trafiği geç kalabilir haliyle ma abilemiyorum ona da bakıcaz bakalım
bende bende bende bu yaz evlenıyorumm
canımm benimde kilo problemim varr.Kilo vermek isteyenlerle toplanıp diyet mi yapsak hep beraber sırnaşık şey.
Bu arada benim 5 kg fazlalığım var şimdilik.Kendimi tutamazsam bu fazlalık daha fazla olabilir hihoyyyt
canım ben üniversitede aldım bu kiloları gitmiyor artık.Bir bant buldum sağlık BAKANLIĞI ONAYLI ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
AYY BENDE KILO ALABILSEM NE VAR SANKIM 5 kılo cok deıl
AYY BENDE KILO ALABILSEM NE VAR SANKIM 5 kılo cok deıl
vermem gereken 10 kilom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?